DIT IS WAT ER NU VOLOP GAANDE IS...

07-05-2021


Wat er vandaag gebeurt, is al beschreven door Jacques Attali in 1981 (toen adviseur van François Mitterand)


Hij schreef het volgende in zijn boek met de titel

"De Geschiedenis van de Toekomst"


"In de toekomst zal het zaak zijn een manier te vinden om de bevolking te verminderen. We beginnen bij de oude mens, want zodra hij ouder is dan 60-65 jaar, leeft de mens meer dan hij produceert en dat kost de samenleving veel.

Dan de zwakken en dan de nuttelozen, die niets voor de samenleving betekenen, omdat er steeds meer van zullen zijn, en dan vooral de domme mensen.

Euthanasie gericht op deze groepen moet in alle gevallen een essentieel instrument zijn van onze toekomstige samenlevingen. We kunnen natuurlijk geen mensen executeren of kampen opzetten.

Laten we er vanaf komen door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. Een zeer grote populatie is meestal niet nodig en is economisch te duur. Sociaal gezien is het ook veel beter als de menselijke machine abrupt stopt in plaats van geleidelijk te verslechteren.

We kunnen niet miljoenen mensen de intelligentietest laten doen, u kunt zich dat voorstellen. We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie die bepaalde mensen treft, een echte economische crisis of een virus dat de oude mens of het grote volk zal uitroeien, het maakt niet uit, de zwakken zullen eraan bezwijken, de angstigen en de domme mensen zullen het geloven en vragen om behandeld te worden.

We zullen zorgvuldig de behandeling hebben gepland, een behandeling die de oplossing zal zijn.


De selectie van idioten wordt dan zelf gedaan:

Ze gaan op eigen kracht naar het slachthuis."Cabal Henri Kissinger ondersteunde deze filosofie volledig.

Bron: Interviews met Michel Salomon, The Faces of the Future collection, Seghers editions.En zo is het...

Naar eer en geweten geschreven.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)