De Ark van Noach bezoeken!

14-02-2021

Zodra het mogelijk is wil ik de plek bezoeken waar de Ark van Noach is gestrand. Heb je meer info voor mij? Ik hou mij van harte aanbevolen voor informatie.

Wil je mij mailen? Dat kan op het volgende e-mailadres: info@dieniekars.nl - Dank je wel.


In de Bijbel staat dat de Ark van Noach na de zondvloed op een berg strandde. Velen geloven dat dit de berg Ararat is, het hoogste punt in de omgeving.

De onderzoekers hopen dat de ark op de Werelderfgoedlijst komt. Ook zal er nog een grote archeologische opgraving plaatsvinden.

Van iemand anders vernam ik dat het om een andere berg gaat dicht in de buurt van de Ararat. Dus wat is het nu? Ik heb mijn Gedachtekracht erop gezet om erachter te komen 🙏Een team van Chinese en Turkse evangelische onderzoekers beweert de Ark van Noach te hebben gevonden. Het is al langer bekend dat er een structuur ligt op de berg Ararat in Turkije.

De onderzoekers hebben onderzocht hoe oud het hout van deze structuur is en kwamen uit op een leeftijd van 4.800 jaar.

"Het is nog niet honderd procent zeker dat het hier gaat om de Ark van Noach, maar we zijn wel 99,9 procent zeker", vertelt Yeung Wing-cheung van Noah's Ark Ministries International tegen persbureau AFP.

De houten constructie bevat enkele compartimenten. Sommige van deze compartimenten zijn uitgerust met balken. Wing-cheung denkt dat er ooit dieren in deze kamers woonden.

Volgens de evangelische archeologen is er geen sprake van een menselijke nederzetting op de berg. Volgens Yeung Wing-cheung is er nog nooit een nederzetting op een hoogte hoger dan 3.500 meter gevonden in de omgeving van de berg Ararat.

Bron ► https://www.scientias.nl/ark-van-noach-gevonden/


1916


Duran Ayranci uit Adana, verklaarde dat zes vrienden van hem, soldaten in het Turkse leger, de ark hebben gezien. 'De vrienden claimden dat de ark in een noord-zuid richting ligt vlakbij de top van Agri Dagh. Houten spieën houden het geheel bij elkaar. Delen zijn vergaan en gebroken, maar het meeste is geconserveerd in de ijsmassa.

https://www.arkinsight.nl/ark-van-noach-op-ararat-enkele-getuigenverslagen/