Mooie nummers met een boodschap om naar te luisteren...

20-07-2021

Heb je even tijd?

Luister dan even naar deze nummers met een boodschap!

God bless!

Videoclip ► https://youtu.be/g0YbQuuz01k

Reactie onder deze videoclip:

(Deze reactie is vertaald vanuit het Engels, excuses voor de eventuele stijlfouten!)

"Dit nummer is oorspronkelijk en grofweg een paar jaar geleden gevormd over het naderende gewicht van de toekomst. Het bereikte bijna de Black Mile, maar was nog niet volledig gevormd. We hebben dit jaar behoorlijk wat tijd besteed aan het opnieuw bezoeken en herwerken van het nummer en het opnemen van het nummer in zijn definitieve staat. Ik vond het inspirerend om vlak voor de geboorte van mijn zoon aan dit nummer te werken, dat was en is prachtig op handen zijnd gewicht."


Videoclip ► https://youtu.be/71U_qjHLM58

Reactie onder deze videoclip:

(Deze reactie is vertaald vanuit het Engels, excuses voor de eventuele stijlfouten!)

Serieus...

Ik kwam toevallig vanmiddag "The Silence" tegen. Ik had nog nooit van jullie gehoord, noch van jullie creaties. Het is alsof je muziek een plek raakt die zelden wordt aangeraakt, zelfs niet door muziek die is gehecht aan herinneringen uit het verleden.

Dit spul is speciaal. Hoe zwak dat ook klinkt, het spijt me, ik wou dat ik het veel beter kon uitleggen, maar dat is alles wat ik kan bieden, ik ben sprakeloos.

Dank u.


Videoclip ► https://youtu.be/PaMiVDZu_T4

Reactie onder deze videoclip:

(Deze reactie is vertaald vanuit het Engels, excuses voor de eventuele stijlfouten!)

Oké, eerlijk gezegd heb ik deze video heel vaak gezien, het is een geweldige muziekvideo, dus ik heb hem VEEL bekeken. Toch kwam er deze keer iets in me op dat me NOOIT eerder was opgevallen!!!

Ik realiseer me dat het verhaal dat zich afspeelt eigenlijk heel goed doordacht is. Dit gebeurt allemaal in Andy's hoofd terwijl hij crasht. Hij ziet het hert en rolt zijn auto. Hij haalt andere herinneringen op met herten uit zijn jeugd. Er is een hoofd boven zijn keukentafel, hij brengt het hoofd naar Sarah en jaagt dan met zijn vader. Het is wat hij ziet in zijn bijna-doodmomenten.

Zijn leven flitst voor zijn ogen en het hert bracht die specifieke herinneringen terug. In elk daarvan had hij een negatieve emotie. "De gewelddadige SCHULD die eet en nooit sterft." Hij voelt zich schuldig in elk van hen. De melk morsen, beschaamd dat ze iets met Sarah had, het hert doden.

Elke herinnering wordt hij teruggetrokken naar de "realiteit", oftewel de crash die "momenteel" plaatsvindt. De luchtkussen. De bladeren vliegen overal.

Het is zo GOEDE HEILIGE SHIT.