HET LEVEN MET EN VAN MIJN MOEDER


MIJN AARDSE LEVEN GAAT DOOR


13 april 2018

Ik ga momenteel door verschillende fases met mijn moeder merk ik wel, zojuist met mijn moeder in gesprek:

Ik zei de moordenaar van Els Borst is niet de moordenaar die ze hebben opgepakt en de moordenaar van Pim Fortuyn was niet alleen Volkert G. De moordenaar van Marianne Vaatstra was niet die boer die heeft bekend.

Mijn moeder zegt, ja maar dat het kwam op de televisie en daar werd gezegd dat ze zijn opgepakt en hebben bekend.

Ik zei ja, dat is een opgevoerd toneelstuk om jullie dat te laten geloven.

Bij mijn moeder staat de hele dag de televisie aan. Zojuist komt er een bericht over nep nieuws, dat er desinformatie wordt verspreid. Ook nu weer gelooft ze dat direct.

Gisteren waren we nog even bij een tante van mij op bezoek en toen landde het gesprek op 9-11.

Toen ik zei dat er geen 2 vliegtuigen in die beide torens waren gevlogen, maar dat dit in scene was gezet, zei ze dat dit niet klopte. Omdat immers 3 jongens op de televisie kortgeleden nog hadden gezegd dat ze 2 vliegtuigen in de torens hadden zien vliegen. Ze vroeg ze zich af of ik nog wel helder kon denken wanneer ik twijfelde aan de werkelijke versie.

Ik heb 9-11 jarenlang onderzocht, inmiddels weten vele waarheidsvinders hoe het zit. Echter deze groep waarheidsvinders gaan het de komende tijd erg moeilijk krijgen omdat deze dan opgepakt kunnen gaan worden als zijnde verward. Dit is duidelijk de NWO agenda die de komende tijd toegepast gaat worden. Dit is weer eens een bewijs hoe goed de bevolking wordt gehersenspoeld door de televisie lieve mensen!

VOLK WORDT WAKKER AUB !!!!!!!

Bye for Now, Dienie ❤️Laatste update 13-04-2021

NB: Dit boek wat ik nu aan het schrijven ben is nog de ruwe versie, een soort van kladblok, wat ik nog steeds vorm aan het geven ben. Soms zal ik zinnen of woorden aanpassen of alinea's verwijderen of aanpassen.

Wat ik eigenlijk wil zeggen: Don't shoot the Messenger!