Het MED BED wat vele ziektes kan genezen...

21-04-2021


Waarom bestaan de geavanceerde Med Beds nog niet in onze ziekenhuizen?


  1. Omdat de grote massa nog slaapt en men vertrouwd in de overheid. Maar staat deze overheid wel open voor de "oplossing" van ziektes of is het niet inmiddels een goed ingevoerd "commercieel" en gesitueerd systeem waar bijna IEDEREEN in geloofd?
  2. Het gehele gezondheidsstelsel is een ver geavanceerd en complex systeem dat zelfs artsen, specialisten en al het medisch personeel het moeilijk heeft om de waarheid te herkennen en dan ook in het systeem gevangen zit en dus in afhankelijkheid om de waarheid meer naar boven te halen en dan ook authentiek daarnaar te leven. (Wakker worden)
  3. Als voldoende mensen Innovatief Nederland steunen zou het gehele gezondheidsstelsel snel op een hoger niveau komen en ziektes niet lang meer een probleem zijn. Nu is het juist vaak een nodige actie, die ons superintelligent lichaam moet vertonen waardoor mensen in beweging komen en naar "oplossingen" voor het probleem gaan zoeken. En dat zijn niet de symptomen. De symptomen zijn de "Warnsignalen" dat er een probleem is. De mens zou moeten leren symptomen te begrijpen, wat de verborgen taal/boodschap is waarom zich dat vertoont. Vaak is de symboliek zeer behulpzaam om te begrijpen wat we in ons bewustzijn niet leren spiegelt zich dan in ons lichaam. Zoals bijvoorbeeld rugklachten vaak met draagkracht, verantwoording en oprechtheid te maken heeft. Zo helpt een analyse van de levenssituatie om symptomen te begrijpen en zijn niet eens medicamenten nodig.Onder de video zijn de volgende reacties te lezen:


(Excuses voor de eventuele stijlfouten vanwege de vertaling vanuit het Engels)

ik denk dat je contact moet opnemen met Simon Parkes; https://www.simonparkes.org bekijk zijn video's; in een recente video zegt hij dat hij door het Amerikaanse [leger?] is gerekruteerd om de leiding te hebben over medische faciliteiten in de VS, vooral om de verhandelde kinderen te genezen; momenteel woont hij in Groot-Brittannië, maar zal in mei of juni de VS bezoeken en dat zal uiteindelijk gebeuren.

Het is zo overweldigend dat ik hoop dat ik dit kan gebruiken voordat mijn ziekte me dood. Ik stel me voor dat de rijke mensen het als eerste gaan gebruiken. Ik wed dat het jaren zal duren voordat je de kans krijgt om het te gebruiken. De meesten zullen sterven terwijl ze wachten. Jeetje, het is zo overweldigend. Waar is de lijst zodat ik in de rij kan gaan staan.

Er zijn tachyonkamers die u nu kunt proberen. Er is ook een Tesla-bed voor biogenezingmedicijnen in Delaware. Het is niet dit, maar het is de buitenaardse technologie die u kan helpen. Bovendien is roodlichttherapie ongelooflijk! Ik gebruik het elke dag.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)