Er is overvloed voor iedereen...

23-04-2021

HET GEBOORTERECHT / GEBOORTETRUST


Een bekende van mij (Rosita M.) schreef het volgende:

Ik heb een pittige dag gehad gisteren waar ik jullie graag over wil informeren.

Het geboorterecht/geboortetrust


Op het moment dat je geboren bent, jij als eerstgeborene en daarna je placenta, je nageboorte, moet één van je ouders je binnen drie dagen aangeven bij de gemeente om ingeschreven te worden in het geboorteregister.

En nu komt het, want niet jij als levend geboren mens wordt geregistreerd in het geboorteregister, maar je nageboorte. Dit is een truck van de elite, een héél vernuft systeem hoe ze dit in elkaar hebben gezet, want jouw nageboorte sterft en als jij je niet vóór jouw 7e levensjaar meldt als levende mens van vlees en bloed, wordt jij als dood en verloren op zee verklaard ofwel, lost and dead at sea.

Deze informatie wordt ons allemaal onthouden, bijna niemand die hier al van op de hoogte is.
Je eerste 7 levensjaren staat je naam met schuingedrukte letters in het geboorteregister, schuingedrukt omdat je binnen 7 jaar je naam terug kunt claimen als levend mens.

Maar.... omdat op 7-jarige leeftijd niets meer wordt vernomen van degene op het geboortecertificaat wordt deze Admirality Law geacht, overleden te zijn. De Cestui Que TRUST wordt dan geregistreerd als "vermiste cargo"(vermiste lading), en ondergebracht in een nieuwe Cestui Que Vie TRUST met je naam in hoofdletters vermeld en niet meer in schuine leestekens.

Dit is de trust waarin 'het leven' van deze persoon bewaard wordt. Als je op je 18e jaar een BSN nummer aanvraagt dan wordt deze trust 'nieuw leven' ingeblazen. Maar omdat wij ons lichaam niet geclaimd hebben als de onze, blijft de Cestui Que trust buiten ons gezichtsveld.

Je bent vanaf dat moment handelswaar geworden, want er is een geheime bankrekening geopend op onze naam. Wij simpele burgers wisten/weten immers NIET eens dat er in het diepste geheim een trust op ons is opgemaakt.

We worden dus gezien als nageboorte wat niet meer leeft, maar we moeten wel belasting (ook loonbelasting wordt afgehouden) en zorgpremie betalen waar je niet onderuit kunt. Je krijgt brieven van de belastingdienst met je naam in hoofdletters, dit is niet zomaar, want wat in hoofdletters geschreven staat bestaat eigenlijk niet als je je erin gaat verdiepen.

Hoe lang laten we dit nog doorgaan?


Verdiep je in het geboortetrust, ook wel geboorterecht genoemd, lieve vrienden. De energie is nooit hoog genoeg geweest in het verleden, om het op te eisen, maar dat is het NU DUS WEL. Nederland is overigens sinds 2018 geen staat meer, maar een bedrijf. Dit weten ook heel veel mensen nog niet.

Ga in je kracht staan en laten we dit klusje klaren en het geboortetrust activeren, het Cestui Que TRUST fund 🙌🏻 Het gaat om geld wat Amalia wél uitgekeerd krijgt op haar 18e verjaardag, waar iedere burger dus feitelijk recht op heeft.

Ik heb gisteren alle benodigde papieren ingevuld om mijn geboortetrust op te eisen, want ik ben niet dood. Ik ben springlevend (en helemaal niet van plan om te sterven ☺️) daardoor heb ik recht op een maandelijkse uitkering van €4.000,- waar ik helemaal niets voor hoef te doen. Iedereen moet zelf de papieren invullen en opsturen naar de TrustBelastingdienst en de Raad van State.

Via deze website kun je alle benodigde papieren uitprinten ► https://hogeraadvandekinderen.nl

Er is overvloed voor iedereen, je hoeft het nu alleen maar zelf op te eisen  💰🍀💛Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)