DIRECTE BUITENAARDSE INFO

27-07-2021


Mercurius, Venus, en de Vietnam oorlog - Wat is er op Venus? Directe Buitenaardse Informatie


Tip: Lees eens een stukje van deze blog?

Zou dit werkelijk de Waarheid kunnen zijn?

Ik weet wel dat er heel veel voor ons verborgen is gehouden...

En niet zonder reden!

De bevolking is bewust arm en vooral dom gehouden door de satanische elite.

Wanneer het (nu) niet resoneert met jou sla je dit gewoon over, no problem...

Even goede vrienden...

Tot zover!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Mercurius, Venus, en de Vietnam oorlog - Wat is er op Venus?

Directe Buitenaardse Informatie


Je kunt eventueel ook direct hier lezen ►

https://galactic-human-journey.orgfree.com/Taygeta2021-NL.html#20210726-Taygeta-NL-Mercurius-Venus-en-Vietnam-oorlog-wat-is-op-Venus


Swaruu: Enkele punten om te overwegen. Ik kan geen details geven over de bewoners van Jupiter. Ik kan inwoners van Saturnus/ Uranus/ Neptunus niet verklaren. Het is geen goed idee dat dit al bekend is. Wat je moet weten is dat het een groot zonnestelsel is met 13 planeten.

Het probleem is dat er daar een groot "gat" zal zijn wat betreft die planeten. Wat er gebeurt, is dat het niet het leven is zoals u dat kent of zoals men het zou verwachten. Als we erin gaan, komen we in een ingewikkelde metafysische spiraal. En die van Jupiter behoren tot degenen die expliciet hebben gezegd dat ze niet genoemd mogen worden. Het onderwerp ligt gevoelig.

Robert: Ok, laten we deel voor deel gaan, Swaruu. Waarom zegt u dat dit zonnestelsel groot is, 13 planeten?

Swaruu: Omdat het meer planeten heeft dan wat ze zeggen. Het is gewoon dat de regeringen 4 ontbrekende verbergen en een andere die wij als planeet beschouwen, de regeringen, nee. Pluto.

Wauw, bedankt. En het leven in al die planeten is hetzelfde?

Swaruu: Ja. Alleen dat sommigen aan het "uitdoven" zijn, om het zo maar te zeggen. Ze hadden leven en nu gaan ze in verval en in het proces van terugkeren naar potentiële energie... zoals Mercurius of Pluto of zoals 3 van de 4 die onbekend zijn op Aarde. Anderen zijn in volle glorie zoals Venus, Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus. Anderen stijgen... ontwikkelen complex leven, accepteren nieuw van andere plaatsen. Zoals Europa, zoals Titan. Jupiter lijkt meer op een zon, minder op een planeet. Daarom wordt dit zonnestelsel voor de Federatie op sterrenkaarten Zon-13 genoemd.

Oké. Laten we bij het begin beginnen. Stel je voor dat je door het portaal van de ster Zon-13 naar buiten gaat, dat is de juiste naam, toch?

Swaruu: Ja.

Robert: Ok, en je zou in dit zonnestelsel aankomen. De eerste planeet is Mercurius?

Swaruu: Mercurius. Hete planeet verstoken van leven, alleen van primordiaal bewustzijn dat op zichzelf leven is. Maar het is alleen de planeet zelf als bewustzijn. Als een entiteit. Hij staat heel dicht bij de zon, de energie is er heel hoog. Maar het is niet bevorderlijk voor biologisch organisch leven zoals jullie dat kennen. Het wordt alleen gerespecteerd. Er is daar niet veel te doen. Er zijn ook geen bases, de omgeving is te vijandig. Te veel straling (geen hitte, straling). Er kunnen tech relais stations zijn, markeringen, dat is alles. Zoals vuurtorens. Het enige op Mercurius zijn relaisstations of herhalers van muonische signalen.

Zoals vuurtorens? Excuseer mijn onwetendheid. Wie heeft die vuurtorens gebouwd? En heeft het kunstmatige satellieten?

Swaruu: Het zijn net vuurtorens van de marine. Zoals die op een rots in zee, zodat de schepen daar niet neerstorten. Het heeft geen kunstmatige satellieten, alleen oppervlakteapparaten. Er zijn ook wetenschappelijke sensoren van verschillende rassen, waaronder Taygeta. Ze sturen signalen naar schepen over zonneactiviteit en doorgang van ruimteschepen. dat is alles.

Gosia: Maar wie heeft ze daar neergezet?

Swaruu: Meerdere rassen, waaronder wij.

Oké, Swaruu. Laten we naar de volgende planeet gaan. Als ik het me goed herinner, is dat Venus. Hoe is Venus?

Swaruu: Oké, net als Mars is Venus de planeet met het grootste verhaal. Wat mensen vanaf de Aarde met instrumenten zien, is slechts een gefilterd deel van een groter energiespectrum. Ze zien maar een heel klein deel van wat hier is. Zij zien Venus als een plek vol zuur, methaanwolken, en afschuwelijk hoge temperaturen. Wat u ziet is het, laten we zeggen, "3D" deel van Venus, niet alles. Alles wat zich buiten de Aarde bevindt is 5D, zoals we al zeiden. Zij zien slechts tot en met nummer 3: ze zien 1, 2 of 3 maar ze zien niet de delen 4 en 5 van Venus, om het zo maar te zeggen.

Venus is geen helse planeet. Venus is een tropische paradijsplaneet ← Ze is vergelijkbaar met Temmer, grotendeels bestaande uit zee met grote eilanden. Het zit vol met leven. Vooral zeeleven. Het klimaat is gematigd tot warm, maar met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 30°C. Vol met palmbomen en andere bomen. Venus is de vriendelijkste planeet voor leven zoals wij dat kennen in het hele zonnestelsel. Niet de Aarde. Het is Venus. En de Aarde is zoals Erra, voornamelijk bossen, maar zoals de Aarde was voor de zondvloed omdat ze nu meer water heeft dan Erra.

Wie bewoont het? Meer menselijke Venusianen, precies zoals die op Aarde. De overgangen van Aarde naar Venus en omgekeerd gebeurden via de Antarctische bases met pendelschepen met vaste routes, tot de blokkade door de Federatie. Nu kan het alleen nog via portalen.

Venus is een vakantie- tropische planeet voor de Cabal ← Het is ingenomen ←

Het heeft de normale bevolking daar, dezelfde problemen als op Aarde, alleen is de "Nieuwe Wereld Orde" er al. Ze hebben een monetaire economie, maar die is hetzelfde als op Aarde.

De "inboorlingen van Venus", als er al zoiets is, zijn uitgestorven of opgenomen in de normale bevolking, zo'n 50 tot 80 jaar geleden. De Federatie houdt een ruimtesluis op Venus, omdat het deel uitmaakt van hetzelfde probleem als de Aarde, als een "annex" van de Aarde. Venus is een annex van de Aarde. Hetzelfde probleem. Het is alsof het meer Aarde is.

De belangrijkste basis van de Federatie op Venus is het Varena biosfeer schip, identiek zusje aan de Viera hier aanwezig in een baan om de Aarde. Kleine biosfeer-schepen van slechts 811 km lang bij 300 km breed, in de vorm van wiggen of grote driehoeken (niet bolvormig zoals grotere biosfeer-schepen).

(De kleine driehoekige schepen die rond de Aarde vliegen en vaak te zien zijn, zijn van menselijke oorsprong, retro-engineered en van de TR-familie: TR-3A, TR-3B, TR-4 en dergelijke. Maar talloze rassen gebruiken de driehoek. Maar degene die gezien wordt met rood plasma in elk van de 3 hoeken is van menselijke oorsprong).

Robert: En ik neem aan dat de zuurstof dezelfde is als die van de Aarde?

Swaruu: De zuurstof is beter dan die van de Aarde. Venus is de beste planeet voor menselijk leven.

Robert: Ok. Maar zijn ze op Venus niet in 5D? Er zijn geen Van Allen belts. Op Mercurius zijn er ook geen Van Allen belts, toch?

Swaruu: Nee, het zijn 5D planeten.

Robert: Hoe kunnen mensen leven op Venus? Zullen ze openheid van bewustzijn en telepathie hebben?

Swaruu: Geen probleem. Integendeel, de "elite" gaat erheen om zich te verjongen.

Robert: Geactiveerd DNA.

Swaruu: Ja, natuurlijk. Voor een groot deel is dat de reden waarom de Rothschilds en andere mummies zoals G. Sorrows niet sterven, omdat ze daarheen gaan voor hun "facelift".

Gosia: Willen ze hier later terugkomen? Maar er is gezegd dat je na het leven in 5D niet meer terug wilt naar de Aarde.

Swaruu: Natuurlijk niet. Tenzij je een arrogante miljardair bent die wereldheerschappij wil. Velen verbergen zich daar. Al die "elite" die verdwijnt, waarvan ze zeggen dat ze Californië heeft verlaten... al die "elite" die op mysterieuze wijze naar Antarctica reist. Je weet nu wat ze doen!

Wat gebeurde er met de inheemse mensen? Waren zij zoals de Scandinaviërs hier op Aarde?

Swaruu: Ze hebben zich vermengd met de normale bevolking, die niet veel in de miljoenen loopt.

Robert: En er zijn daar geen reptielen omdat die niet in 5D kunnen leven, toch? Welke taal wordt daar gesproken? Hebben ze een religie? Heeft iedereen de chip?

Swaruu: Ja, er zijn regressieven in 5D, maar niet dezelfde of met dezelfde controledynamiek als op Aarde. Ze gebruiken daar een mens-voertuig (zoals het lichaam van Sorrows).

Welke taal? Meerdere talen maar allemaal op Aarde gebaseerd. Meestal Engels ←

Religie: Zelfde als op aarde, alleen verdraaid.

Chip: Ze hebben geen chips nodig zoals op Aarde, in de vorm van een rijstkorrel onder de huid. Ze gebruiken geavanceerde nano-chips of slimme stofjes (ook al op Aarde).

Gosia: Ok bedankt. Een ding is me niet duidelijk. Het zijn dus niet echt ET's daar... het is een planeet die door de Cabal is overgenomen. Worden mensen daar geïmporteerd? Of zijn er ook oorspronkelijke Venusianen? En hoe zijn de authentieke Venusianen zonder menselijke invloeden?

Swaruu: Ja. Ik heb deze informatie weggelaten om redenen die jullie gaandeweg zullen begrijpen. U was er nog niet klaar voor of ik dacht dat u zou geloven dat ik gek was. Die mensen zijn ook menselijker. Ze zijn daar geïmplanteerd vanaf de Aarde.

Er is hier een deel dat problemen kan veroorzaken, en dat is dat de Cabal de gegevens verbergt, of tenminste deed. Dit onderwerp is zeer geheim. Het gaat hand in hand met de verdwijning van veel mensen in de jaren '60.

Wat er gebeurt is het volgende: het Secret Space Program of SSP werd in de late jaren vijftig en vroege jaren zestig gebruikt voor invasieve doeleinden tegen de Venusiaanse bevolking. Het nu topgeheime project met geclassificeerde documenten heette "Operatie Venus Haven". Als een oorlogsoperatie door het Pentagon gedateerd augustus 1959. Het oppervlak van Venus werd verdeeld in aangewezen delen als gebieden met de Cabal naam. Het project loopt misschien tot 1972-75.

De Vietnamoorlog was deels een dekmantel of afleiding voor een belangrijkere oorlog die op hetzelfde moment plaatsvond. De verovering van Venus. En daarom moest de Vietnamoorlog erg lang duren, omdat het de duur van de andere oorlog was. Vietnam rechtvaardigde alleen de uitgaven en de verloren levens. Het werd gebruikt als afleiding of excuus voor zowel monetaire middelen als militair personeel. Dekmantel om de uitgaven en de dood van soldaten te rechtvaardigen.

Het is niet dat de Vietnamoorlog niet gebeurde, natuurlijk wel, maar het was ook een afleiding-cover voor operaties op Venus door de SSP.

Robert: Hoe hebben ze zich laten veroveren?

Swaruu: Omdat zoals altijd de Cabal met wapens kwamen die ze niet hadden, ze waren niet zo geavanceerd als Adamski ze doet voorkomen.

Is het oppervlak van Venus groter dan dat van de Aarde? Hebben ze de Venusianen gedood?

Swaruu: Nee, het is even groot, maar het bevat meer oppervlakte van zeeën. Ja, ze werden meestal gedood.

Gosia: Hoeveel waren het er?

Swaruu: Ongeveer 60.000.000.

Robert: Was het een holografische beschaving?

Swaruu: Ja, maar met weinig technologische vooruitgang, kwetsbaar voor een invasie van buitenaf, precies zoals het gebeurde.

Gosia: Welke wapens werden gebruikt?

Swaruu: Alle wapens die binnen het bereik van de Cabal lagen, inclusief tanks en M16-aanvalsgeweren. Meer dan wat ook dezelfde technologie die in Vietnam werd gebruikt, omdat de strijd eigentijds was.

Gosia: Maar wat ik niet begrijp is hoe ze zoveel mensen daar naar 5D konden verplaatsen... soldaten etc? En ze dan weer terug te brengen naar de Aarde naar 3D? Allemaal geactiveerd? Want om deze oorlogen te voeren, stel ik me voor dat ze veel mensen voor zich hadden werken.

Swaruu: Op dezelfde manier waarop het Apollo-programma werd ontwikkeld. Alles was gecompartimenteerd, en je kunt het geheel niet zien vanuit een bepaalde positie. Veel van de soldaten die daar vochten en de oorlogsvoorraden, vliegtuigen F-4 / A-6 / A-4 etc., etc., helikopters van het type HU-1 Huey en AH-1 Cobra, zijn geclassificeerd als lost in action boven Vietnam toen ze naar Venus werden gebracht. De bevolking van Venus was niet zo groot en het was niet technologisch ontwikkeld. Het waren makkelijke doelwitten, er waren niet zoveel mannen voor nodig.

Robert: Hoe oud zou Venus zijn vergeleken met de Aarde?

Swaruu: Het was anders, maar het is vergelijkbaar met het aanvallen van een oprukkende planeet van het oude Griekenland type.

Robert: Maar geestelijk zeer hoog zou ik denken.

Swaruu: Ja, daarom koos ik voor het Oude Griekenland. Veel spirituele vooruitgang maar weinig technologie.

Robert: Dus de mensheid zou zich schuldig maken aan genocide bij een andere niet-aardse beschaving.

Gosia: Het is niet de mensheid stel ik me voor. Het zijn reptielen.

Het is gewoon dat, Gosia, de mensheid als ras niet bestaat. De mensheid in 3D is een compendium of mengeling van talloze buitenaardse rassen die in wezen hetzelfde biopak gebruiken.

Robert: Maar hoe komt het dan dat mensen in 5D anderen neerschieten?

Swaruu: Omdat, zoals ik je al heb uitgelegd met betrekking tot 5D, mensen 3D met zich meenemen als laagfrequente 3D wezens, die hun wereld fabriceren terwijl zij vooruitgaan. Onthoud dat mensen de Matrix zijn. Als iemand de Matrix is, nemen ze het met zich mee waar ze ook gaan. Zij zijn de Cabal, dezelfde die oorlogen voeren op Aarde. Dezelfde.

Gosia: Ik heb een vraag over het menselijke biopak. Je zegt dat het menselijke ras niet als zodanig bestaat, dat begrijp ik... maar hoe past dit bij het Lyrische ras? Ik dacht dat mensen Lyrians waren. Hun nakomelingen.

Swaruu: Ja, maar dat is de basis voor de creatie van het zogenaamde "bio-pak" of menselijk lichaam. Op zichzelf als 3D humanoïde wezens zijn ze de enige die bestaan. Genetisch veranderd door manipulatie van bewustzijn en door directe manipulatie in het laboratorium met de ondersteuning van de 3D genererende maanfrequenties om de verbinding van mensen met de oorspronkelijke Bron te onderdrukken. Want als zij een totale verbinding zouden hebben, zouden zij hun DNA reactiveren en de veranderingen die in het laboratorium aan hen zijn aangebracht, uitwissen. Want dat is de onderdrukking van frequenties.

Gosia: Welk laboratorium? Je bedoelt 3D Matrix van de Maan?

Swaruu: Meerdere door de eeuwen heen, niet slechts één. We hebben al gezegd dat geestbeheersing is hoe veranderingen worden aangebracht, of kunstmatig aangebrachte veranderingen worden verankerd.

Gosia: Hoe passen laboratoria daar dan in?

Swaruu: Nee, niet als soort. Niet in het laboratorium. Maar in de loop van de geschiedenis zijn er in het laboratorium wel veranderingen aangebracht, maar zoals je weet, worden die op natuurlijke wijze weer teruggedraaid. De enige manier om te voorkomen dat ze omkeren is de mens in een lage trillingstoestand te houden. Zelfs vandaag de dag worden er dingen gemaakt in laboratoria, maar ze bepalen niet de hele soort.

Gosia: Reptielen, ja?

Swaruu: Meestal wel, ja. Er is geen twijfel dat er veranderingen zijn aangebracht in het laboratorium. Maar het zijn niet de veranderingen die de soort definiëren. Het zijn geïsoleerde veranderingen hier en daar gedurende duizenden jaren.

Robert: Over welke veranderingen hebben we het?

Swaruu: Veranderingen van Lyriaans naar menselijk.

Robert: Dat wil zeggen, gaan we in regressie?

Swaruu: Het is geen regressie, het is verandering.

Robert: Maar degeneratief?

Swaruu: Vanuit een gezichtspunt ja, voor mensen ja, de verandering is negatief. De grootste verandering is dat het menselijk lichaam is ontworpen om een container te zijn voor meerdere zielen die met verschillende vereisten komen, afhankelijk van de soort waartoe ze eerder behoorden. Daarom zie ik het niet als een soort. Maar als een bio-pak.

Gosia: Ik zou graag willen weten of andere ET-rassen deelnamen aan deze laboratoriumprojecten met de Reptielen? Om dit biopak te maken?

Swaruu: Er wordt gezegd dat ze meestal NIET deelnamen. Pas toen de 3D Matrix er al was, begonnen de andere rassen de Aarde te betreden om de ervaring van mens-zijn op te doen.

Robert: Ok. Terugkomend op Venus, alleen de Aarde heeft de Van Allen Belt, toch? Niet Venus?

Swaruu: Alleen de Aarde. Venus heeft geen maan. Mars ook niet, want Phobos en Deimos zijn bases, rotsvormige schepen, de meest voorkomende, of van de meest voorkomende vorm.

Robert: Die van SSP hebben nog iemand anders "genaaid"?

Swaruu: Ze stonden op het punt Karistus te "naaien". Ze vestigden bases op Mars door 1/3 van Mars te militariseren. Mars is nu verdeeld in 3 sterk gemilitariseerde sectoren met grenzen die de grens tussen Noord- en Zuid-Korea doen verbleken. 3 sectoren van gelijke grootte. Een Reptiel/ Aarde Cabal, de andere Mantis, de laatste Maitre of Tall Grays.

Maar wat hebben de Reptielen met Venus te maken? We weten dat de Reptielen op Mars zijn. Maar op Venus ook? Ondergronds?

Swaruu: Ze zijn militair ondergronds in DUMB´s op Venus. Ja, met technologie om de frequentie te handhaven.

Gosia: Proberen ze daar ook de frequentie te verlagen naar 3D? Of is dat iets dat alleen technologisch kan vanaf de Maan en alleen te cementeren met mind control?

Swaruu: Dat kunnen ze niet omdat ze de maanmatrix niet hebben. Ze doen het met Guen toren technologie en Venusiaanse HAARP. Maar het is onvoldoende dus ze kunnen alleen in een menselijk bio-pak leven, of in speciale DUMB´s.

Gosia: Daarom zijn ze geïnteresseerd in het menselijke biopak. Ze kunnen erdoor naar andere punten in het heelal gaan.

Swaruu: Dat klopt, Gosia. Het menselijke biopak is essentieel voor reptielen en andere retrograde of regressieve rassen, zonder het menselijke lichaam kunnen ze niet ver gaan of bepaalde planeten bewonen.

Robert: En op Venus, weten ze iets over de Aarde?

Swaruu: Zij weten niet van het bestaan van de Aarde, als algemene bevolking. De Aarde is voor hen een plek met giftige gassen en erg koud omdat het verder van de zon is. Of dat soort rotzooi dat ze hen verkopen. Ze hebben een andere dynamiek van mind control, omdat ze net zijn binnengevallen en ze proberen het verhaal te verkopen dat ze "bevrijd" zijn, zoals Irak, Afghanistan enzovoort.

Gosia: Dit is allemaal zo vreemd voor mij... omdat ze nog in 5D zijn. Ik dacht dat in 5D dit soort manipulaties en situaties niet meer mogelijk zijn. Of dat ze niet gebruikelijk zijn.

Swaruu: Ja, het is mogelijk, maar met een andere methodologie ← 5D is niet een dichtheid van totale liefde, het is een dierentuin.

Robert: Was de SSP interstellair? Maar had het Warp-technologie? Hoe kwamen ze op Venus? Alleen via portalen? Waar waren die portalen?

Swaruu: Ze hadden eerst geen Warp, toen op kleine schepen. De grote van de SSP hadden ionische voortstuwing en andere vormen, maar dat is voortstuwing die met lage snelheden komt zoals 60% van de lichtsnelheid.

Portalen zijn een probleem en ze zijn op veel plaatsen. Er zijn oude in ruïnes (daarom vielen ze Irak binnen, om de portalen in beslag te nemen) en er zijn moderne, in gebied S-4 51, 28, 34, onder het Pentagon, onder Norad Cheyenne Mountain. En zelfs in sommige speciale gebouwen. Ze zijn moeilijk te vinden en te vernietigen. Ze zitten vooral in de DUMB's, heel diep onder de grond.

Gosia: Je zei dat ze alleen ontsnappen door portalen. Maar als ze het menselijk lichaam kunnen "bezetten"... kunnen ze doen alsof ze de goeden zijn en op die manier overal in het heelal komen, toch?

Swaruu: Dat klopt helemaal ←

Gosia: En wat willen deze Reptielen precies bereiken? Waarom blijven ze niet gelukkig op één plek?

Swaruu: Omdat verspreiden hun instinct is. "We hebben ruimte nodig om te ademen." Citaat: Hitler 1938

Robert: Ok. We zeiden dat Venus geen manen of Van Allen belts heeft, maar ik stel me voor dat het net als alle andere planeten een torusvorm heeft. Met haar twee holtes noord en zuid.

Swaruu: Alle planeten hebben die vorm, want zo zijn ze gevormd. Het zijn net cellen, ook toroïden. Met twee holtes noord zuid, ja. Intraterrestrial leven enz. Zoals elke andere planeet.

Praatje met Anéeka:

Gosia: Anéeka, de soldaten die daarheen gingen, wisten ze waar ze heen gingen? En wisten ze waar ze waren? Toen ze terugkwamen, was het niet gevaarlijk om ze los te laten?

Anéeka: Dat is niet met zekerheid te zeggen en ik heb me dat ook afgevraagd. Het grootste deel van het terrein op Venus lijkt qua klimaat en vegetatie op Vietnam. Het is heel goed mogelijk dat ze daarheen gebracht zijn en dat ze zouden denken dat ze in Vietnam zijn. Wat de inheemse bevolking betreft, is het mogelijk dat ze niet in direct contact met hen zijn gekomen, maar dat is speculeren. Het probleem met deze theorie is dat de bevolking van Venus meer Noords was met een Alfratees-Latino uiterlijk en niet Oosters zoals in Vietnam.

Tijdens vele operaties van militairen in Vietnam worden echter ontmoetingen met Noords uitziende vijanden met vreemde technologie gemeld, maar dit wordt officieel uitgelegd als ontmoetingen met adviseurs en Russische militaire hulp aan Noord Vietnam-Hanoi.

Er wordt ook contact gemeld met niet-menselijk uitziende strijdwezens, die overeenkomen met de Yautija die de inspiratie zou zijn geweest voor de film Predator uit 1986.

Er wordt gerapporteerd dat Huey UH-1 helicopters naar Vietnam werden gestuurd die daar nooit aankwamen en naar Venus werden gestuurd. Het soort strijdkrachten dat naar Vietnam werd gestuurd waren geen normale strijdkrachten, maar speciale operaties zoals Navy Seals en elite-eenheden van het leger die later zouden uitgroeien tot wat nu is: de Delta Force die in het begin van de jaren 80 werd opgericht. Dat wil zeggen, hoogopgeleide soldaten en in kleine groepen van 4 tot 8 man. Vergelijkbaar in beweging met Taygeta's Hashmallim en Shinonim spec-ops.

Ik heb het allemaal gestructureerd en gedocumenteerd.

Er zijn niet veel gegevens over wat er vandaag op Venus gebeurt. Het wordt volledig gedomineerd door de aardse Cabal en is als een tak van de Aarde. Maar het commando en de controle van de Cabal is de Aarde. Ze behandelen de Aarde als een zomerverblijf voor de super-elite die sprongkamers gebruikt om er te komen (portalen). En ze hebben de planeet Venus volledig opgedeeld door Cabal namen te geven aan de eilanden en streken daar, met namen als Nieuw Kamtsjatka, bijvoorbeeld.

(Toont een afbeelding van een kaart) **Images not supported**

Ik weet niet zeker waarom ze anders zijn. Het is mogelijk dat men vandaag zegt dat dit door iets anders komt. De kaart komt wel overeen met de vorm van de eilanden, maar waarom elke regio zo heet, kan ik niet bevestigen. De vorm van de kaart komt overeen met mijn navigatiekaarten. De positie van de eilanden is correct.

Dank je, Anéeka. Hoe komt het dat de Federatie mensen toestond Venus binnen te vallen. Hoe was dat mogelijk?

Anéeka: Omdat ze zelf de invasie hebben gepropageerd. Venus is slechts een variant van de Aarde die om dezelfde redenen zo is gebleven. Dat wil zeggen, de Aarde is een als een training pretpark voor zielen, en Venus is een andere, gerelateerd en verbonden maar verschillend.

De Cabal beweegt zich in dualiteiten op een obsessief niveau, omdat zij de Aarde zien als de plaats waar alles in lage frequentie-lijden moet worden gehouden en Venus moet worden gehouden in wat voor hen een idyllische plaats is voor de elites.

Het Venus-onderwerp is moeilijk te begrijpen, omdat het zo extreem is. Voor de mens is Venus slechts een planeet van zuur en hoge temperaturen en de aardse wetenschappelijke bewijzen bevestigen dat, maar in een andere dichtheid is het een tropische paradijsplaneet.

Robert: Leefden andere mensen in een "idyllische matrix" op Venus? Hoe kwamen de mensen op Venus? Alleen via portalen? En wie leverde de coördinaten om toegang te krijgen tot die dichtheid en plaats?

Anéeka: Ja, er waren daar "inboorlingen", meer Lyriërs. Die daar ook aankwamen vanwege de grote expansie.

Ze kwamen daar uitsluitend via portalen, en dat was onder andere de reden van de Vietnamoorlog, niet alleen om de invasie van Venus te verdoezelen, maar voor vele dingen in het algemeen, zoals de dominantie van drugsnetwerken in het gebied en als een bevolkingscontrole.

Het is een zeer complex onderwerp, Venus. Deze woorden die ik vandaag zeg weet ik dat weinigen ze zullen kunnen begrijpen als iets "mogelijks".

Coördinaten van de plaats, twee bronnen. In millenia informatie die in handen is van de Cabal en van Federatie bronnen ook die instemden of zelfs de invasie planden. Dit is het uitbreiden van de 3D Matrix, want vandaag de dag zijn er op Venus 5-sterren hotels en nachtclubs, Jet Ski jachten, en allerlei watersporten, precies hetzelfde als op Aarde, maar alleen mensen zeer Cabal, "elites", hebben toegang tot die plaats. Wat onbegrijpelijk is voor de gemiddelde bevolking van de Aarde.

Er wordt gezegd dat de "elite" ondergronds ontsnapt en daarom kunnen zij de mensheid niet vernietigen omdat het hen ook zou treffen. Ze ontsnappen niet alleen ondergronds, zelfs niet met de grote installaties die er zijn, maar ze gaan daar door portalen naar hun tweede planeet Venus, en derde planeet (Mars).

Robert: En waarom gaan ze niet naar Venus in plaats van naar de Aarde?

Anéeka: Omdat ze haar willen. Ze zijn invasief.

Gosia: Nog een vraag. Venus is in 5D. Hoe is deze Cabal controle erin geslaagd om ook daar te gebeuren? Hebben de menselijke manifestaties daar ook bereikt? Of is de Federatie zelf ook Venus aan het controleren?

Anéeka: Dat is juist. Dezelfde Federatie controleert Venus via de Aarde. Mars is gecompliceerder. Ja, het is daar een puinhoop. Er is nog een Andromedan biosfeer schip genaamd Varena daar in Venusiaanse baan net zoals de Viera hier is. Het zijn zusterschepen, kleine driehoekige biosferen, niet bolvormig zoals de grote Andromedaanse.

Hoe waren de Venusianen? Waren ze allemaal één ras? Niet zoals op Aarde, waar er velen zijn.

Anéeka: Ja, maar als mensen zijnde meer menselijk. Wat ze op Aarde rassen noemen, zijn slechts kleuren en varianten van hetzelfde ras. Dat, zoals Swaruu heeft uitgelegd, reikt niet eens om een ras te zijn omdat het kunstmatig is veranderd, maar niet zoals de Soemerische tabletten zeggen.

Er was niet veel verschil tussen Venusianen en mensen. Vanuit het perspectief van de Aarde, zien de mensen het als een andere planeet. Venus, ver weg en vreemd. Vanuit het sterrenperspectief en voor ons, zijn het zeer nabije planeten, extreem dichtbij, 80% of meer van de plant- en diersoorten zijn hetzelfde tussen de twee. Ze zijn niet ver weg. Zoals u zult zien, is alles perceptie.

Zelfs Phaethon of planeet Alfrata Alpha Centauri A - 1 is bijna gelijk aan de Aarde. Je kunt het zien met een zeer verruimde lens, je zult zien dat deze hoek van de Melkweg allemaal met elkaar verbonden is en dat alles heel dichtbij is, als we het hebben over soorten en hun evolutie, planeten en zonnen zelf.

In de Melkweg zijn er heel vreemde dingen die totaal verschillen van wat op Aarde als normaal wordt beschouwd, er is van alles, gelijksoortig en verschillend. Maar voor anders moet je een beetje verder gaan. Of in diezelfde planeten kijken, maar dan op afgelegen plaatsen. Daarvoor hoef je de Aarde niet eens te verlaten, gewoon hetzelfde doen, zoeken op vreemde plaatsen, zoals in de Amazones, het Belgische Congo of onder de oceanen, of in diepe spelonken.

Robert: Anéeka, weet je waarom je collega, ik geloof dat hij Thorel heet of zoiets...

Anéeka: De grote ja. Zijn naam is eigenlijk Thorel. Maar hij gebruikte de naam Valiant Thor. Vandaag de dag is er een campagne om in diskrediet te brengen dat hij echt was.

Robert: (vervolg van laatste zin=) ... waarom zeggen ze dat hij van Venus komt?

Anéeka: Omdat hij dat zei.

Robert: En waarom zei hij dat hij van Venus kwam? Voor de veiligheid?

Anéeka: Ik weet niet precies waarom, maar als een middel om te infiltreren in het systeem, als onderdeel van hen van het Pentagon. Ja, voor de veiligheid zou je kunnen zeggen.

Robert: Maar op dat moment was Venus al binnengevallen of nog niet?

Anéeka: Nog niet. Wat daar gebeurde met Valiant Thor was van 57-58 tot 60-61 en de invasie van Venus vond plaats van 65 tot 72. Het is allemaal erg troebel, dat verhaal. Ik heb zelfs pogingen ontdekt om die ene echte foto van hem in diskrediet te brengen. Die gebeurtenis is in de bestuurskamer van de USS Eldridge. Dezelfde destroyer van het Philadelphia Experiment ← (!)

Robert: En wat deed hij daar? Gaf hij ze technologie?

Anéeka: Hij hielp ja. Soms zonder het te weten. Om te geloven dat er een "goede" kant is.

Robert: Anéeka, wat is er met die boot gebeurd? Is het verdwenen? Ging het naar een andere dichtheid? Is het waar dat het gedematerialiseerd is?

Anéeka: De Eldridge. Het was nog steeds in dienst, het werd verbouwd. En toen verkocht voor de sloop. En ja, correct. Het ging naar een andere dichtheid, maar vele malen, want het eerste experiment was in oktober 1943 en daar is Valiant Thor op het schip rond 1960. Ze creëerden er een portaal omheen.

Robert: En er ging iets mis, toch?

Anéeka: De eerste keer, ja. Maar er waren meer keren.

Robert: Niet later?

Anéeka: Later nee. Het probleem was dat het een laag-energetisch portaal was voor de onstabiele massa van het schip, niet-uniform en met chaotische frequenties. Die technologie is geperfectioneerd en in gebruik op de Los Angeles-klasse en Virginia-klasse onderzeeërs.

Ja, ze gingen naar een andere plaats, op dezelfde manier als sterrenschepen dat doen, door de moleculaire frequentie te veranderen, maar ze deden het op een wanordelijke manier en met weinig technologie, wat een ramp veroorzaakte en vele doden aan boord.

Ze zetten er elektromagnetisme generatoren in die het hele schip omhulden, zoals ruimteschepen, maar ze wisten niets van frequentiemodulatie. Ze creëerden er alleen veel elektromagnetisme op en dat was het, waardoor het schip naar een andere plaats sprong, het is niet bekend waar, maar van wat ik heb begrepen was het niet een enkel stuk dat naar een andere plaats ging, maar eerder in delen of naar verschillende plaatsen, daarom wordt er gemeld dat er matrozen half in het metaal van het scheepsdek zaten en andere vreselijke dingen.

Ze gebruikten hetzelfde principe om een schip in een toroïdale elektromagnetische cocon te wikkelen zodat de dominante frequentie het van daar zou verplaatsen (of onzichtbaarheid zou geven) maar ze hadden geen idee van het belang van gecontroleerde modulatie van die frequentie.

Robert: Ze zeggen dat de bemanning onzichtbaar werd in de ogen van anderen.

Anéeka: Ja, in een andere dichtheid op een chaotische manier.

Robert: Dichtheid of tijdlijn?

Anéeka: Beide zijn met elkaar verweven, onafscheidelijk, dichtheden en tijdlijnen.

Robert: Het is net als bewustzijn en Ether, toch?

Anéeka: Ja, je kunt niet door Ether reizen (hyperruimte reizen) zonder ook door de tijd te reizen.


Je kunt meer lezen in de onderstaande link


https://galactic-human-journey.orgfree.com/Taygeta2021-NL.html#20210726-Taygeta-NL-Mercurius-Venus-en-Vietnam-oorlog-wat-is-op-Venus