Freedom for All ❤️


Welkom in mijn belevingswereld!

De Waarheid zoals ik dat zelf ervaar hoeft nog niet jouw Waarheid te zijn.

Tip: Doe dus ZELF ook onderzoek!

Mijn blogs


Doordat ik zoveel kennis en informatie in mijn hoofd heb zitten heb ik een enorme behoefte om mezelf te kunnen uiten. Daar op facebook de censuur enorm hoog is geworden heeft mij dat doen besluiten om een paar platforms te maken, zodat mijn kennis, inzichten en informatie dagelijks gelezen kan worden.

Deze blogs zijn te lezen op de onderstaande website:

www.freedom-for-all.com


Interessante en belangrijke blogs van de website zal ik in dit boek publiceren.

Op deze manier is er een mooie wisselwerking van informatie.

Uiteindelijk is het meeste van mijn gedachtegoed ontstaan door de onderstaande foto.

Door deze foto kan ik heel snel de diepte indenken.


Bye for Now, Dienie ❤️


Laatste update 31-01-2021

NB: Dit boek wat ik nu aan het schrijven ben is nog de ruwe versie, een soort van kladblok, wat ik nog steeds vorm aan het geven ben. Soms zal ik zinnen of woorden aanpassen of alinea's verwijderen of aanpassen.

Wat ik eigenlijk wil zeggen: Don't shoot the Messenger!