Vaccinatie-schade!

25-06-2021


Aangezien menig mens denkt dat het allemaal wel meevalt met de bijwerkingen van vaccinaties, lees en bestudeer dit artikel dan even en deel dit daarna met je familie, vrienden en bekenden!


Lisette van 28 uit Eindhoven werkte in de thuiszorg en studeert archeologie.

Ze verkeerde in een top gezondheid...

En nu na de prik is zij halfzijdig verlamd...

Haar linker hand kan ze niet meer gebruiken...

Ze is 5 dagen per week aan het revalideren, maar niets zal ooit nog het zelfde zijn...

Ze is de wanhoop nabij...

Haar grote passies, zilversmeden en sieraden maken zal ze mogelijk nooit meer kunnen uitvoeren en dat maakt haar intens verdrietig...

Hugo de Jonge wil met haar spreken, maar ze wil niet...

Hij had iedereen van tevoren op deze risico's moeten wijzen...

Nu is het te laat...

Haar ouders komen aan het woord bij Blackbox TV...

Bekijk de onderstaande video, de waarheid is hard...

Maar dat maakt het niet minder waar...

Open je ogen voordat jij of je kind, of een andere geliefde er ook zo bij zit of nog erger...

Je de begrafenis moet regelen vanwege een experimentele spuit...

I share because I care ❤️


Zie de website voor meer info of bekijk de onderstaande video ► https://www.blckbx.tvZo ziet Vaccinatie-schade eruit...Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven...

Op 13 maart 2021 ging Lisette Verhoeven voor de prik. Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl en toch al de nodige ophef was in naburige landen rondom trombose bij jonge vrouwen.

Lisette studeert Archeologie maar werkt ook parttime in een verzorgingstehuis met ouderen. Ze nam het vaccin voor hen maar besefte niet dat het haar eigen leven zou verwoesten.

Ruim een week later kreeg ze een hersenbloeding waardoor ze op de IC belandde en lange tijd niet meer kon lopen. Dat gaat inmiddels weer redelijk maar haar mobiliteit aan de linkerzijde van haar lijf is miniem. Zo kan ze haar linkerhand niet meer gebruiken en vreest ze voor haar toekomst.

Programmamaker Flavio Pasquino bezocht Lisette in haar ouderlijk huis in Eindhoven en maakte een portret van de 28 jarige, die de wanhoop nabij is. Haar grote passies, zilversmeden en sieraden maken zal ze mogelijk nooit meer kunnen uitvoeren en dat maakt haar intens verdrietig.

Door de weeks revalideert ze in een kliniek maar in de weekenden is ze bij haar ouders, Huub en Riëtte Verhoeven die speciaal voor deze uitzending naar de blckbx studio kwamen om hun verhaal te doen en te reflecteren op de reportage die we maakten over hun dochter.

Misleidende Campagne Riëtte: "Heel die campagne, je doet het voor een ander, vind ik erg misleidend. Je kunt nog steeds anderen besmetten. Dus ja...je doet het voor een ander is leuk, maar kijk eens hoe Lisette er nu aan toe is".

 Volgende week volgt deel 2 waarin we de juridische implicaties gaan bespreken met twee advocaten, een voormalige GGD directeur en een huisarts. De vraag is namelijk... Wie is aansprakelijk voor de schade die Lisette nu heeft opgelopen?

Volgens de landsadvocaat - die 24 februari - een uitspraak deed - is dat de arts onder wiens BIG nummer er die dag geprikt wordt en daarmee zullen vragen rondom "imformed consent", de "eed van hippocrates" oftewel de artse-eed en de "Code van Neurenberg" zeker ter tafel komen.

Sinds kort heeft Blackbox TV een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek?

Dat kan!

Klik voor meer info op de onderstaande website ►

https://www.blckbx.tv/klokkenluider


De WHO, Rutte en De Jonge gaan verder met hun depopulatie agenda (Genocide/Volkerenmoord) zolang wij  (de bevolking) niet massaal NEE zeggen!Naar eer en geweten gepubliceerd op 26 juni 2021.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)