Waarom is onze Pijnappelklier (ons derde oog) zo belangrijk?

07-11-2021

De pijnappelklier is een van de grootste geheimen die ze verborgen houden!


 Het geheim is niet dat de klier bestaat, het geheim is zijn functie.

Begrijp je ook gelijk waarom er ALLES aan gedaan wordt door bepaalde partijen om dat uit te schakelen. Denk aan wattenstaafjes met ETHlLEEN0XIDE, fluoride aluminium en GRAPHENE 0XIDE in vaccins.

Begrijp je nu de drang om iedere keer te testen met lange stokken in je neus?

Die de omgeving vlakbij de pijnappelklier beschadigen en allerlei chemische troep daar achterlaten"

Medische studenten krijgen te horen dat het een afgedankt orgaan is, maar dat is het niet


De pijnappelklier is ons derde oog.

Het is het orgaan waardoor we dromen en ons iets voorstellen. En wanneer het geactiveerd wordt is het ook het orgaan dat ons verbind met andere dimensies van de realiteit.

Het stelt ons in staat om wezens van andere dimensies te zien en naast astrale reizen (het verlaten van ons fysieke lichaam om met ons etherisch lichaam te reizen), mentale vaardigheden te ontwikkelen zoals helderziendheid of telepathie en ook tijdreizen vermogen om te reizen.

De tempel om goddelijke verbinding te bereiken zit in ieder van ons.

De pijnappelklier (aka ananas) heeft vele betekenissen.

Want katholieke religie is de kracht van God.

In Masonry is de visie van de Cycloop.

In de Egyptische traditie wordt het het Oog van Horus genoemd, zelfs in de heilige geometrie zien we dat het oog van Horus precies overeenkomt met alle delen van de hersenen, en in de Aziatische wereld als derde oog of centrum van helderheid en intuïtie.

In de inauguratieterminologie staat het bekend als de "deur naar de hemel" en zelfs de Franse filosoof Cartesius suggereerde dat de pijnappelklier is wat het lichaam met de ziel verbindt of bevat.

Hij noemde het 'Het huis van de Ziel', omdat volgens hem de pijnappelklier aan beide kanten niet in het lichaam aanwezig is.

Cartesio was (ten onrechte) van mening dat het uitsluitend voor de mens was gereserveerd.

Het melatoninehormoon dat wordt geproduceerd door de pijnappelklier, waarvan het tekort leidt tot slapeloosheid en depressie, zit in sommige voedingsmiddelen zoals haver, maïs, tomaten, aardappelen, noten, rijst en kersen.

In de oude Soemerische en Babylonische tempels was er een cultus van de pijnappelklier en zelfs in het Vaticaan zie je een ananas- of pijnappelklierenbeeld, dat ook door de vaders wordt gedragen. En er zijn hiërogliefen op de muren van de piramides.

De pijnappelklier scheidt een stof genaamd DMT (dimethyltryptamine), oftewel het spirituele molecuul, dat vrijkomt tijdens de snelle fase van oogbeweging. Dus als we dromen is het verantwoordelijk voor het visualiseren van beelden in een droom.

Als er geen licht is, maakt de pijnappelklier melatonine aan uit serotonine.

Dit is betrokken bij het reguleren van wacht- en slaapcycli en wordt gebruikt om de effecten van het time lapse syndroom tegen te gaan.

DMT is zo krachtig dat het menselijk bewustzijn kan vervoeren door tijdreizen en tussen dimensies.

Een grote hoeveelheid DMT wordt geproduceerd in de onmiddellijke staat voor de dood, dus het wordt toegewezen aan het vermogen om hogere dimensies van bewustzijn binnen te gaan.

Het bereikt mystieke of interdimensionale omstandigheden en is de sterkste allucinogene of entheogene verbinding die in de natuur wordt gevonden. Alle planten en dieren (in variërende concentraties) hebben een diepgaand effect op het bewustzijn.

De werking van Zeoliet


Om de de-calcificering van je Pijnappelklier te ondersteunen kun je gebruik maken van Nano Zeoliet druppels, (tevens ook onmisbaar nu iedereen die jabbi babbi's aan het zetten is).

De Zeoliet kleivorm (opgelost in wat water) kan alleen via maag/darmkanaal troep, toxines en zware metalen opnemen.

De nano zeoliet/clean slate druppels gaan gelijk door de bloed brein barriere en kunnen overal in je lijf troep/metalen/toxines aan zich binden, ook in de hersenen.

De schrijver van dit artikel (Mart Reker) gebruikt al jaren hiervoor Clean Slate, te krijgen via o.a.

Zie website ► https://therootbrands.com/


Wat is Ayahuasca?


Ayahuasca is een psychedelisch middel en wordt ook wel een entheogeen genoemd.

Dit is een verzamelnaam voor psychoactieve stoffen die gebruikt worden in een spirituele of religieuze context. Ayahuasca wordt namelijk al honderden jaren ritueel gebruikt door Indianenstammen in het Amazonegebied. Het wordt gebruikt voor reiniging, genezing en als middel om de ziel tijdelijk te bevrijden van het lichamelijke. Ayahuasca staat bekend om trauma's te kunnen verwerken en verslavingen te kunnen helen.

Of je nou gelooft in meerdere levens en karma, of juist zeer nuchter bent: ayahuasca is in beide gevallen een krachtig middel voor zelfontwikkeling. Je kunt de ervaringen zien als letterlijke gebeurtenis (zoals het zien van overleden naasten), maar je kunt het ook als hulpmiddelen beschouwen om trauma's te verwerken en je zelfinzicht te vergroten. Allebei is goed, het gaat er vooral om wat je er na de ceremonie mee doet.

Ayahuasca, net als ieder ander psychedelisch middel, wordt sterk afgeraden als je last hebt van een psychiatrische stoornis of als dit bij jou in de familie voorkomt. Bij een professionele plek zullen ze altijd een uitgebreide intake doen, zodat dit voorkomen wordt.

Gelukkig is ayahuasca niet verslavend en je kunt niet blijven 'hangen' in een trip. Het kan wel sterke negatieve ervaringen oproepen, zoals trauma, pijn en verdriet. Daarom is ervaren begeleiding heel belangrijk, zij weten wat te doen om je erdoor heen te leiden.

Doe van te voren dus goed onderzoek en drink geen ayahuasca als je het niet vertrouwt.

Zie info ► https://susandullink.nl/eerste-ervaring-ayahuasca/Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)