HET BOEK VAN ENOCH

28-07-2021


Lees dit als je graag wilt weten wie de Buitenaardsen zijn die duizenden jaren geleden op de aarde waren


Dit zou zomaar eens de echte Waarheid kunnen zijn.

In een Facebookgroep las ik vandaag het onderstaande bericht:

(Het is vertaald vanuit het Engels, mijn excuses voor de eventuele stijlfouten!)

Facebook groep ► https://www.facebook.com/groups/nibirucountdown


Bericht van 27 juni 2021 door William Lucas


"Ik begrijp niet waarom mensen zich druk maken over buitenaardse wezens die naar de aarde komen. Er zijn historische gegevens van duizenden en duizenden jaren oud die beweren dat buitenaardsen honderdduizenden jaren geleden naar de aarde kwamen.

Een voorbeeld hiervan is Genesis 6:4 in de Bijbel, toen zonen van God naar de aarde kwamen en kinderen kregen bij de dochters van mensen, en zij werden mannen van naam. Chirurgen die uit een hoger universum kwamen, namen DNA van de meest geavanceerde mensen en creëerden met bio-engineering lichamen voor die zonen van God. Zo konden ze door mensen kinderen krijgen.

Nadat de mensheid duizenden jaren door het dierenrijk is geëvolueerd, bereiken ze het stadium waarin ze beschaafd kunnen worden. De zonen van God kwamen om de jager-verzamelaars van de planeet te helpen beschaving te brengen.

Het boek van Henoch hoofdstuk 105 zegt:

"Na een tijdje nam mijn zoon Mathusala een vrouw voor zijn zoon Lamech. Ze werd zwanger van hem en bracht een kind voort, het vlees was zo wit als sneeuw en rood als een roos; het haar waarvan het hoofd wit was als wol, en lang; en wiens ogen mooi waren. Paragraaf 3, En toen hij werd genomen uit de handen van de vroedvrouw die zijn mond opendeed, sprak hij tot de Heer der gerechtigheid.

Toen was zijn vader Lamech bang voor hem en vloog weg en kwam naar zijn eigen vader Mathusala, en zei dat ik een zoon heb verwekt, in tegenstelling tot andere kinderen. Hij is geen mens, maar lijkt op het nageslacht van de engelen des hemels is van een andere aard dan de onze en is totaal anders dan wij.

Paragraaf 4:

Zijn ogen zijn zo helder als de stralen van de zon; zijn gelaat glorieus, en hij ziet er niet uit alsof hij van mij is, maar van de engelen."

Het Boek van Henoch noemde de zonen van God Engelen en Wachters


Dit kind leek op de blanke mensen die al in Mesopotamië waren, het nageslacht van wat hij engelen en wachters noemde, om te benadrukken dat ze uit de hemel kwamen en de afstammelingen waren van de zonen van God uit Genesis 6:4.

Lamech dacht dat zijn vrouw hem bedroog. Dit verhaal vertelt ons dat die zonen witte lichamen aannamen toen ze naar de aarde kwamen, ze waren geen evolutionaire mensen.

Een van de grootste Assyriologen van onze tijd Professor Samuel Noah Kramer in een boek dat hij schreef met de titel The Sumerians op pagina 20: "Hier leren we dan voor de eerste keer over de mogelijkheid dat er niet-semitische mensen en een niet-semitische taal bestonden in Mesopotamië." Ze noemden deze mensen later Sumeriërs. In zijn boek benadrukte hij hoe geavanceerd die mensen waren, en anders dan de gemiddelde mensen in het gebied. Hier hebben we een andere bron, deze mensen waren geen gewone mensen. Het Boek van Henoch waarschuwde zijn volk om niet met die mensen om te gaan, ze luisteren niet allemaal.

Na duizenden jaren stonden de zonen van God ook bekend als de Anunnaki van de Sumeriërs en werden de mannen van naam. Zij waren degenen die duizenden jaren geleden probeerden de Toren van Babel te bouwen. Toen ze gedurende deze tijd verstrooid waren, zie Genesis 11:8 van de Bijbel, sommigen gingen naar Syrië en sommigen gingen ten oosten van de tweede tuin en stonden bekend als de mensen van het land Nod waar Kaïn zijn vrouw vond. Na nog duizenden jaren van vermenging met de mensen van de tweede tuin en Mesopotamië, werden ze de Sumeriërs.

Meer aanvullende informatie ►


https://uversapress.com


William Lucas schreef op 26 juli 2021 het volgende:


"VRIENDEN:

DIT IS EEN LANGE POST, MAAR IK HAD GEEN KEUZE, ALS MENSEN HET GAAN BEGRIJPEN, ALS ZELFONDERWIJS, IK DEED HET BESTE WAT IK KON

Er waren in de oudheid twee groepen op onze planeet die buitenaardsen waren. Zij zijn degenen die de megalithische bouwwerken over de hele wereld hebben gebouwd. Het heeft duizenden jaren geduurd om die bouwwerken te bouwen. De geschiedenis van onze oude voorouders is door de geschiedenis heen vervormd en met opzet gedaan.

De eerste van de groepen buitenaardse wezens die in de historische documenten kwamen, wordt gevonden in Genesis 6:4 van de Bijbel, waar de zonen van God kinderen kregen bij de dochters van mensen, hun nakomelingen zijn degenen die de mannen van naam werden. Ze kwamen om de jager-verzamelaars van de planeet te helpen beschaving te brengen. We waren in staat om te geloven dat die verhalen niets anders waren dan mythen. Nu willen de afstammelingen van die mythen de wereld regeren. Onze oude voorouders, de evolutionaire mensen, waren geëvolueerd tot het stadium waarin ze beschaafd konden worden nadat ze gedurende miljoenen jaren door het dierenrijk waren gemuteerd.

100 korporaal wezens kwamen, er waren er veel meer, maar ze waren in een andere dimensie. De korporaal wezens konden de lichamen die ze gebruikten op de hogere werelden op onze planeet niet gebruiken, chirurgen uit een hoger universum moesten naar de aarde komen, ze namen plasma van de meest geavanceerde mensen op de planeet en met bio-engineering creëerden ze superieure lichamen voor die zonen. Die zonen stonden in de Sumerische documenten bekend als Anunnaki (zij die uit de hemel komen). Ze incarneerden die net zoals wij deden voordat we werden geboren met de hulp van engelen. Toen onze oude voorouders evolueerden, zeiden ze dat God die lichamen schiep. Dat is de reden waarom die zonen of Anunnaki die samen met Lucifer in opstand kwamen duizenden jaren nadat ze kwamen (ze hadden The Tree of Life) in staat waren om kinderen te krijgen door mensen, hun lichamen waren gemaakt met menselijk DNA. Zestig van de 100 die kwamen, kwamen 200.000 jaar geleden in opstand met Lucifer.

Die afstammelingen stonden bekend als Nephilim. Zij zijn degenen die duizenden jaren hebben geprobeerd om de Toren van Babel te bouwen. Dit is het moment waarop de Bijbel zegt dat God hen verstrooide, zie Genesis, 11-8. Degenen die na duizenden jaren in Mesopotamië bleven, werden de mensen van het Land van Nod, waar Kaïn zijn vrouw vond. En nog duizenden jaren van vermenging met de nakomelingen van Adam en Eva (waarvoor het boek Henoch hen waarschuwde om dat niet te doen) en met mensen in hun directe omgeving werden de Ariërs en de Sumeriërs zeer geavanceerde mensen. In de oudheid waren zij degenen die hun bloedlijn zuiver wilden houden.

Adam en Eva waren niet de eerste twee mensen op aarde, en als je Genesis 4-8-17 van de Bijbel volgens die verzen leest, zou het onmogelijk voor hen zijn om de eerste twee mensen te zijn geweest. Zij waren de tweede groep buitenaardse wezens die 37.000 jaar geleden naar de aarde werden gestuurd als biologische, genetische en spirituele verheffingen, en ze moesten de jager-verzamelaars van de mensheid beschaven, degenen die we de zonen van God gefaald noemen. Na honderden jaren waren er duizenden en duizenden nakomelingen van Adam en Eva die de hele wereld over gingen om hun superieure genen te verspreiden en megalithische structuren te bouwen. Een van de belangrijkste redenen voor het bouwen van die enorme structuren was dat ze door discipline en samenwerking in staat waren om veel van de planeten Hunter-Gatherers te beschaven. Duizenden jaren waren verstreken en de afstammelingen van de genen van Adam en Eva versmolten met hun omgeving. Tegenwoordig zien we die genen in grote beschavingen over de hele wereld.
Vrienden, een boek staat bekend als Het Urantia Boek dat 2.097 pagina's telt, na 23 jaar lezen en bestuderen van het boek was ik in staat om de stukjes in elkaar te zetten. Dit boek beweert dat toen degenen die zich verspreidden na een poging om The Tower of Bible te bouwen, de meerderheid naar Syrië ging, ik oprecht geloof dat degenen die na duizenden jaren naar Syrië gingen, Plato geavanceerde Atlantiërs werden, zij waren de enigen op aarde die op dat moment gevorderd genoeg waren , behalve de nakomelingen van Adam en Eva, maar in die tijd waren er niet genoeg van. Ik geloof dat de overlevenden van Atlantis naar het land gingen dat we kennen als Egypte en door zich met die mensen te vermengen om een ​​van de meest geavanceerde beschavingen van de oudheid te worden.

Het Urantia Boek noemde artikel 76, sectie 4 paragraaf 1: "Adam en Eva waren de grondleggers van het violette mensenras, het negende mensenras dat op Urantia (aarde) verscheen. Adam en zijn nakomelingen hadden blauwe ogen, en de violette volkeren werden gekenmerkt door een lichte huidskleur en een lichte haarkleur - geel, rood en bruin."

Hoewel Adam en Eva in gebreke bleven, was het geen complete mislukking, ze zetten hun plannen om de mensheid te beschaven voort. Als je naar de afbeelding van de Paracas-schedel kijkt, is het haar rood, en als je het bekijkt, hebben genetici het DNA op de schedel gedaan en zeiden dat het mensen waren en dat er 300 van die skeletten in Peru zijn gevonden.

Trouwens, vandaag kennen we die afstammelingen van de zonen van God die na duizenden jaren nog steeds proberen hun bloedlijn zuiver te houden als de Cabal of Deep State."

William Lucas schreef op 26 juli 2021 het volgende:


"VRIENDEN:

DIT IS EEN LANGE POST, MAAR IK HAD GEEN KEUZE, ALS MENSEN HET GAAN BEGRIJPEN, ALS ZELFONDERWIJS, IK DEED HET BESTE WAT IK KON

Er waren in de oudheid twee groepen op onze planeet die buitenaardsen waren. Zij zijn degenen die de megalithische bouwwerken over de hele wereld hebben gebouwd. Het heeft duizenden jaren geduurd om die bouwwerken te bouwen. De geschiedenis van onze oude voorouders is door de geschiedenis heen vervormd en met opzet gedaan.

De eerste van de groepen buitenaardse wezens die in de historische documenten kwamen, wordt gevonden in Genesis 6:4 van de Bijbel, waar de zonen van God kinderen kregen bij de dochters van mensen, hun nakomelingen zijn degenen die de mannen van naam werden. Ze kwamen om de jager-verzamelaars van de planeet te helpen beschaving te brengen. We waren in staat om te geloven dat die verhalen niets anders waren dan mythen. Nu willen de afstammelingen van die mythen de wereld regeren. Onze oude voorouders, de evolutionaire mensen, waren geëvolueerd tot het stadium waarin ze beschaafd konden worden nadat ze gedurende miljoenen jaren door het dierenrijk waren gemuteerd.

100 korporaal wezens kwamen, er waren er veel meer, maar ze waren in een andere dimensie. De korporaal wezens konden de lichamen die ze gebruikten op de hogere werelden op onze planeet niet gebruiken, chirurgen uit een hoger universum moesten naar de aarde komen, ze namen plasma van de meest geavanceerde mensen op de planeet en met bio-engineering creëerden ze superieure lichamen voor die zonen. Die zonen stonden in de Sumerische documenten bekend als Anunnaki (zij die uit de hemel komen). Ze incarneerden die net zoals wij deden voordat we werden geboren met de hulp van engelen. Toen onze oude voorouders evolueerden, zeiden ze dat God die lichamen schiep. Dat is de reden waarom die zonen of Anunnaki die samen met Lucifer in opstand kwamen duizenden jaren nadat ze kwamen (ze hadden The Tree of Life) in staat waren om kinderen te krijgen door mensen, hun lichamen waren gemaakt met menselijk DNA. Zestig van de 100 die kwamen, kwamen 200.000 jaar geleden in opstand met Lucifer.

Die afstammelingen stonden bekend als Nephilim. Zij zijn degenen die duizenden jaren hebben geprobeerd om de Toren van Babel te bouwen. Dit is het moment waarop de Bijbel zegt dat God hen verstrooide, zie Genesis, 11-8. Degenen die na duizenden jaren in Mesopotamië bleven, werden de mensen van het Land van Nod, waar Kaïn zijn vrouw vond. En nog duizenden jaren van vermenging met de nakomelingen van Adam en Eva (waarvoor het boek Henoch hen waarschuwde om dat niet te doen) en met mensen in hun directe omgeving werden de Ariërs en de Sumeriërs zeer geavanceerde mensen. In de oudheid waren zij degenen die hun bloedlijn zuiver wilden houden.

Adam en Eva waren niet de eerste twee mensen op aarde, en als je Genesis 4-8-17 van de Bijbel volgens die verzen leest, zou het onmogelijk voor hen zijn om de eerste twee mensen te zijn geweest. Zij waren de tweede groep buitenaardse wezens die 37.000 jaar geleden naar de aarde werden gestuurd als biologische, genetische en spirituele verheffingen, en ze moesten de jager-verzamelaars van de mensheid beschaven, degenen die we de zonen van God gefaald noemen. Na honderden jaren waren er duizenden en duizenden nakomelingen van Adam en Eva die de hele wereld over gingen om hun superieure genen te verspreiden en megalithische structuren te bouwen. Een van de belangrijkste redenen voor het bouwen van die enorme structuren was dat ze door discipline en samenwerking in staat waren om veel van de planeten Hunter-Gatherers te beschaven. Duizenden jaren waren verstreken en de afstammelingen van de genen van Adam en Eva versmolten met hun omgeving. Tegenwoordig zien we die genen in grote beschavingen over de hele wereld.

Vrienden, een boek staat bekend als Het Urantia Boek dat 2.097 pagina's telt, na 23 jaar lezen en bestuderen van het boek was ik in staat om de stukjes in elkaar te zetten. Dit boek beweert dat toen degenen die zich verspreidden na een poging om The Tower of Bible te bouwen, de meerderheid naar Syrië ging, ik oprecht geloof dat degenen die na duizenden jaren naar Syrië gingen, Plato geavanceerde Atlantiërs werden, zij waren de enigen op aarde die op dat moment gevorderd genoeg waren, behalve de nakomelingen van Adam en Eva, maar in die tijd waren er niet genoeg van.

Ik geloof dat de overlevenden van Atlantis naar het land gingen dat we kennen als Egypte en door zich met die mensen te vermengen om een ​​van de meest geavanceerde beschavingen van de oudheid te worden.

Het Urantia Boek noemde artikel 76, sectie 4 paragraaf 1:

"Adam en Eva waren de grondleggers van het violette mensenras, het negende mensenras dat op Urantia (aarde) verscheen. Adam en zijn nakomelingen hadden blauwe ogen, en de violette volkeren werden gekenmerkt door een lichte huidskleur en een lichte haarkleur - geel, rood en bruin."

Hoewel Adam en Eva in gebreke bleven, was het geen complete mislukking. Ze zetten hun plannen om de mensheid te beschaven voort. Als je naar de afbeelding van de Paracas-schedel kijkt, is het haar rood, en als je het bekijkt, hebben genetici het DNA op de schedel gedaan en zeiden dat het mensen waren en dat er 300 van die skeletten in Peru zijn gevonden.

Trouwens, vandaag kennen we die afstammelingen van de zonen van God die na duizenden jaren nog steeds proberen hun bloedlijn zuiver te houden als de Cabal of Deep State."Nawoord van Dienie


Een heel groot stuk van onze geschiedenis is vervalst en niet zonder reden.

Het huidige coronabeleid is er nu op gericht de bevolking alle vrijheden af te nemen en te reduceren (lees vermoorden).

Waarom?

Omdat de afstammelingen van de RH- bloedgroep de hele aarde voor zichzelf willen hebben met een beperkt aantal gehoorzame slaven. Max. 500 miljoen wereldbewoners mogen er blijven leven volgens de 10 geboden van de GEORGIA GUIDSTONES.

Dat gaat ook lukken wanneer Agenda 2030 verder wordt uitgevoerd.

Rechters en advocaten behoren tot de zwarte maffia.

De zwarte togadragers beschermen de criminele organisatie (Nederland BV) die het huidige destructieve beleid voor mensen en bedrijven in Nederland nog steeds bepaalt.⁠

Rechters en advocaten zijn de poortwachters van het zieke en oude middeleeuwse systeem wat verantwoordelijk is voor veel pijn en ellende bij de bevolking.


Oplossingen?


Eigen platforms maken, (zoals dit platfom bijvoorbeeld).

Onafhankelijk worden van het destructieve zieke en oude systeem wat de touwtjes steeds verder gaat aantrekken.

Ga ook samenwerken met gelijkgestemden en ga gezamenlijk (of alleen) projecten opstarten voor een Zelfvoorzienende en Gezonde Samenleving.

Wij zijn ZELF de Creators van ons aardse bestaan! ⁠


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden en omgeving door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap ❤️