WAT ALS VIRUSSEN NIET BESMETTELIJK ZIJN?

27-07-2021

Wat als virussen niet eens bestaan?


Oeps...

Dan kunnen we dat hele corona gedoe, vaccineren en het vele testen gedag zeggen...

En eindelijk weer fatsoenlijk ademhalen...

Uhhhh...

Mits er geen nanofijnstof zou zijn die we dagelijks inademen...

En onze omgeving niet dagelijks zou worden beïnvloed door G-straling...

Corona was een hoax, een vreselijke grote misleiding...

Maar hey, waar worden we dan wel ziek van?


Ik denk zelf dat het een combinatie is van de onderstaande opsomming:

G-straling (nu 5G, straks 6G en hoger), vaccinaties en nanofijnstof.


Tip: Lees de nieuwsbrief van Martin Vrijland die ik (Dienie) vanavond ontving, dan weet jij het meeste ook. Martin Vrijland noemt wel 'omgevingsvervuiling', maar niet het woord 'nanofijnstof' in de mond.

Nanofijnstof, veroorzaakt door de uitstoot van uitlaatgassen. Uitlaatgassen die vrijkomen bij de verbranding van brandstof in motoren van auto's, motoren, vrachtwagens etc.

Wat doet nanofijnstof in ons lichaam?


Dick van Nieuwkoop heeft veel onderzoek gedaan naar nanofijnstof.

Tip: Lees het onderstaande artikel even ter info.

Artikel over nanofijnstof ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/het-verzwijgen-en-de-gevaren-van-nanofijnstof/


BERICHTENFORMULIER


Heeft U een andere mening dan hier staat geschreven?

Laat maar horen!

Uw reactie zal anoniem worden geplaatst.Reacties op dit artikel:


We worden ziek van radiofrequenties.

De eerste epidemie viel samen met de eerste radiosignalen. Zo is elke frequenty update (radio 2G, 3G, 4G, WIFI) gemaskerd. Als we laag in energie zitten zijn we meer bevattelijk, daarom worden er 's winters meer mensen ziek. De energie komt voornamelijk van de zon. Dus geen zon geen vit D.NIEUWSBRIEF

MARTIN VRIJLAND

27-07-2021


Hi,

Als je de alternatieve media volgt, raak je er sowieso van overtuigd dat virussen besmettelijk zijn. Geen van allen trekken dat in twijfel en daarom mogen ze ook zo groot worden. Of dacht u dat de media Martin Vrijland zouden gaan noemen, daarmee feitelijk het effect van 'wat je aandacht geeft groeit' realiserende zoals bij Willem Engel gebeurde? Nee, natuurlijk niet! Want als je niet staats gecontroleerde oppositie bent, mag je niet groeien.

Viruswaarheid, Blackbox (BLCKBX), Café Weltschmertz, Jensen en vele anderen worden wel genoemd in die media, want allen stellen zij de belangrijkste vraag niet aan de orde:

Hoe zit het nou: zijn virussen nu wel of niet besmettelijk; je had toch ook de Spaanse griep, influenza en HIV?

Sterker nog, zij houden de besmettingsleer en dus het idee van het bestaan van besmettelijke virussen in stand en vragen hun volgers hooguit kritisch te zijn over de besmettingscurve en dit te leggen naast de influenza besmettingscurve. Daarin bevindt zich al het woord besmetting en dus blijft iedereen geloven in besmettingen (maar dan via aerosols).

De essentie van de grootste leugen van deze plandemic is echter juist dat: de besmettingsleugen.

De Spaanse griep was niet besmettelijk, HIV was niet besmettelijk, influenza was niet besmettelijk. Waar we steeds getuige van zijn geweest is propaganda gespreid over meerdere generaties om de massa te doen geloven in het besmettingsfabeltje. Daarom zitten mensen als Dr. Fauci al decennia op hun post en worden lastige wetenschappers getroffen door hartproblemen en dergelijke. Het is de status quo van de besmettingsleugen die met chirurgische precisie bewaakt moet worden.

De grote vraag is natuurlijk dat als de besmettingsleer een leugen is, hoe mensen dan anderen "aan kunnen steken", zoals op scholen of op de werkvloer.

Dat doen ze niet. Niemand steekt een ander aan. De reden dat mensen achtereenvolgens in een bepaald gebied, gebouw of woonplaats ziek worden is 'het terrein'. Het is de collectief ervaren vervuiling die tot ziekteverschijnselen leidt; niet de vermeende besmetting. Dit gaf de grondlegger van de besmettingsleer - Louis Pasteur - zelfs vlak voor zijn dood toe.

Uit meerdere uitgebreide onderzoeken (zie de artikelen reeks hieronder) bleek zelfs dat je zieke mensen in het gezicht van anderen kunt laten hoesten zonder dat er besmetting optreedt. Zelfs de vermeende HIV besmettingen blijken niet overdraagbaar te zijn. De arts (Dr. Robert Willner) die dit veelvuldig en grondig onderbouwde, injecteerde zichzelf zelfs voor de camera's van de internationale pers met het bloed van een vermeend AIDS patiënt!

Het is nuttig om alle bewijslast van de besmettingsleugen te bestuderen, want dan ontdekt u dat al die zogenaamde oppositieclubjes die u de viruswaarheid pretenderen te vertellen, heimelijk de virusleugen in stand helpen houden.

De essentie van het probleem van alle verzet tegen elke overheidsmaatregel, wordt niet het nekschot toegediend als je over de kras in de lak van de nieuwe auto blijft praten, terwijl het zou moeten gaan over de ontbrekende motor.

Geloofwaardig verzet kun je alleen winnen als je het kernprobleem duidt. Het kernprobleem van de aanschaf van uw auto is dat de motor ontbreekt. Het kernprobleem van deze plandemic is dat de besmettingsleer een leugen is en we met enorme propaganda media leugens te maken hebben.

Virussen zijn niet besmettelijk. Virussen zijn lichaamseigen reacties op omgevingsvervuiling. Wilt u de discussie winnen? Doe dan niet mee aan de vangnetstrategieën van de overheid die u gecontroleerde oppositie geven met gelikte websites, studio presentaties of rechtszaken: ontmasker de besmettingsleugen.

Lees daarom de volgende artikelen:

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hydroxychloroquine-versus-vaccins-beide-een-leugen-gebaseerd-op-germ-theory-fraudeur-louis-pasteur/


https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/dr-fauci-de-aids-medicatie-arts-en-de-moord-op-dr-robert-wilner-de-man-die-dr-fauci-exposete/


https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/nog-een-keer-de-besmettingsleugen-samengevat/


Als u dan de kern van het probleem door heeft, heeft u alle gereedschap om uw omgeving echt wakker te schudden. Laat zien dat ze in de gecontroleerde oppositie vangnetten van de staat zijn gezwommen en wijs ze op de echte authentieke informatie die u op mijn website vindt.

Blijf delen en steun ajb mijn werk door lid te worden of een donatie te doen.

Dankjewel.

Martin

www.martinvrijland.nl

BANKREKENING
NL27 ABNA 0558 4469 22

Stichting Martin Vrijland


Wie gaat Martin Vrijland aanspreken op het gevaar van nanofijnstof, vaccinaties en 5G?


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Wees zelf de eye-opener voor Uw familie, vrienden en omgeving door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap ❤️