Waar ga jij de Poolshift overleven als die komt? Ben je al verhuisd?

02-05-2021

Wanneer er een Poolshift komt, wil ik jullie deze info niet onthouden. Hieronder staat diverse info en berichten, wat ik op 02-05-2021 tegenkwam op social media (Facebook).

Vandaar deze blog over de poolshift. Ik ben een boodschapper en schrijf alles naar eer en geweten, zoals ik dat zelf interpreteer.

Mijn tip is deze info eens rustig door te lezen, dan ben je in elk geval bekend met deze info.

(De teksten hieronder zijn vertaald vanuit het Engels en niet nagecorrigeerd, dus hierbij mijn excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten en kromme zinnen. Echter lees je zeker wel wat er staat geschreven en/of wat er wordt bedoeld!)

Wanneer is The Pole Shift & exacte tijd aljeblieft?


Jezus vertelde ons dat niemand het uur of dag niet eens de Vader kent.

We kunnen dus ook geen exacte tijd of dag vertellen.

ik denk niet dat niemand weet wat er precies gaat gebeuren. Aangezien na de wisseling van polen, gebieden die niet 200 meter boven de zeespiegel liggen, blijvend onder water. Helaas geldt dit ook voor ons, in het geval van Hongarije zijn we omringd door bergen, aangezien het niveau van de Zwarte Zee zal stijgen, en de Donau (praktisch) terug stroomt en ons met water zal vullen. De meeste Italiaanse laarzen daarentegen zijn bergachtig (althans vergeleken met ons, zie hieronder), dus die delen zullen niet onder water komen te liggen. Dit is de uitleg in mijn perceptie. Maar ik denk dat er hier nog veel onzekerheid is.

Hongarije ligt binnen verschillende berggebieden, die het beschermen tegen golven in de sloshing oceanen en zeeën en tegen de jankende wind die zich tijdens de dienst zelf voordoen. Maar de Hongaarse volkeren zullen zich tijdens de poolshift verontrustend voelen, aangezien hun land vol met rivieren en kleine meren zit, een factor van in de uitlopers van de Alpen te zijn, in grote rivieren de afloop van deze bergen afvoeren en in de hoofdstad zijn laagland waar water zwemt.

Terwijl dit zorgt voor vruchtbaar en goed waterkend landbouwland, zal tijdens het uur van de dienst, wanneer deluges overal gruwelijke regenwas gieten, dit land overstromen en niet prompt kunnen afvoeren. Het zal dus, in het hoofd, een groot meer worden. Waar het uiteindelijk zal afvoeren, over weken, zal het uiteindelijk opnieuw worden overspoeld wanneer de bestaande polen smelten, dus overlevenden moeten hun weg te hoog in de Alpen maken of naar woonboten gaan om langs de nieuwe kustlijnen te drijven en goede nederzettingen te vinden. Het land heeft rijke grond en intelligente mensen, en zo zullen ze de stukken oppakken en proberen opnieuw het leven te beginnen.

In addi-tion, gelegen langs de nieuwe evenaar, veel verder zuidelijker dan de situatie vandaag, zal het klimaat aangenaam zijn. Het grootste probleem van Hongarije zal zijn zeer voordelen hebben, aangezien overlevenden in andere nabijgelegen gebieden zich wegmigreren van de stijgende polaire smelt en verwoeste kuststeden.

Volgens Chris Thomas zal het merendeel van Hongarije (behalve misschien het noordelijke en Donaugebergte) onder water komen te staan. Waarom is dat zo? Omdat de stijgende waterstand van de Zwarte Zee, die terug begint vanaf de Donau delta, binnen enkele weken de Donauvallei met water zal vullen. het grootste deel van ons land. Naast Zwitserland lijkt het merendeel van Slowakije en Transsylvanië goed.


Onder de video is het volgende te lezen:


Deze video is gebaseerd op het belang om te weten waar je NIET heen moet voor een veilige locatie.

Ik behandel in deze video echter andere onderwerpen over de poolverschuiving en planeet X.

Ik zal in de nabije toekomst een wereldwijde SAFE LOCATION-video maken.

De kaart die ik voor deze video heb gemaakt, kan hier worden gedownload:

https://survivingthepoleshift.files.wordpress.com/2019/04/after-time-world-map-fin-notated.pngVeilige locaties in de USA


https://www.bibliotecapleyades.net/hercolobus/esp_hercolobus_52j.htm


Veilige locaties in de wereld


Op de Evenaar of 15 graden er vanaf.

Check zetatalk.com voor veilige locaties per stad, land, eiland:

https://zetatalk.com


De onderstaande websites ga ik nog nader bestuderen:


https://www.thenewearth.org


JAAR geleden kreeg ik deze kaart. Ik kreeg te horen dat het van Zetatalk was... het hoort alle locaties te hebben die je kunt controleren. Persoonlijk zijn mijn preps hier... Ik leef of ga dood en als ik sterf en iemand anders krijgt mijn JAREN aan preps, dan was dat de bedoeling.... xx

https://www.floodmap.net


Surviving The Poleshift


Chris Thomas schrijft:


Ik heb een groep op Telegram gemaakt: "Surviving The Pole-Shift" als een back-up social media-platform voor leden van deze groep, of voor iemand anders die mee zou willen doen. Het is een terugval in geval van problemen met Facebook-beheer. Facebook is in toenemende mate streng geweest voor een bepaald berichtonderwerp, hoewel niet voor Pole-Shift en Planet X-gerelateerde berichten. Ik aarzel om het berichtonderwerp te noemen dat verboden terrein is, omdat het de aandacht van de Facebook-factcheckers trekt, maar ik weet zeker dat leden kunnen raden wat dat is.


Er verandert niets met onze groep en we zullen zo lang mogelijk rennen.

De poolverschuivingsdatum is 4 februari 2023

Ik weet dat dit tot controverse heeft geleid, omdat men gelooft dat wij die ter plaatse met een enorme wereldwijde ramp worden geconfronteerd, schijnbaar geen recht hebben om de datum van de pool- Verschuiving?

Ik ga mijn date van de poolverschuiving niet verdedigen, behalve wat ik in mijn boek zet, dat is het volledige verhaal.

Historisch gezien zijn de mensen als aarden samenleving op alle mogelijke manieren onderdrukt, gecontroleerd, gemanipuleerd en gebruikt om de werelddominanten van de wereld van de dag aan de macht, het levensonderhoud en het comfort te houden zonder of met weinig zorg voor ons comfort of behoeften. Dit gehavende waardebewustzijn is ingebed in ons collectieve DNA op meerdere spirituele dimensies op laag niveau. Het wordt langs de menselijke lijn gedragen door miljoenen en miljarden van onze collectieve geboorte-dood-cycli totdat de Ziel klaar is om deze overtuigingen, gedachten en meningen over onze schijnbaar lage spirituele waarde te verwerpen.

Het is dan de dageraad van een geweldige dag waarop we eindelijk ons ​​ware spirituele erfgoed accepteren en de volledige verantwoordelijkheid beginnen te nemen voor onze levens, daden, gedachten, overtuigingen en meningen op een manier die alleen dient om onze medemens / -vrouw lief te hebben, probeer anderen op elke mogelijke manier te helpen en te genieten van het weefsel van liefde in ons eigen leven zonder uitleg, klachten of verwijten.

We leven dan zo vrij als we kunnen zijn terwijl we in een menselijk lichaam zijn, totdat we worden bevrijd door de dood van ons fysieke lichaam en we genieten dan van een spirituele vrijheid, waar tegenwoordig nauwelijks over gesproken wordt, die zonder grenzen en van onbeperkte vreugde is.

De enige vereiste is om onze huidige levens naar nieuwe plaatsen te brengen waar we voor onze aardse landgenoten zorgen. Deze inspanning is de ziel-creatieve substantie die ons spirituele zelf uitbreidt naar nieuwe niveaus.


De poolverschuiving is een knooppunt van geest, lichaam en ziel waar we allemaal onze keuzes moeten maken over hoe we verder willen gaan. Dit kan worden gedaan op emotioneel niveau, een niveau van eenvoudige fysieke behoeften of op het niveau van de ziel. Het is ons bepalende moment van Soul.


Dus ik roep leden op om met me mee te komen op Telegram.

 


Wat je ook besluit...

Sterkte en Succes voor nu en straks...PS. Heeft dit onderstaande logo van Skull & Bones iets te maken met de Poolshift?

Wanneer je de datum omgekeerd leest zou dit februari 2023 kunnen zijn.

Wie het denkt te weten mag mij mailen.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)