WAAR IS HET BEWIJS?

30-06-2021

Het bewijs is hier!


Jason Shurka schreef en vertelde dit in z'n video:

Met de enorme hoeveelheid informatie die met zo'n hoge snelheid met de mensheid wordt gedeeld, kunnen miljoenen mensen niet anders dan vragen...

"WAAR IS HET BEWIJS?"


Mijn vraag aan al die individuen is:

"welke vorm van bewijs zou voldoende zijn om iets als waarheid te accepteren?"

Keer op keer hebben we gezien dat absoluut bewijs werd weerlegd als onwaarheden. Het feit is, als iemand iets niet wil geloven... zal geen enkele vorm van bewijs ooit genoeg zijn.

We hebben al het bewijs dat we nodig hebben om alles en nog wat te begrijpen... de vraag is, zijn we bereid om onze geloofssystemen te laten afbrokkelen ter ere van de waarheid?

Voor de goede orde, ik identificeer me op geen enkele manier met de theorie van de platte aarde. Ik geloof dat de aarde rond is.

Ik gebruikte dit gewoon als een voorbeeld om een punt te bewijzen.


With Infinite Love,De rechtbank van Lissabon oordeelt dat slechts 0,9% van de 'geverifieerde gevallen' stierf aan COVID, nummering 152, niet 17.000 geclaimd


Naar aanleiding van een verzoek van een burger werd een rechtbank in Lissabon gedwongen om geverifieerde COVID-19-sterftegegevens te verstrekken, meldt AndreDias.net.

Volgens de uitspraak is het aantal geverifieerde COVID-19-sterfgevallen van januari 2020 tot april 2021 slechts 152, niet ongeveer 17.000 zoals beweerd door ministeries.

Alle "anderen" stierven om verschillende redenen, hoewel hun PCR-test positief was.
"We leven in een fraude van ongekende omvang", schreef Dias.

Bron ► https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/lisbon-court-rules-only-0-9-of-verified-cases-died-of-covid-numbering-152-not-17000-claimed/Stephen Lanka heeft een 100.000 euro uitgeloot voor diegene die een levend virus kon aantonen. het is er niet! Hij heeft deze zaak gewonnen! 

Ook Karry Mullis van de PCR test heeft navraag gedaan bij de CDC naar het originele bewijs , is daarna overleden!FEMA KAMP IN NEDERLAND

Hoezo weet de regering van tevoren dat er rampen gaan gebeuren en hoeveel opvang er dan nodig is? Dan weten zij zoals wel vaker meer dan wij.

Daarom volgt de waarheid erachter, dat het meest logisch is.

Waarom zijn de video's verwijderd op de onderstaande website?

Teveel Waarheid mag niet en wordt verwijderd!

https://de-ware-wereld.nl/2016/11/21/nu-ook-fema-camp-in-nederland-bij-zaanstad/


Mijn boodschap:

Ik hoop dat jullie begrepen hebben wat Jason bedoelde.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)