GECONROLEERDE EN GEINFIILTREERDE DEMONSTRATIES

08-08-2021


Onder de video is de onderstaande en zeer interessante reactie te lezen van iemand die zich identificeert met de naam Jaap Graankorrel:

Alle demonstraties tegen covid maatregelen en dergelijke in Nederland (en dus helaas ook in Frankrijk, Duitsland, Engeland, Australië) zijn geinfiltreerd, gecontroleerd, en worden geleid en georganiseerd door krachten en machten die voor de overheid dus de globalistische NWO werken.

Het probleem is namelijk dat de NWO alle posities van macht, invloed en belang wereldwijd in handen heeft. Bijvoorbeeld alle mainstream nieuwskanalen maar ook 99.5% van de alternatieve media worden geleid door krachten achter de overheid.

Niemand maar dan ook niemand kan in een positie van macht, beroemdheid, invloed of echte rijkdom komen als hij of zij niet gelieerd is aan en niet werkt voor deze elite, en dit geldt voor alle geledingen van de maatschappij. Alles wordt zonder één enkele uitzondering door hen gecontroleerd, beheerst en geleid.

Iedereen die op wat voor gebied dan ook maar enige bekendheid of macht of beroemdheid heeft, is ofwel toegetreden tot of gerekruteerd via een of ander geheim genootschap (vaak vrijmetselarij maar er zijn heel veel geheime genootschappen die ook onderling altijd met elkaar aan het netwerken zijn of dit nu binnen Nederland is of internationaal) waar hij of zij om bepaalde redenen promotie heeft gemaakt (bijv. unieke of nuttige capaciteiten).

Nog vaker gaat het om mensen die via familieconnecties (eeuwenlange bloedlijnen) al van kind af aan zijn klaargestoomd voor de positie/functie waarin ze uiteindelijk terecht komen passend bij hun eigen capaciteiten. Dit betekent overigens niet dat alle demonstranten die meedoen aan een demonstratie door de elite geleide "insiders" zijn.

Er zullen zeker veel mensen meedoen aan demonstraties die echt denken dat ze aan iets moois en spontaans bezig zijn. Deze mensen worden uiteindelijk ook maar gebruikt zonder dat ze het zelf in de gaten hebben.

Een groot deel van de demonstranten zijn echter infiltranten uit allerlei geheime orders en genootschappen en mensen die voor de overheid werken (deze lui zitten natuurlijk dan ook weer in geheime genootschappen) die de demonstratie op de juiste wijze moeten begeleiden.

Dit fenomeen dat demonstraties geleid worden door de NWO en volledig geinfiltreerd zijn door dezelfde krachten is niet iets van de laatste jaren, dit gebeurt al zeker honderden jaren maar is wel steeds verder geperfectioneerd.

De regenboogvlag die je overal bij elke demonstratie overal ziet is een duidelijk signaal (voor de ingewijden) dat deze demonstraties door de NWO geleid worden (regenboogvlag is één van de belangrijkste illuminatie symbolen dat staat voor vernieuwing en transitie naar een nieuwe mens en de nieuwe wereld) en door hen gekaapt zijn.

Het hartsymbool is ook een heel belangrijke antichrist (luciferiaans NWO) symbool. De Antichrist komt namelijk terug in de naam van de liefde en tolerantie en vrede waarin de mens als God wordt en de wereld een nieuw paradijs omdat hij de grote misleider is. Het hartsymbool (met de twee handen te maken of te laten zien via een rood hartsymbool) sluit hiermee ook naadloos aan op de regenboogvlag.

Het zou in theorie mogelijk zijn dat er een spontane demonstratie zou worden gehouden die niet geleid wordt door de elite maar dit is bijna onmogelijk in deze tijd waarin echt alles maar dan ook alles door de elite gecontroleerd is.

Elke bewegeng of gebeurtenis die niet door hen wordt gecreëerd (en dat worden er steeds minder) kan door hun zodoende ten allen tijde in de juiste richting worden geleid en gebruikt worden voor een voor hen nuttig doel omdat ze elke beweging in no time kunnen gaan infiltreren en leiden.