Wanneer is het verkeerd gegaan met de Mens?

29-04-2021

Vanmiddag op donderdag 29-04-2021 schreef ik op Facebook het volgende (topic) bericht:

"Hey stelletje slapers: We hebben een nep Koningshuis!"


Martina reageerde daarop:

In hun ogen is het geen noodzaak dat het Koningsschap over gedragen wordt van ouder naar kind. Het gaat er om dat de bloedlijn zo zuiver / gezond mogelijk blijft.

Wilma schreef:

Er is geen bloedlijn meer... Al eeuwen geleden verbroken of bedoel je hun bloedlijn van de inteelt satanisten?

Zojuist werd de reactie hieronder gepost door Martina, heel interessant en belangrijk om hierop door te haken en dit verder te gaan onderzoeken beste mensen!

Martina schreef:

Van oudsher 0 negatief. Farao 's. Draconian ras. Goed in genetica. Weten hoe het werkt met DNA. De satanisten hebben ooit daarin iets verkeerd gedaan waardoor ze zo zijn geworden zoals ze nu zijn. Geen empathie. Ik weet niet hoe het precies zit maar weet wel dat Prinses Diana alleen maar met Charles moest trouwen omdat ze A negatief is. Draconian met de gene van Pleadian. Zij had empathie. Ahhhh.... veel te ingewikkeld om goed uit te leggen.

Ik (Dienie) schreef:

Martina dit is juist hele belangrijke info wat je nu deelt. Wanneer en hoe is het verkeerd gegaan met de Mens. Daar zit namelijk ook de oplossing 🙏


Puzzelstukjes van onze levenspuzzel


Saskia schreef in een ander topic van mij:

Omdat we om de zoveel tijd een reset krijgen, moddervloed, tsunami, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Hele beschavingen worden weggevaagd maar eerst halen ze de kinderen weg, want die moeten de nieuwe beschaving vanuit onwetendheid opnieuw gestalte geven.

Dat topic luidde als volgt:

"Waarom zijn duizenden gebouwen over de hele wereld begraven of half begraven?"


Zie topic Facebook ► https://www.facebook.com/waarheidsvinder/posts/10159372011854939?comment_id=10159372174174939&notif_id=1619715434691413&notif_t=feed_comment&ref=notifNog meer info over Tartaria ► https://www.volkwordwakker.nl/tartaria/De illuminati

Deze ziekelijke bende (illuminati) met complete Psychopaten regeren onze menselijke wereld of het nu wel of niet wilt geloven!

De illuminati hebben ieder respect voor een mensenleven verloren en zijn corrupt tot op het bot. De bloedlijnen van de 13 families gaan terug tot in de Sumerische tijd en ze houden deze lijnen zo zuiver mogelijk door steeds onderling te trouwen.

Hun bloedgroep is: A Rhesus negatief

Infolink ► https://angel-wings.nl/rh-negatief/2019/09/de-psychopaten-die-onze-menselijke-wereld-beheren-en-controleren-de-illuminati/


Korte nabeschouwing

Heb vandaag inene veel puzzelstukjes gevonden, het zal wel komen door mijn vele topics en de lieve en wijze FB vrienden die reageren.

Offff...? Alles heeft een reden, I know 🙏

Dank allemaal hartelijk voor de reacties, aanvullingen en aangereikte info 🙏❤️ 😘


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)