"Het Volk is nu zo Wakker, dat bijna niemand de Genocide-spuit meer neemt..."

14-05-2021

Weet en besef dat we door het plaatsen van dit soort berichten, ofwel stellingen, de bevolking positief kunnen beïnvloeden door middel van onze Gedachtekracht.

Om de bevolking uit de massahypnose te halen waarin ze reeds jarenlang verkeren.

Op deze wijze werkt de (r)overheid namelijk ook, maar dan exact andersom.

Micha Kat (onderzoeksjournalist) van de website Revolutionair Online is zo iemand die opzettelijk onze Gedachtekracht positief beïnvloed door bepaalde berichten of stellingen te plaatsen op socoal media, zie de onderstaande link.

https://twitter.com/drsmichakat/status/1392097971215478784

Mensen kijken je wazig aan wanneer je ze confronteerd met zaken waar ze echt nog nooit over hebben nagedacht. Omdat ze klakkeloos altijd alles opvolgden wat de (r)overheid hen voorschreef. Wanneer dat nu ineens anders is geef je ze de grootste trigger van hun leven. Ze duiken echter dan gelijk weer terug in hun cognitieve dissonantie. Zo van: "Nee het zal wel niet, want..."

Dat is wat er op dat moment gebeurt in de hoofden van mensen die zich nog in een hele diepe hypnose verkeren door de jarenlange hersenspoelingstechnieken.

Sinds de Tweede Wereldoorlog is er een plan uitgewerkt om de mensheid te manipuleren via de media. De beste experts van nazi-Duitsland op het gebied van 'hersenspoeling' zijn naar Amerika gehaald, via Operatie Paperclip. Vanuit Amerika is de strategie begonnen om letterlijk alles wat de mensheid denkt en gelooft systematisch te veranderen. Het doel was om ervoor te zorgen dat de mensheid gecontroleerd kon worden via hun eigen denken.

Vertel ze wat wij willen dat ze geloven, en we zullen volledige controle over ze hebben...

Zonder dat ze zich daar bewust van zijn.

De perfecte strategie om de wereld te beheersen.

Dit is wat er nu gaande is in de wereld!


Tijdens Operatie Paperclip hebben de Verenigde Staten Duitse wetenschappers naar Amerika gehaald om voor hen te werken. Waren deze wetenschappers zoals Wernher von Braun, Walter Schreiber en Kurt H. Debus niet politiek? Kunnen ze worden gezien als 'goede Duitsers'? Wat betreft hun werk aan de V-2-raketten en de slavenarbeid die daarbij betrokken zijn, is het de vraag of deze Duitse wetenschappers onschuldig waren.

Ze werkten aan de Wonder Weapons (Wunderwaffe) waarvan de Duitsers hoopten de Tweede Wereldoorlog te winnen. Toen die oorlog voorbij was brak de Koude Oorlog uit en moesten deze wetenschappers een belangrijke rol spelen voor de Amerikanen...

History Hustle presents: Operation Paperclip: The US Plan for German Scientists after World War II.

Info Operatation Paperclip ►

https://www.evernewproductions.nl/wp-content/uploads/2015/09/Naziwetenschappers_KIJK-1507.pdfBye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)