Vaccinatieschade bij kinderen

11-05-2021


Veel kinderen hebben erge last van vaccinatieschade


Dit is een groot onderschat probleem.

Veel mensen doen daar onderzoek naar, onder andere Ramon Walter.


Zojuist schreef ik in het topic van Ramon Walter de volgende reactie:


Interessant topic 😀👍

Ben zojuist een artikel aan het schrijven over corona klachten en toen stuitte ik op jouw topic.

Facebook liet waarschijnlijk jouw bericht zien op mijn tijdlijn door het algoritme van Facebook.

Heb jouw topic verwerkt in mijn artikel.

Wellicht krijg je er reacties op.

Ik ga het straks rondzenden op Telegram.

You Go Ramon ❤️ 


Het Vaccin Ontstorings Topic:


Ramon Walter schreef:

Mensen zijn de rode draad van het leed dat vaccinschade heet uit het oog verloren.

Eigenlijk is het de grootst genegeerde groepering van de wereld. Het tij is aan het keren gelukkig, en daar hebben vooral veel kinderen voor moeten vallen om de ogen te openen.

Ik krijg dagelijks meerdere berichten met de vraag hoe je je kind en/of jezelf kan ontstoren van vaccinaties en medicatie. Het zou mooi zijn als iedereen die bezig is geweest met ontstoren, zijn verhaal in de reacties zou willen delen.


Ik zou graag de volgende vragen willen stellen:

* Wat waren de klachten?

* Wat heb je geprobeerd?

* Welke kruiden, mineralen, therapieën heb je gebruikt en gevolgd?

* Bij wie heb je dat gedaan?

* Heb je verbeteringen en progressie gezien?

Hartelijk dank alvast.


Link Facebook ► https://www.facebook.com/photo?fbid=1788056804708173&set=a.307216799458855


Mijn hart huilt, ik wist het...


Wanneer ik (Dienie) een aantal berichten lees in het topic op Facebook van Ramon Walter wordt veel van mijn voorgevoelens en vermoedens bevestigd over de vaccinatieschade bij kinderen.

Hieronder een paar reacties van mensen die reageerden in het topic:


Bij de eerste ging het gelijk mis. DKTP oren flapperen, geen contact , hoofdbonken, nacht huilen. Volgens de dokter kon het niet van de DKTP komen, maar wij wisten wel beter. Ontstoord bij de homeopaat. Wat er dan uitkomt is bewijs. Na een liter cannabisolie, mineralen, vulvinezuur en vier jaar van zijn leven was hij weer helemaal gezond.


Kids kregen dktp. Oudste was een wervelwind, kon niet stil zitten, niet concentreren. Toen hij 8 werd, hebben we eens laten ontstoren via homeopathie, had geen enkel effect. Een jaar later kwam ik bij een bioresonantie therapeut terecht. Opnieuw ontstoort en rond die tijd ook reflex integratie MM laten behandelen. Ik kreeg kort daarna een veel rustiger kind. Kon zich beter concentreren. Geen idee wat van de 2 de doorslag gaf. Dochter had geen probleem maar toch liet ik haar ook ontstoren dmv bioresonantie. En de jongste zoon kreeg ademstops na zijn 2de vaccin, na zijn 3de kreeg hij ook eczeem. Toen zijn we eindelijk gestopt!! Ook bioresonantie bij hem toegepast en de eczeem en ademstops waren binnen de maand gelukkig weer weg. Iedereen hier thuis krijgt nu 2x per jaar een detox kuur.


Klachten (zie reactie voor een kort filmpje): zoonlief nog geen 1 jaar oud geeft kopstoten (papa heeft er een gebroken rib aan overgehouden), slaan, veel huilen/krijsen, ik mag hem niet aanraken, zich achterover en opzij gooien, aan mijn haren trekken, heel veel frustraties/boosheid, slecht slapen en dus veel wakker, moeilijk in slaap kunnen vallen. Wat het slapen betreft hebben we alles geprobeerd. Bedje heeft op elke plek in slaapkamer gestaan, lich aan, licht uit, laten huilen (is een hel dus NIET DOEN), oppakken en troosten, mee naar beneden, flesje, geen flesje. Oftewel niks werkte... Voor de andere dingen konden we niks doen behalve er alleen voor hem te zijn. Uiteindelijk bij Arjen Pasma, homeopaat terecht gekomen en de vaccinaties laten ontstoren. In ons geval was de DTKP de boosdoener. We zijn ongeveer een jaar bezig geweest en ja het was enorm pittig maar het is echt volhouden! De klachten werden eerst nog erger voordat ze verdwenen. Alle klachten verdwenen, hij lachte weer en keek weer helder uit zijn oogjes. Hij was er weer. Alleen het niet slapen sukkelde nog wat door. Pas toen hij 3 jaar oud was sliep hij makkelijk in en kon hij doorslapen.


Bioresonatie ontstoort.

Bioresonantie, laten ontstoren. Ikzelf en beide kinderen.

Mijn oudste laten ontstoren bij de homeopaat toen hij bijna 4 jaar was, eerst de synthetische oxytocine en daarna de vaccinaties. Hij is veel zelfstandiger geworden, minder aanhankelijk (was heel extreem) en veel minder ziek. Voor het ontstoren konden we de oorontstekingen en longontstekingen niet meer tellen en nu enkel nog verkouden en wat hoesten. De jongste heeft er maar een aantal gekregen en toen dacht ik nee dit nooit meer. Helaas is in België het poliovaccin verplicht dus dat is wel een dingetje.


Ja, het ontstoren met homeopathie en heel bewust gezonde voeding, geen kant en klare maaltijden, geen restaurant eten, zo min mogelijk toevoegingen aan het eten (maggi/zakjes-dingen), geen frisdranken/suiker (nooit laten drinken), Binnenkort met Healy de frequentie therapie toepassen, ik vind dat hij erg snel reageert op stimuli zoals geluid, licht en vermoeidheid (neurologische symptomen). Ik ben opgegroeid met 2 vaccins in mijn leven, alleen natuurlijke voeding (tijdens het communisme was het moeilijk om nep eten te kopen), veel buiten zijn, veel natuur en een rustige omgeving, ik ben zo taai als leer, moeilijk om mij te buigen wat betreft geest en zenuwen (ook omdat de hypocrisie van de overheid vroeg in mijn leven heb meegemaakt). En dat is mijn kind niet, dus de levensstijl/omgeving en de gezondheidszorg klopt niet. Al vanaf het eerste vaccin in het ziekenhuis ging het mis, hij was een huilbaby, voor mij een zware periode in mijn leven. Ik wijt het onder andere aan de vaccins. Daarna na elke vaccin een homeopahische keur gevolgd, het maakt mij niet uit wat het kost, het is mijn kind, mijn eigen bloed. Ik heb nooit gesnapt, geld belangrijker dan je gezondheid.


Homeopathie heeft onze dochter geholpen. Recent heb ik zeoliet ontdekt. Dat neem ik om te detoxen van zware metalen. Er is genoeg hierover te vinden op Internet.


Het beste oplossing is "hacamat" cupping waarbij sneetjes worden gezet. Deze haalt al het gif uit je lichaam. Deze moet 2 keer per jaar gedaan worden. Ik wil dit nog bij mijn zoon doen. Mijn zoon was een huilbaby en ik kon niet begrijpen waarom hij zoveel huilde ik heb een hele zware tijd achter de rug. Nu wil ik de cupping bij hem laten doen, omdat ik eerder nooit van vaccinschade had geweten anders had ik mijn kinderen nooit laten vaccineren. Ik ken wel iemand die een kind heeft waarbij ze adhd had. Zij heeft na de vaccinatie meteen cupping laten doen. En het kind werd rustiger. Mijn zoon was ook heel hyper en druk en nooit goed kunnen concentreren. Hoe ouder hij wordt hoe minder het wordt, maar desondanks wil ik de cupping laten doen om alle gif uit zijn lichaam te verwijderen. Bij mijn dochter wil ik het later doen, omdat ik bang ben dat ze daar bang voor zal worden vanwege leeftijd. Bij mijzelf ga ik het ook laten doen. Ik raad het zeker aan.


V. van ons is de belangrijkste die ontstoort is. V. is tm 14 mnd gevaccineerd (hebben we echt spijt van..) was altijd ziek, verkouden, griep, vaak koorts, ontstekingen aan ogen en oren (vooral in de winter), slechte darmen en huiduitslag. Daarnaast was zijn gedrag moeizaam omdat hij zijn woede uite met gooien en brullen. Wij zijn 2 jaar geleden begonnen met het ontstoren van DKTP via De natuurgeneeskundige die samenwerkte met de homeopaat. en we zagen meteen zichtbaar verschil, gezondheid werd beter, minder vaak ziek, koorts en ontstekingen waren weg. Daarna zijn we gestart anderhalf jaar terug rechtsstreeks via de homeopaat met een behandeling verder voor zijn gezondheid en gedrag, en zien hem nu sinds een paar weken echt zichzelf worden. Af en toe nog eens een snotneus of hoestje, maar voor de rest gaat het super. Gedrag gaat ook steeds beter. Onze dochter (gevaccineerd tot 6 mnd) is ook ontstoort van DKTP maar die had een veel sterker lichaampje dus was van zichzelf al veel minder ziek en verkouden. Maar gaat ook goed!


Homeopatische arts, 1x geweest en korreltjes meegekregen omdat hij beide benen vol eczeem had zitten nadat m'n zoontje (net half jr oud) vaccin 2x in bovenbeen had gekregen, volgens huisarts kwam het niet door t vaccin maar omdat ik met borstvoeding aan t afbouwen was. Ik wist meteen dat t wel daardoor kwam want allemaal koeien lekken precies op plek waar prik erin ging en dit breidde zich steeds meer uit. Wel is hij nog licht astmatisch en allergisch voor dieren dus wil nog met hem bioresonantie behandeling gaan doen.


Mijn oudste zoon is met keizersnede onder volledige narcose geboren en sliep erg slecht (bijna niet) de eerste maanden. Bij An van Veen Eindhoven/Arendonk) hebben we toen de narcose en later ook andere zaken zoals de epidurale en synthetische oxytocine ontstoord via homeopathi/cease therapie. Met name ontstoring van narcose had groots effect, had mijn zoontje eindelijk de rust te kunnen slapen. Qua synthetische oxytocine had ik meer effect om me beter verbonden met hem te voelen (zoals het hoort). Bij de 2e ook een keizersnede gehad (gepland door dwarse stuitligging), vooraf ontstoringskuur al geregeld, dus meteen gestart op dag van de bevalling/keizersnede.


Ik heb mijn dochter laten ontstoren toen zij 5 jaar oud was. Heeft helaas aan het volledige vaccinatieprogramma meegedaan tot haar 5de. Telkens was zij ziek, hoge koorts niet reageren en gelukkig gaf ik borstvoeding want dat bleef zij drinken en knapte zij van op. Zij heeft bijna alle kinderziektes gehad van pseudo-kroep hoest tot de 5de en 6de ziekte waterpokken, waterwratjes tot oorontstekingen lopend oor om de drie maanden. In die tijd begon ikzelf "per toeval" wakker te worden en verdiepte ik mij in veel, van voeding tot uiteindelijk ook vaccins. Ik ben gelijk gestopt en heb gekeken naar oplossingen. Heb haar in Rotterdam laten ontstoren bij een homeopatische arts (Marie-Louise Oosterloo-van Ree) door middel van Cease therapy homeopatische korrels energetisch afgestemd op het verkregen vaccins (merk van het vaccin en hoeveelheid toegediend) van het kind. Je zag duidelijke verbetering in haar gezondheid, ook haar gedrag zag je tijdens de therapie schommelen er gebeurde iets in het lichaam. Sindsdien heeft ze nooit meer oorontstekingen gehad en geen andere ziektes. Het leek alsof door de vaccinaties haar hele immuunsysteem in de war was. Haar lichaam reageerde voor het ontstoren elke 3 maanden op iets ook huid allergieën ga zo maar door. Nu is zij vrij of in ieder geval geneutraliseerd van de vaccins en voor mij en mijn kinderen nooit meer vaccinaties. Mijn zoontje heeft destijds alleen 2 prikken gehad tot hij 3 maanden oud was omdat ik toen pas bewust aan het worden was ook tegelijkertijd bij beide kids gestopt en heb mijn zoontje van die twee eerste prikken laten ontstoren. Hij is nu een energiek kind en nooit ergens last van gehad behalve verkoudheid af en toe en waterpokken.

Link ► https://praktijkoosterloo.nl/wat/


Volgens deze wijze behandelen/ontstoren met homeopathie geeft verassende resultaten/verbetering te zien.

Link ► www.klassiekehomeopathie.nl


Wij hebben heel veel gedaan vanaf dat ons zoontje 3 jaar was.

(Zie vaxxed interview).

Nu zijn we bezig met waterstof therapie en af en toe nog bioresonansie en homeopathie naast gezonde voeding en aanvullende supplementen. Vandaag toevallig weer licht duizelig, maar niet constant gelukkig. Even wat vaker aan de waterstof en ondersteunende korrels.
Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)