Een artikel over Martin Vrijland, wie is hij nu werkelijk? En wat doet hij?

17-06-2021

Wat Martin Vrijland hier schrijft is correct, dit is wat ik ook ontdekt heb, maar wat hij verzwijgt, en daarom is hij controlled oppositie, is dat de exosomen pakketjes het resultaat zijn van nano van benzine auto katalysatoren en andere hoge temperatuur gifverbranding.

Dit schreef Dick van Nieuwkoop (onderzoeker van nanofijnstof en vele andere zaken)...

Dick vervolgt:

Door te weigeren om dit te benoemen houdt hij het probleem van de zieke oliedollar in stand. Hij beseft dat dan het geldsysteem op de schop moet. Zijn liefde voor geld is echter groter dan de liefde voor de oplossing van AAAALLLLEEESSS. En dit geldt voor de gehele alternatieve gecontrolleerde oppositie.

M.a.w. die beschermen an mas de Cabal en zullen nooit een oplossing gaan beschrijven waar miljarden chronisch zieken beter door zullen worden. De Cabal heeft de hele wereld op deze manier met deze pad stelling in de houdgreep.

Willen we hiervan af, dan zullen we dit op de agenda moeten zetten en oplossingen gaan implementeren. En die zijn er in grote hoeveelheden.

De elite wil overigens ook van de oliedollar af omdat het systeem dood is, alle banken zijn failliet, maar zij zullen een systeem gaan implementeren waar zij weer de totale controle over ons zullen hebben en dat moeten wij voor zijn.

Iemand reageerde hierop, door te schrijven:

Dick, hoe denk jij hierover, heeft M. Vrijland hier dan wel gelijk in?

Hij zegt toch ook dingen die wél kloppen.....ik weet hoe je over hem denkt aangaande de nanofijnstof vervuiling. Maar dit is een ander onderwerp.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-spike-proteine-besmettingsgevaar-is-een-dwaalspoor/