Ontdek hoe superrijke criminelen de pandemie gepland hebben, om een werelddictatuur te vestigen!

14-05-2021

Er is een wereldwijd ontwaken gaande!

De toekomst is mooi!

Het is van levensbelang in deze tijd om accuraat geinformeerd te worden over wat er werkelijk gaande is in onze wereld.

Sinds de Tweede Wereldoorlog is er een plan uitgewerkt om de mensheid te manipuleren via de media. De beste experts van nazi-Duitsland op het gebied van 'hersenspoeling' zijn naar Amerika gehaald, via Operatie Paperclip. Vanuit Amerika is de strategie begonnen om letterlijk alles wat de mensheid denkt en gelooft systematisch te veranderen. Het doel was om ervoor te zorgen dat de mensheid gecontroleerd kon worden via hun eigen denken.

Vertel ze wat wij willen dat ze geloven, en we zullen volledige controle over ze hebben...

Zonder dat ze zich daar bewust van zijn.

De perfecte strategie om de wereld te beheersen.

Zorg dat je op de hoogte blijft van wat er wereldwijd gebeurt, zodat je je leven en toekomst kunt beschermen. Je krijgt ook bemoedigende berichten, die je door de moeilijke tijd heen helpen.

De shockerende waarheid over COVID-19. Volgens het Argentijnse journaal heeft een Peruaanse rechtbank geoordeeld dat COVID-19 werd gemaakt door een criminele elite.

Top-journalisten, wetenschappers, artsen, kerkleiders en onderzoekers waarschuwen voor een wereldwijde dictatuur door de rijke elite.

"Er Is Enorme Medische Fraude", zeggen Artsen voor Waarheid. Dokter Elke de Klerk van Artsen voor Waarheid onthult dat er een enorme medische fraude plaatsvindt, tijdens deze pandemie.

Lees de bovenstaande info op de onderstaande website.

Website ► https://www.stopworldcontrol.com/nl


David Sorenson
David Sorenson

David Sorensen is spreker, auteur, ontwerper en onderzoeker.

Hij zet zich al tientallen jaren in voor een betere wereld.

Deel deze info waar je maar kunt. Op social media, je website of eigen blog. Stuur de info naar je familie, vrienden, kennissen en leidinggevenden in de samenleving.

Laat het viraal gaan! 


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)