Of ik uit mijn vreemde bubbel wil treden...

10-05-2021


In de nacht van 9 op 10 mei 2021 stuurde een onbekende van mij (Bas) een bericht via Messenger, wat gekoppeld is aan Facebook.

Dit bericht luidde als volgt:

"Ik ben even benieuwd. Volgens mij is het hele idee van universitair onderwijs nu juist dat mensen zich ontwikkelen door vragen te stellen, en deze vragen methodisch te toetsen aan de werkelijkheid. Klein en simpel voorbeeld: je moet in Nederland zes jaar studeren voordat je internist kan worden. En elke hand aan een IC-bed moet 18 maanden studeren (bovenop een andere studie) om juiste zorg te kunnen verlenen. Deze mensen zijn geen deel van een groot complot, maar willen gewoon jou en mij gezond houden. Dus nog een keer de vraag: waarom denk jij dat mensen die met hart en ziel studeren om jou en mijn gezondheid te bewaken een groep is waar je iets zou willen 'oplossen'? Treed nu eens uit je vreemde bubbel en ga eens praten met zorgverleners die met échte mensen te doen hebben."

Ik antwoordde als volgt:

Hallo Bas, Graag wil ik met jou hierover een discussie aangaan. Je mag me alles vragen of zeggen. Echter, ik ga eerst eens kijken op je tijdlijn op FB vanuit welke hoek jij denkt. Tot laterz. Groetjes Dienie

Mijn gedachtes na het bestuderen van zijn tijdlijn en profiel?

Bas heeft geen enkele gemeenschappelijke vrienden met mij, daar begint het al mee. Dat zegt vaak voor mij direct al heel veel. Nog niet ontwaakt dus... Ik kan dit eigenlijk al met een zeer grote stelligheid beweren. Ik ga wel onderzoeken of dat idd klopt. Maar ik denk van wel.

Het bericht wat Bas schreef zegt mij al meer dan genoeg. Veel mensen staan zo in hun leven. Daarom is de wereld nu zoals hij is. De machthebbers kunnen daarom doen wat ze willen. De bevolking kneden en hersenspoelen naar hun eigen wensen.

Heerlijk, ik bereid me nu alvast voor op een gesprek wat echt alle kanten op kan gaan


Als eerste heb ik Bas de onderstaande link toegezonden, eens kijken of er uberhaupt nog een reactie komt.

https://www.ikwilallesweten.nl/l/het-is-tijd-om-echt-wakker-te-worden/

We zijn ondertussen na over en weer gechat te hebben beland bij zijn vraag, die ik tot heden nog niet heb beantwoord.

"Waarom denk jij dat mensen die met hart en ziel studeren om jou en mijn gezondheid te bewaken een groep is waar je iets zou willen 'oplossen'?"

Om zo'n vraag goed te kunnen beantwoorden heb ik tijd nodig om dit goed op schrift te krijgen, zodat er geen misverstanden ontstaan.

Bas schreef:

Slaap lekker. Ondertussen heb ik nog steeds geen antwoord op de eerste vraag die ik je heb gesteld. Gaat ook niet meer gebeuren denk ik?

Ik schreef toen:

Goedemorgen, ja hoor ik ga die vraag zeker wel beantwoorden, maar op een andere manier als jij misschien in gedachten had.

Antwoord vraag:

Here we go, ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen.

Gezondheidswerkers die ervoor kiezen om over onze gezondheid te waken (die een roeping hebben) kunnen dat op twee manieren doen. Je volgt de protocollen en regels van de gezondheidsraad of je hebt zelf goede ervaringen met eigen of alternatieve behandelmethodes.

In het eerste geval heb je te maken met een verdienmodel die jou regels oplegt hoe jij overeenkomstig hun regels en protocollen zorg mag en dient te verlenen. De gezondheidswerker is er op dat moment heilig van overtuigd dat hij of zij de juiste zorg verleent, op basis van de kennis die hem of haar is aangereikt middels studieboeken, colleges, praktijklessen etc.. 

Ook al denken de gezondheidswerkers, (of gaan ze ervan uit dat de zorg die ze kunnen en mogen verlenen op basis van de protocollen en regels die op dat moment gelden), de allerbeste zorg is, kan deze zorg weleens juist niet de allerbeste zorg zijn die verleend wordt. Dit omdat er met de zorg die verleend mag of moet worden grote verdienmodellen van de witte maffia (witte jassendragers en de farmacie) achter zitten. En daar zit nu de grote adder onder het gras.

Een goed voorbeeld is nu het huidige vaccinatieprogramma. Veel gezondheidswerkers denken echt dat ze door het toedienen van een vaccin mensenlevens gaan redden. Het omgekeerde is echter juist het geval. De gezondheidswerkers zijn hierbij misleid door hun aangeboden opleiding en protocollen die ze uit dienen te voeren van een criminele organisatie. Het is maffia waar we mee te maken hebben.

Weet en besef wie de broers zijn van Hugo de Jonge, en weet en besef door wie Rutte en Kaag worden aangestuurd (WEF, Klaus Schwab). Weet en besef welke agenda Klaus Schwab uit wil rollen middels het WEF (World Economic Forum). Het is de natte droom van de oude nazi's. Het zijn Mengele praktijken die momenteel worden uitgevoerd. Zij worden daarbij ondersteund door de zwarte maffia, onder andere de zwarte togadragers (advocaten en rechters).

Deze zwarte maffia heeft zich verenigd als Vrijmetselaar (illuminati, Alziend oog) in allerlei duistere clubjes, occulte en geheime genootschappen, Bilderberg groep, Commissie Stiekum, Ninth Circle, Bohemian Grove Club etc.

Het vaccinatieprogramma is een experiment (Mengele praktijken) waaraan de bevolking nu deelneemt. Wanneer je dood gaat door het vaccin keert de verzekeringsmaatschappij de levensverzekering niet uit, omdat de verzekeringsnemer deelnam aan een medisch experiment. Momenteel is WO 3 aan de gang door middel van een biologische - en psycholgische oorlogsvoering).

Kanker en allerlei ziektes kan genezen worden door MED BEDS. Er wordt bewust veel kennis verborgen gehouden voor de bevolking, omdat ziek worden of ziek zijn tot heden een groot verdienmodel was van een paar superrijke mensen in de wereld, die nu in een sneltempo de bevolking wil reduceren en verarmen. Dit staat allemaal geschreven in het boek van Klaus Schwab "The Great Reset".

Gelukkig is nu ook THE GREAT AWAKENING gaande onder leiding van Trump, de White Hats en SHAEF. Zij gaan onder andere de MED BEDS beschikbaar stellen aan de wereldbevolking. We gaan binnenkort ook beschikken over veel verborgen kennis en uitvindingen zoals Vrije energie.Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)