OPERATIE 'LOCK STEP'

24-10-2021

Rutte, Kaag, Maxima en anderen zijn een tijdje geleden bij het WEF (World Economic Forum) geweest. Zij zijn betrokken in Agenda 21 ofwel Agenda 2030.

Zij weten dat alles wat Baudet in de onderstaande video aanhaald WAAR is.

- MENSEN WAKKER WORDEN -Heb je ooit gehoord van de Operatie 'Lock Step'?


Wat is of wat doet Operatie 'Lock Step'?

Het bewust creëren van voedseltekorten is begonnen. Boeren onteigenen, transporten lamleggen, oogsten vernietigen. Operatie 'Lock Step' ligt op schema.


Rockefeller's scenario van de toekomst


In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation een rapport, waarin vier scenario's werden gepresenteerd, die de wereld wellicht te wachten staan.

Eén ervan kreeg de naam 'Lock Step'.

Na zo'n 10 jaar wordt dit scenario herkenbaar als een blauwdruk voor de huidige Coronavirus pandemie (hoax/nep panademie), die de wereld in de tang houdt.

'Lock Step 2010'


Het Lock Step 2010 scenario speelt zich in het 'verleden' af.

Het onthult de doelbewuste creatie van een 'versterkt' SARS-virus, dat als wapen dient te worden ingezet tegen de bevolking. Lock Step omschrijft het allemaal in detail: de financiering van organisaties, die de pandemie zullen uitrollen (WHO, NIAID, CDC, VN, etc.), een wereldwijd vaccinatieplan, verplichte digitale ID's en indoctrinatie van de wereldbevolking via de mainstream media.

Ook spreekt het scenario over een relatief korte lockdown, gevolgd door een tweede, langere lockdown. Het belemmeren of onmogelijk maken van reizen naar het buitenland, wat nu in volle gang is. En schrik niet, de verspreiding van een veel dodelijker virus, met een sterftecijfer van 30%, indien de bevolking het vaccinatieplan afwijst.

Wat is uiteindelijk de bedoeling van dit alles? De Illuminati houdt ervan om benamingen te veranderen, en heeft Agenda 21 'geüpdatet' naar Agenda 2030, hoewel de basis en het uiteindelijke doel dezelfde zijn. Het einddoel, dat stapsgewijs wordt bereikt, mede middels de komende Grote Reset, houdt in dat alle macht in handen komt van de 1-2% niet-verkozen elite (NWO).

De Illuminati is een top-down autoritair regime. De 'nieuwe wereld' zal cashloos (en contactloos) zijn, aangestuurd door één centrale wereldbank. Er zal een wereldwijde legermacht zijn. De soevereiniteit van naties wordt opgeheven. Privaat bezit wordt geconfisqueerd. Middenstand verdwijnt. Leefloon voor iedereen. Families worden ontbonden, familiebanden doorgeknipt. Massale ontvolking (genocide), geboortecontrole en deportaties naar communes in compacte steden en woongebieden. Opvoeding en scholing van kinderen onder supervisie van de overheid. Verplichte vaccinaties en inplanting van microchips voor totale controle, zonder welke men niet meer kan betalen of reizen.

Implementatie van een 'Sociaal kredietsysteem', een soort puntensysteem voor individueel gedrag naar Chinees model, wat pas goed functioneert door 5G en later 6G (Internet of Things). Privé vervoer en autobezit aan banden gelegd. Niet-essentieel vliegverkeer verboden.

Fossiele brandstoffen taboe. Bedrijven onder supervisie van overheden en multinationals krijgen strenge regels opgelegd.

Landbouw en veeteelt, - onze volledige voedingsindustrie - exclusief in handen van de overheid.

Natuurgeneeswijzen worden onwettig.

Bron ► https://eindtijdnieuws.com/rockefellers-lockstep-2010-was-blauwdruk-voor-covid-pandemie/

https://principia-scientific.com/2010-rockefellers-operation-lockstep-predicted-2020-lockdown/

https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

https://twitter.com/wssstom/status/1451808077548826628


Video met goede uitleg!

👇


DE AANVAL OP DE BOEREN IS BEGONNEN !!


Wie had er nog een geloof in en hoop gevestigd op Omtzigt?

Omtzigt heeft op de onderstaande moties 2x TEGEN gestemd.

Omtzigt hoort net als vele anderen bij het kartel (corrupte regiem).

Ook Omtzigt is een hoer van de Staat, hij is omgekocht of wordt gechanteerd.T-shirts met een boodschap ❤️

Deze dames en heren T-shirts en warme Hoodies zijn te koop middels de onderstaande shop.
Wees de eye-opener voor je familie, je vrienden en je omgeving. Zodat we massaal gaan ontwaken!

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide


MIJN BOODSCHAP AAN IEDEREEN:


Dit artikel zou iedereen moeten lezen!

En beluister vooral de video, het is even schriken wat je hoort.

Let op: Blootstelling aan 5G-straling zal ons immuunsysteem verder aanvallen. Daar krijg je dus griepachtige verschijnselen van. Tip: Meet de straling op waar je woont of werkt.

Deel aub zoveel mogelijk met al je bekenden, zodat we massaal gaan ontwaken en het roer tijdig kunnen omgooien naar een Gezonde Samenleving.

Zie link ► https://gezondesamenleving.nl/Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)