Ik ben het niet met je eens...

15-05-2021

Vaak hoor ik (Dienie) dit zinnetje wanneer ik in een gesprek geraak met mensen, wanneer ik mensen trigger met informatie waar ze nog nooit over hebben nagedacht.

Veel mensen zijn niet op de hoogte van wat er gaande is. Dit is ook niet verwonderlijk, want veel mensen hebben geen onderzoek gedaan naar de Waarheid van ons bestaan.

Onze geschiedenis is vervalst met vele leugens en de bevolking is arm en vooral dom gehouden.

Gisteren sprak ik een oudere man op de Volkstuin. Eind zeventig schat ik hem. Hij wist nog niet of hij zich wel of niet liet vaccineren. Hij had er nog niet over nagedacht. Hij wist wel te vertellen dat Jezus terugkwam, want dat stond in de Bijbel zei hij.

Deze man had nog nooit over Nemesis gehoord, de Verwoester, dit staat ook in de Bijbel zei ik en vertelde hem dat Nemesis de laatste jaren te zien is in hemel. Het is een klein Zonnestelsel, het Wormwood system genaamd. Ook Nibiru wordt hierin genoemd.

Om de zoveel jaar komt dit Zonnestelsel terug. Er wordt een getal van 3600 jaar genoemd door Han Peeters die een boek schreef met de titel "Planet X".

Zit er een tijdklok op onze Aardse leven?

Dat iedere keer weer alles opnieuw begint en de landkaarten worden geschud?

Is dat de reden dat er land verdwijnt en nieuw land tevoorschijn komt?

Is dat de reden van de klimaatwisselingen?

Het zou zomaar kunnen...

Er worden 3 dagen van Duisternis voorspeld.

Er wordt ook over een opname gesproken in de Bijbel.

Welke mensen verdwijnen dan ineens volgens jou?THE GREAT RESET


Er is een grote kliek van rijke families (satanische bloedlijnen) die samenwerken om de bevolking naar de afgrond te werken en snel te reduceren. In het jaar 2030 willen ze hun depopualtie (genocide) plannen klaar hebben. En iedereen gechipt. Alleen met een chip kan de bevolking dan nog kopen of verkopen.

Welke families horen daar allemaal bij denk je?

Ik hoorde vandaag de naam van Andre van Duyn noemen....

Ga maar eens onderzoeken welke families tot deze satanische bloedlijnen behoren, connect de dots.
Dan vind je hun hele agenda.

Klaus Schwab schreef een boek "The Great Reset", in dat boek beschrijft hij de agenda die nu gaande is, de natte droom van Schwab en vele Nazi's.Gelukkig zijn er ook goede berichten...


THE GREAT AWAKENING


Waarom wordt ons nooit iets verteld over het buitenaards contact?

Of willen ze dat geheim houden voor ons?

Kijk eens naar de lucht, er zitten reeds veel schepen (Ufo's) in de lucht.

Ze vermommen zich in een grote wolk met licht daarboven.

Check elke avond en nacht de lucht of je iets ziet.

Onze wereld verandert binnenkort naar een 5D wereld...

Dat is het moment dat Jezus terugkomt volgens veel Christelijke mensen.NESARA / GESARA


Ondertussen wordt NESARA / GESARA door Trump uitgerold wat in 2001 werd tegengehouden doordat de aanslag 9/11. Er zullen dan MED BEDS en Vrije energie beschikbaar komen voor de bevolking.

De ambassadeurs van Free Life World gaan dit in Nederland en Europa voorbereiden door middel van humanitaire projecten, wat mogelijk wordt gemaakt door ondersteuning van GESARA fondsen en de omwisseling van valuta, wat is gedekt door de goudstandaard.

Vele banken zullen daardoor failliet gaan en er kan vanaf dat moment geen geld meer vanuit het niets worden gcreëerd door de banken, wat voorheen wel het geval was.

Banken financieerden de oorlogen (WO1 en WO 2) voorheen van beide zijdes. Nu financieren de banken de pandemie en maakten de aankoop van de vele vaccinaties en testen mogelijk.

Straks komt alles aan het Licht...

Tip: Maak daarom goede keuzes voor nu en straks en ga gebruik maken van je eigen talenten, die kreeg je niet voor niets van onze Schepper.We staan nu op een groot kruispunt in ons leven, welke tijdlijn ga jij nu versterken en energie geven?

Ga er maar eens goed over nadenken...

Of niet, dat is mij ook goed...

Namasté


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

PS. Deel dit bericht met je familie, vrienden en bekenden, zodat ook zij gaan ontwaken!