Stel je krijgt een identieke vierling, wat dan?

17-08-2021

Heb je ooit de initialen van je kind erop moeten schrijven om te onthouden welke welke was?


Het huishouden van Carles is de thuisbasis van vier meisjes die vier dezelfde zijn, maar die ook de kans van 64 miljoen op één verslaan om te overleven.

Ellie, Georgina, Jessica en Holly zijn de enige identieke vierlingen van Groot-Brittannië en hun moeder Julie was pas de 27e vrouw ter wereld die op natuurlijke wijze monochoriale quads verwekte.

De meisjes lijken zo op elkaar dat Julie en haar man Jose het eerste jaar de initialen van de baby's op hun voeten met een permanente stift moesten schrijven om ze uit elkaar te houden, en Jose worstelt soms nog steeds om te weten wie wie is ... het helpt waarschijnlijk niet dat mama ze allemaal hetzelfde kleedt.

Tot nu toe hadden de meisjes niet veel contact met het leven buiten hun familie. Ze zijn allemaal elkaars beste vrienden en werken als een onheilspellende machine, een onafscheidelijke eenheid die als één geheel samenwerkt. Maar daar komt verandering in nu de meisjes aan hun eerste jaar van de basisschool beginnen.

Deze documentaire volgt hun reis tijdens hun eerste jaar op school, aangezien ze overal voor veel verwarring en soms vijandigheid zorgen. Met identieke aardbeienblonde pijpenkrullen, dezelfde gezichten en hoogtes - ze zijn onmogelijk van elkaar te onderscheiden en mensen staren vaak en stellen nogal botte vragen over hoe het is om een vierling groot te brengen.

Deze documentaire zal deze vragen beantwoorden en ook inzicht geven in het unieke karakter van identieke vierpersoonskamers.

Hoe identiek zijn ze werkelijk?