Hoe zit het nou?

08-08-2021


Zijn virussen nu WEL of NIET besmettelijk?


Je had toch ook de Spaanse griep, influenza en HIV?


Ben tot heden geen groot fan geweest van Martin Vrijland, echter ga ik zijn laatste artikelen steeds meer waarderen.

Echter wil ik ook graag Martin Vrijland een keer onder de loep nemen, in verband met de vele negatieve berichten over hem.

De vraag is welke agenda heeft Martin Vrijland werkelijk? Met wie staat hij op goede voet?

Tot zover, Dienie.


Martin Vrijland schreef:

Als je de alternatieve media volgt, raak je er sowieso van overtuigd dat virussen besmettelijk zijn...


Geen van allen trekken dat in twijfel en daarom mogen ze ook zo groot worden. Of dacht u dat de media Martin Vrijland zouden gaan noemen, daarmee feitelijk het effect van 'wat je aandacht geeft groeit' realiserende zoals bij Willem Engel gebeurde? Nee, natuurlijk niet! Want als je niet staats gecontroleerde oppositie bent, mag je niet groeien.

Viruswaarheid, Blackbox (BLCKBX), Café Weltschmertz, Jensen en vele anderen worden wel genoemd in die media, want allen stellen zij de belangrijkste vraag niet aan de orde:

Hoe zit het nou: zijn virussen nu wel of niet besmettelijk; je had toch ook de Spaanse griep, influenza en HIV?

Sterker nog, zij houden de besmettingsleer en dus het idee van het bestaan van besmettelijke virussen in stand en vragen hun volgers hooguit kritisch te zijn over de besmettingscurve en dit te leggen naast de influenza besmettingscurve. Daarin bevindt zich al het woord besmetting en dus blijft iedereen geloven in besmettingen (maar dan via aerosols).

De essentie van de grootste leugen van deze plandemic is echter juist dat: de besmettingsleugen.

De Spaanse griep was niet besmettelijk, HIV was niet besmettelijk, influenza was niet besmettelijk. Waar we steeds getuige van zijn geweest is propaganda gespreid over meerdere generaties om de massa te doen geloven in het besmettingsfabeltje. Daarom zitten mensen als Dr. Fauci al decennia op hun post en worden lastige wetenschappers getroffen door hartproblemen en dergelijke. Het is de status quo van de besmettingsleugen die met chirurgische precisie bewaakt moet worden.

De grote vraag is natuurlijk dat als de besmettingsleer een leugen is, hoe mensen dan anderen "aan kunnen steken", zoals op scholen of op de werkvloer.

Dat doen ze niet. Niemand steekt een ander aan. De reden dat mensen achtereenvolgens in een bepaald gebied, gebouw of woonplaats ziek worden is 'het terrein'. Het is de collectief ervaren vervuiling die tot ziekteverschijnselen leidt; niet de vermeende besmetting. Dit gaf de grondlegger van de besmettingsleer - Louis Pasteur - zelfs vlak voor zijn dood toe.

Uit meerdere uitgebreide onderzoeken (zie de artikelen reeks hieronder) bleek zelfs dat je zieke mensen in het gezicht van anderen kunt laten hoesten zonder dat er besmetting optreedt. Zelfs de vermeende HIV besmettingen blijken niet overdraagbaar te zijn. De arts (Dr. Robert Willner) die dit veelvuldig en grondig onderbouwde, injecteerde zichzelf zelfs voor de camera's van de internationale pers met het bloed van een vermeend AIDS patiënt!

Het is nuttig om alle bewijslast van de besmettingsleugen te bestuderen, want dan ontdekt u dat al die zogenaamde oppositieclubjes die u de viruswaarheid pretenderen te vertellen, heimelijk de virusleugen in stand helpen houden.

De essentie van het probleem van alle verzet tegen elke overheidsmaatregel, wordt niet het nekschot toegediend als je over de kras in de lak van de nieuwe auto blijft praten, terwijl het zou moeten gaan over de ontbrekende motor.

Geloofwaardig verzet kun je alleen winnen als je het kernprobleem duidt. Het kernprobleem van de aanschaf van uw auto is dat de motor ontbreekt. Het kernprobleem van deze plandemic is dat de besmettingsleer een leugen is en dat we met enorme propaganda media leugens te maken hebben.

Virussen zijn niet besmettelijk. Virussen zijn lichaamseigen reacties op omgevingsvervuiling. Wilt u de discussie winnen? Doe dan niet mee aan de vangnetstrategieën van de overheid die u gecontroleerde oppositie geven met gelikte websites, studio presentaties of rechtszaken: ontmasker de besmettingsleugen.

Lees daarom de volgende artikelen:


We zijn momenteel getuige van twee (gecontroleerde) oppositie kampen die elkaar aanvallen en ondertussen een gezamenlijke vijand lijken te hebben. Dat mag niet verbazen, want dat is een bewust gecreëerd dualistisch spel binnen die oppositie die er voor moet zorgen dat u niet daar kijkt waar de echte truc uitgehaald wordt. En dat is de plek waar u dus steeds van afgeleid moet worden.

Het is de plek waar zowel de mainstream media en wetenschap als de gecontroleerde oppositie u vanaf moeten leiden. Daarin wordt niet alleen bewezen dat die oppositie een bewust vals vangnet-spel speelt, maar tevens dat u continu naar hun drukke bewegingen moet kijken, zodat u de kern mist.

Alle partijen (mainstream en oppositie) gaan er standaard van uit dat de virustheorie zoals we die rondom het coronavirus steeds horen, klopt en melden niet dat de cijfers en de beelden die de media ons tonen, simpelweg een Trumanshow vertoning zijn; een gecreëerde werkelijkheid die je met miljardair John de Mol's ANP en de nodige gecompromitteerden best Hollywood-style in elkaar kunt draaien en in stand kunt houden.

Alle partijen gaan dus uit van de besmettelijkheid van een virus. Ook universiteiten leiden hun studenten op in die aangenomen waarheid, die - als de studenten gewezen zouden worden op de leugenachtige bedenker ervan - gigantisch zou wankelen.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hydroxychloroquine-versus-vaccins-beide-een-leugen-gebaseerd-op-germ-theory-fraudeur-louis-pasteur/

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/dr-fauci-de-aids-medicatie-arts-en-de-moord-op-dr-robert-wilner-de-man-die-dr-fauci-exposete/

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/nog-een-keer-de-besmettingsleugen-samengevat/

Er is een grote ontwaking gaande!

Heb je een vraag of een opmerking?


Stuur mij dan een bericht middels het contactformulier.

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)