Het spijt mij dat je slachtoffer bent geworden...

21-04-2021

Van het satanische regiem wat momenteel de hele wereld probeert te overheersen!

Schrik niet wanneer je de onderstaande website gaat lezen.

De man die dit heeft geschreven ken ik persoonlijk.

https://www.takecare4.eu/buckler-vaccin/Rutte, De Jonge en Kaag zijn grote leugenaars!


Deze mensen zijn oorlogsmisdadigers!

Ze geven opdracht om wederom Dr. mengele praktijken uit te laten voeren zoals in de Tweede Wereldoorlog. Wanneer gaan Uw ogen ook open?

Momenteel bevinden we ons in de Derde Wereldoorlog!

De satanische elite, de machtswellusten en de allerrijksten op Aarde probeert de mensheid zoveel mogelijk ziek te maken, te vermoorden, te depopuleren, te decimeren, oftewel uit te roeien!


Laat U zich NIET vaccineren, lees hieronder waarom!Ook Facebook houdt U dagelijks voor de gek!

Ze proberen met hun propaganda zoveel mogelijk mensen over te halen om zich te laten vaccineren en vroegtijdig de dood in te jagen of hen op te zadelen met ernstige gezondheidsproblemen!


Een open database van de Britse regering mag bijvoorbeeld niet gedeeld worden van Facebook. Daar is heel veel info in terug te vinden. Ook dat Nederland één van de landen is waar er veel ernstige bijwerkingen zijn. Het mag niet naar buiten komen naar de nog onwetende TV kijkende mens!

https://dissident.one/2021/04/20/groot-brittannie-regering-meldt-847-doden-12-hersenbloedingen-en-112-blinden-na-corona-vaccinatie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=groot-brittannie-regering-meldt-847-doden-12-hersenbloedingen-en-112-blinden-na-corona-vaccinatie


Tip: Scroll even verder na de begroeting van Peter DG van z'n luisteraars!


T-SHIRTS MET EEN BOODSCHAP ❤️

Je kunt mij eventueel supporten door T-shirts en aanverwante artikelen met een mooie of goede boodschap te bestellen. Met de winst breid ik mijn platforms en projecten verder uit, zodat de bevolking nog beter geïnformeerd kan worden. Dank voor de support!
Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)