GEET = Global Environmental Energy Technology (ofwel Vrije energie motor)

15-06-2021

Een GEET Fuel Processor is een systeem, uitgevonden door Paul Pantone (1950 - 2015), waarmee de brandstof van een verbrandingsmotor tot 80 procent (of meer) door water en andere vloeistoffen vervangen kan worden terwijl de uitstoot van CO2 en schadelijke stoffen tot een minimum beperkt blijven.

Diagram met dank aan JL Naudin - Klik om te vergroten.
Diagram met dank aan JL Naudin - Klik om te vergroten.


De GEET-brandstofprocessor, het is een vereenvoudigde "plasma-hervormer" die elke koolwaterstofbrandstof of afvalproduct opneemt en omzet in waterstofrijk "synthetisch natuurlijk gas".

Dit is een sterk vereenvoudigde "Proof of Concept" -versie van de GEET-brandstofprocessor die vrijwel iedereen in een weekend tegen zeer lage kosten kan bouwen met onderdelen van een plaatselijke ijzerhandel. Een gebruikte grasmaaiermotor kan worden gebruikt voor demonstratiedoeleinden, zodat dingen gemakkelijker te zien zijn zonder obstakels. De basisconfiguratie blijft hetzelfde voor elke ombouw van motoren.

Meer geavanceerde versies zijn nu verkrijgbaar bij GEET die luchtregelkleppen gebruiken die alle 3 klepfuncties combineren met automatische sequentiebepaling, en ook carburateur- of brandstofinjectiesystemen om bubblers in bewegende voertuigen te vervangen. Volledige tekeningpakketten zijn tegenwoordig te koop bij: geetinternational.com

Website ► https://www.vrijeenergiemachine.nl/index.php/aan-het-gas/geet-brandstof-processor

Tip: Doe Uw voordeel met deze info!