De gedachtes over mondkapjes, zo herkenbaar...

23-04-2021

ZONDER MONDKAP NAAR DE KAPPER, ZONDER MONDKAP DOOR HET LEVEN!


Het had mijn eigen tekst kunnen zijn:

Nooit maar dan ook nooit zal ik een mondkap dragen.

"Mevrouw? Wilt u uw mondkapje op doen?", wordt er regelmatig gevraagd.

'UW mondkapje?'


Het wordt ook gevraagd alsof het een lichaamsdeel is, zo ergerlijk. Zo iets dat bij je hoort, van jou is, een soort van wormvormig aanhangel. Als een mens een mondkap had horen te dragen dan was 'ie wel geboren met een mondkap op! Daarbij heet het geen 'mondkapje', maar een MONDKAP!

Het is een mega groot ding dat bijna het gehele gezicht bedekt!

Nooit maar dan ook nooit zal ik een mondkap dragen. Het is mijn geboorterecht om vrij te kunnen ademhalen. Nog sterker: je moet vrij kunnen ademhalen om te kunnen (over)leven. Een mens heeft verse zuurstof nodig, punt!

Waar haalt de overheid het lef vandaan om een mens het vrij mogen ademhalen te ontnemen!

Het is een misdaad tegen de mensheid, het is mishandeling van de bevolking. Nooit maar dan ook nooit zal ik een mondkap dragen. Ik zal mijn gezondheid niet in gevaar brengen door het dragen van een mondkap. Wij kennen de gezondheidsrisico's, maar de overheid heeft de bevolking daar uiteraard niet over voorgelicht.

Nee, de overheid verplicht ons een mondkap te dragen waarvan Hugo de Jonge zei dat het geen enkele toegevoegde waarde had en waarover Jaap van Dissel zei dat als 200.000 duizend mensen twee weken lang een mondkap zouden dragen er misschien, maar dan ook echt heel misschien, één mensenleven mee gered zou kunnen worden. De filmpjes staan zelfs nog op het internet.

Maar nu opeens moet iedereen verplicht een mondkap dragen welke niet werkt en als je een werkende draagt dan ben je strafbaar. Denk maar niet dat ik gek ben en me een paar maanden later door deze zelfde mensen onder chantage en dwang het dragen van zo'n mondkap zal laten opleggen.

Nooit maar dan ook nooit zal ik een mondkap dragen.

Ook niet in situaties waar iemand zegt: "Ah, kom op, het is maar voor een paar minuten, je hoeft alleen even de gangen door te lopen." Of in Houten waar ik bij het cellencomplex aankwam, toen ik op het plein van Den-Haag was gearresteerd.

De ophoudcel ging na er een uur opgesloten te hebben gezeten open en er stonden vier agenten voor me die dwingend riepen: "Mondkap op! We gaan je naar je cel brengen en een mondkap is hier verplicht!" Ik weigerde en ze dreigden me om me in de 'corona isoleercel' te gooien. Ik heb geweigerd en ik zal dat altijd blijven doen.

Nee, ik draag ook geen mondkap 'voor maar een paar minuten', ook niet voor een ander.

Want ik ga niet tegen mijn principes in, ik heb het recht op vrij ademhalen, ik ga geen mondkap dragen die niet werkt en waar ik mijn gezondheid mee in gevaar breng. Het is een diepgeworteld gevoel en principe waar ik nooit van af zal wijken, ik laat me niet vernederen en ik laat me niet onderdrukken, wat er ook gebeurt.

Ik zou mezelf, mijn geloofwaardigheid en waar ik voor sta totaal belachelijk maken en mezelf niet meer in de spiegel kunnen aankijken.

Nooit maar dan ook nooit zal ik een mondkap dragen, ik ben verdorie niet gek!

Goed gesproken Bianca W.Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)