Ben jij een STARSEED WARRIOR?

28-06-2021


Vaak wil iedereen graag weten van welk ras hij afkomt...


Maar weet dat de mens van oorsprong godswezens zijn en alle mogelijke levens al hebben doorlopen. Je bent nu hier op aarde via een ras omdat het niet eenvoudig is om op aarde te komen.

Het is belangrijk dat je weet dat je een starseed bent en dat je een missie hebt uit te voeren, daar gaat het om. Want kom je nu van de Pleiaden of Andromeda, dat is niet een ras. Er zijn duizenden verschillende rassen in vele werelden en planeten.Wat is een STARSEED WARRIOR?


Volgens de channelers zijn Starseeds geavanceerde spirituele wezens, van andere planeten en rijken, die spirituele en wetenschappelijke kennis bezitten die honderdduizenden jaren teruggaat. Het lijkt erop dat, hoewel de meeste Sterrenzaden welwillende wezens zijn die alle levende wezens in alle rijken en universums willen helpen, sommige Sterrenzaden proberen de interplanetaire hulpbronnen te beheersen ten behoeve van hun thuisplaneten.

De meesten zijn het erover eens dat Starseeds reizende zielen zijn van andere planeten die op aarde incarneerden om mensen te inspireren en te genezen, en om deel te nemen aan de evolutie van de planeet. Het is ook mogelijk dat deze Sterrenzaden fysieke afstammelingen zijn van buitenaardse wezens uit andere werelden, die naar de aarde zijn gereisd om de lichtwerkers van onze planeet te zijn.

Sterrenzaden kunnen ook geboren zijn door interbewuste conceptie, maagdelijke geboorten, vergelijkbaar met de verhalen over Jezus. Een andere mogelijkheid is dat elke ziel een Sterrenzaad kan worden wanneer een ander Sterrenzaad de ziel met opzettelijk licht doordrenkt. Dit kan gebeuren wanneer zielen zich in de baarmoeder bevinden of op enig ander punt in hun leven.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Starseeds wel degelijk bestaan, in een of andere vorm. We zullen misschien nooit weten welke Starseed-concepten het dichtst bij de waarheid zijn.

Bron ► https://www.gaia.com/article/am-i-a-starseed-types-characteristics