Artsen bevestigen: hersenvocht lek na Coronatest, geen alleenstaand geval...

19-05-2021

Neus- en keeluitstrijkjes keel zijn gemeengoed geworden. Bij de meestal zeer onaangename Covid-19 tests moeten wattenstaafjes tot ver in de neus worden opgeduwd om afscheidingen op te zuigen. Daarbij raakte een vrouw in Osnabrück, Duitsland, zo zwaar gewond dat zij wekenlang hersenvocht verloor. Het teststaafje moet helemaal in tot de hersenen zijn doorgedrongen.

Steeds weer leidt onjuist gebruik van de tests tot soms ernstige verwondingen, hetgeen nu ook door de medische vakpers wordt bekritiseerd. "Uitstrijkjes door ongetraind personeel brengen daarom zowel het risico van vals-negatieve resultaten als het risico van letsel aan neusstructuren en de schedelbasis met zich mee", zegt Prof. Dr. Verena Niederberger-Leppin van de KNO-kliniek in Wenen. "Het gebruik van snelle antistoftests is schadelijk voor het lichaam" is zelfs de kop van het gerenommeerde Duitse medische tijdschrift Ärztezeitung.

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/05/15/artsen-bevestigen-hersenvocht-lek-na-coronatest-geen-alleenstaand-geval

LAAT JE NIET TESTEN OF VACCINEREN !!