NASA filmt Mars missies onder andere op Groenland...

02-05-2021

Niets is wat het lijkt...


Een reactie op social media luidde als volgt:

Leven op Mars bestaat... Vele wetenschappers gaan binnenkort uit hun dak. Immers ze hadden het toch geleerd uit de boeken? Het bedrog komt uit. Overal militaire bewegingen behalve hier. Het is verdacht stil in ons luchtruim. Een drone houdt vanuit Zuid-Italië De Krim in de gaten.

Maar even terug naar Mars...

Mars bestaat... Er is leven op Mars... Maar dan alleen in de vorm hieronder...


ANTARTICA-VERDRAG


Op social media werd het volgende geschreven:

193 landen ondertekenden het verdrag Antarctica. De enige instantie van Nederland die toegang heeft op Antartica is Rijkswaterstaat. Anderen hebben een vergunning nodig (aanvraag 6 maanden).

De oude zeekaarten laten zien dat er een ijsring om de aarde zit. Daarachter is veel meer land en groter dan noord en zuid Amerika. Ik zag een eiland wat ze destijds ISIS noemden. We mogen de waarheid niet horen.

Voor meer waarheid je even richten op Frans Heslinga, Linda Moulton Howe en Paul Hellyer, (voormalig minister defensie Canada). En de super soldaat Johan Fritz, die binnen in de maan was met 6 etages en een grote stad van de DRAGO-Reptilen. Een fout en ze maken je af. Drago de meest gehate...Interview Paul Hellyer


Linda Moulton Howe


Interview Johan Fritz Super Soldier

Johan Fritz zat in het Korps Mariniers en werd opgepikt van Diego Garcia en vervolgens gerekruteerd voor het geheime ruimteprogramma als Krugerofficier bij LOC. Van daaruit werd hij overgeplaatst naar de Mars Defense Force en later Nacht Waffen Extra Solar en heeft hij in totaal 40 jaar dienst gedaan en uiteindelijk het management op uitvoerend niveau bereikt aan boord van de USS Patton, CEO van de Franklin, een ander schip voor 15 jaar.

Johan kan zich meer dan andere ervaringen herinneren doordat hij weerstand kon bieden aan het MK Ultra-programma dat hij doorliep. In het onderstaande exclusieve persoonlijke interview deelt Johan meer details over zijn ervaringen in het Secret Space Program.


Frans Heslinga

Frans Heslinga houdt zich bezig met het organiseren van congressen, evenementen en beurzen. Daarnaast is hij zelf spreker en geeft lezingen over (de vorm en structuur en opbouw van) de aarde en natuur-transformatie. Zoals REBEARTH & De Aardse Waarheid. Gast in talkshows & radio-interviews.

Website ► https://www.fransheslinga.nl/


SPANNEND

Allemaal voor de buis op 10 mei 2021 maandagavond 21.20 uur en afstemmen op NPO 3.Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)