Waarom ligt het graf van Prins Friso er zo onverzorgd bij?

29-05-2021


Heeft iemand het graf van Prins Friso gezien?


Ruud van Es wel, die deed zelf onderzoek en ging gisteren (28-05-2021) het graf bezoeken.

Ruud van Es schreef:

"Vandaag ook in lage Vuursche geweest, jullie hebben het gezien samen met dochter lief, ook even bij het graf wezen kijken van Prins Friso!! Nou mensen ik kan jullie echt vertellen dat er geen bal van klopt, en als het wel zo is, dan moeten er toch een paar mensen der eigen vreselijk gaan schamen !!! Het kan niet zo wezen dat het graf van je zoon, of broer er zo bij laat liggen!!! Schaam jullie....waarom ik dit bericht deel is heel simpel, er zijn zoveel leugens, en de meeste mensen trappen overal in......doe onderzoek!! En je zal in gaan zien dat er een hoop niet klopt..... "

(NB. Ik (Dienie) heb toestemming van Ruud van Es voor het plaatsen van zijn foto!)


Het graf ligt er erg verwaarloosd bij, waarom toch?

 Wat is de werkelijke reden?


Veel mensen twijfelen eraan of hij daar werkelijk ligt.

De beerput van Nederlandse landbestuurders en het Koningshuis mag weleens open gaan beste mensen!

Friso schijnt een zoon te zijn van Freddy Heineken. Juliana is een geruilde baby (de bewijzen hiervan zijn aanwezig, zie video!). Het hele sprookje wordt in stand gehouden door een fictieve Koning aan te stellen. Willem Alexander wil deze rol graag ongedaan maken volgens interne berichten.

We moeten schoon schip gaan maken in heel Nederland!

De hele politiek moet op de schop!

Nederland wordt bestuurd door Vrijmetselaars, lid van geheime en occulte genootschappen. Ze houden er Middeleeuwse praktijken op na. Ze worden gechanteerd door middel van deelname aan satanische rituelen. Zodat ze beslissingen nemen die ze normaal nooit zouden doen. Hun geweten zetten ze in de ijskast. Ze beschermen elkaar.

Het is een groot rattennest wat uitgeroeid dient te worden!

Was U hiervan al op de hoogte? Nee? Bestudeer dan de onderstaande websites eens?

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Dan kunt U nooit meer zeggen: "Ich habe es nicht gewusst".

https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/het-verbijsterende-misbruikschandaal/ER ZIJN STUKKEN OPGEDOKEN DIE FRISO DIRECT IN VERBAND BRENGEN MET SANTANISCHE PEDO-NETWERKEN * FRISO'S BOEZEMVRIEND LODEWIJK BEYST IS VERBONDEN AAN DRIE ORGANISATIES DIE WERKEN MET KINDEREN * KREEG FRISO KINDEREN AANGELEVERD VANUIT DE KINDER-KAMPEN VAN LODEWIJK BEYST? * LODEWIJK BEYST HAALDE ZIJN WEBSITE LEEG ► https://www.beyst.com/

Het gaat nu snel mensen, met de ontmaskering van Johan Friso.

Zijn boezemvriend Lodewijk Beijst (of Beyst; foto?) blijkt verbonden te zijn aan maar liefst drie organisaties die kinderen 'helpen': Stichting De Ster Kinderkampen, Stichting Metakids en Child At Venture. Gelukkig hadden we deze namen overgetikt, want Lodewijk heeft zijn website www.beyst.com inmiddels leeggehaald. Naast zijn 'zijdelingse betrokkenheid' bij de wereld van het helpen van zielige kleine kinderen is Lodewijk met name bezig als ondernemer, huisjesmelker en organisator van rally's. Een niet alledaagse mix van activiteiten zullen we maar zeggen. Op het www is vrijwel niets te vinden over Lodewijk los van deze passage op een duistere Duitse website: Since he was a young boy Lodewijk new he would become an entrepreneur like his father. So he did. After finishing his Masters Degree in Business at the Erasmus University in Rotterdam he has (co) founded several companies. It started in 1998 with the company SuperServer, a facilitator of convenience shops in office buildings. Since then al kinds of service oriented businesses saw the light, such as an internet based parcel express service and a b2b dry cleaning business.

His latest founding is DigiProfs, an on-site-computer-aid franchise concept. This project has recently started and is aimed at the Dutch and Belgium market. Besides this Lodewijk is also an investor in new businesses and investment consultant. Lodewijk, his girlfriend Christine and their 3 months old baby Eduard live in Amsterdam.

Lodewijk's betrokkenheid bij Stichting De Ster die kampen organiseert voor kinderen 'die een steuntje in de rug nodig hebben' komt niet uit de lucht vallen. Nee, deze stichting staat blijkbaar hoog in aanzien bij het KH want niemand minder dan Maxima trakteerde De Ster op een bezoek (mei 2010):

https://www.nrcombudsman.nl/artikel/1684/net-sluit-zich-rond-johan-friso.htmlBye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)