Wat als...

18-06-2021

ER EEN DIGITALE ID KAART KOMT VOOR TOEGANG TOT FACEBOOK, GOOGLE ENZ.?

Hopelijk gaat het niet zover komen!


Op social media las ik vandaag het volgende:

'Brussels' digitale ID kaart voor (einde) toegang Facebook, Google en meer...


De Europese Commissie (EC) wil een digitale identiteitskaart introduceren waarmee mensen zich kunnen aanmelden bij grote online platforms', zo meldt nu.nl zojuist.


Dat kunt u ook anders lezen: 'De Europese Commissie (EC) wil een digitale identiteitskaart introduceren waarmee mensen die zich niet willen laten vaccineren (en dergelijke) zich niet langer kunnen aanmelden bij grote online platforms'.

Hadden we het al over fascisme 2.0 bij het vaccinatiepaspoort, dan is dit het voorstadium van een Chinees model credit systeem voor totale uitsluiting.

Het is allemaal George Orwell newspeak, waarbij Orwell in zijn boek 1984 uitlegde dat de Partij alles wat negatief was, in een positief jasje stopte via newspeak. Voorbeeld: De Commissie spreekt van een digitale portemonnee, die niet alleen als digitale ID-kaart moet dienen. In de app moeten mensen bijvoorbeeld ook diploma's, een huwelijksakte, bankpassen of doktersrecepten kunnen opslaan. Dat betekent dus dat je wanneer je die digitale identiteitskaart niet hebt, je dus geen toegang meer hebt tot je huwelijksacte, je bankpas het niet meer doet en je doktersrecepten niet langer kunt verkrijgen en je krijgt zo'n digitale ID natuurlijk wel pas nadat je gevaccineerd bent..., anders heb je pech.

Denkt u dat ik overdrijf?

Goed, weet u wat; wacht u het lekker af, tot nu toe zijn al mijn voorspellingen uitgekomen, waaronder die van een (nep)pandemie om vaccinaties te pushen, waaronder de toegangsapp (vaccinatiepaspoort) en waaronder deze huidige stap van uw digitale ID gekoppeld aan alles wat u in het dagelijks leven nodig hebt. De volgende stap zijn social credits, waarbij uw gedragingen worden gekoppeld aan een puntensysteem zoals de jongere generatie dat al kent voor het rijbewijs, maar dan in alle facetten van de maatschappij (volgens Chinees model).

Totale uitsluiting van iedereen die niet precies doet wat de EU superstaat wil, ligt op de loer. Herstel: ligt niet langer op de loer; is een feit, wetsvoorstellen binnen de EU worden immers altijd gewoonweg doorgedrukt.

De Europese Commissie wil ook dat zeer grote online platforms waar gebruikers een account kunnen aanmaken de digitale ID-kaart accepteren als inlogmethode, vooralsnog gaat de eis gelden voor sites die in Europa meer dan 45 miljoen gebruikers (10 procent van de EU-bevolking) hebben.

Naast Facebook en Google vallen veel andere sociale media daar ook onder, dat is een volgende newspeak manier om te melden dat iedereen die niet naar de pijpen van de EU danst van het internet gebannen zal worden.

Extra reden om u aan te melden voor de nieuwsbrief van deze website (maar dan wel met een emailadres die niet bij één van die grote social media providers zit), zodat we kunnen verbinden ten tijde van deze totale fascistische uitsluiting.

Tijd gedane voorspellingen te ontdekken en ook het masterscript te gaan doorzien, zodat u begrijpt dat het einddoel nog veel ernstiger is, dat einddoel verloopt via de tussenfase van de androgyne androïde mens.

En moet nog verlopen via een derde wereldoorlog en zal uitmonden in de totale samensmelting met AI en het volledige vaarwel van de bestaande biologie (inclusief uw biologische lichaam) het is de hoogste tijd om goed wakker te worden en te ontdekken wat u kunt doen.

Kijk ook hier eens op ► https://leefbewust.nu/sociaal-kredietsysteem-einddoel-gezondheidspaspoort/