Denk goed na voordat je je laat vaccineren!

01-06-2021


"Volgens de bijbel wordt momenteel het kaf van het koren gescheiden...


Iemand schreef op social media:

De hopi noemen het de splitting of the world. Voor sommige is het een keus, voor anderen simpelweg gewoon niet haalbaar. Het kaf kan nooit het koren worden maar het koren kan wel afzakken naar het kaf. Sluit ook precies aan op gnostische teksten over de zielloze mensen die bij voorbaat (staat ook in de bijbel trouwens) gedoemd zijn.....interessante materie!"


De waslijst van bijwerkingen door vaccinaties is ontzettend groot!Explosie van 3.500 nieuwe SARS-CoV-2 varianten na massale vaccinatiecampagne in India

https://www.frontnieuws.com/explosie-van-3-500-nieuwe-sars-cov-2-varianten-na-massale-vaccinatiecampagne-in-india/


Deze vrouw vertelt over haar worstelingen met de gezondheidsproblemen die ze kreeg nadat zij die vaccins kreeg. Haar boodschap:

"Je staat er alleen voor als dit gebeurt, denk hierover na voordat je een vaccin neemt".
BREAKING: GROOT USA TV NETWERK BRENGT WAARHEID OVER VACCIN AAN HET LICHT


(Nederlands ondertiteld)

Video ► https://rumble.com/vhux2b-breaking-groot-usa-tv-netwerk-brengt-waarheid-over-vaccin-aan-het-licht.htmlOp Telegram las ik vandaag het volgende bericht in de groep VOLK WORDT WAKKER:


"De luchtvaartmaatschappijen zijn aan het overleggen of ze gevaccineerden in het vliegtuig laten, nu bekend is dat er trombose, hartinfarcten en bloedklonters ontstaan na vaccinatie. Ze willen de verantwoordelijkheid niet nemen dat er in de lucht mensen dood gaan tijdens de vlucht."
Gepubliceerd naar eer en geweten op 1 juni 2021.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)