Wees je bewust waar de huidige machthebbers mee bezig zijn...

10-05-2021

Doemscenario: Alles zal flink duurder worden!


Graag bied ik (Dienie) jou als lezer info aan uit meerdere invalshoeken, zodat je jezelf enigzins kunt voorbereiden op wat er komen gaat in de Matrix, ofwel de 3D schijnwereld c.q. (gevangenis op aarde).

Mijn Missie in mijn leven is de bevolking te informeren, dit doe ik reeds meerdere jaren.

Dit kreeg ik als kind reeds te horen.

Onze oplossing is reeds bekend, verhoog je frequentie naar 5D.

Het klinkt misschien simpel, maar dat is het ook.

Echter zul je dan eerst inzicht moeten krijgen waarom we dat moeten doen. Want alleen door inzicht kunnen we denken en handelen in goede en de juiste oplossingen!

En dat is hetgeen ik in de afgelopen jaren heb aangereikt als informatie.

Heb door mijn wijze van info aanbieden reeds heel veel mensen laten doen ontwaken en verder laten ontwaken. Veel mensen zijn mij daar dankbaar voor.

Doordat ik (Dienie) veel verschillende contacten heb kan ik vanuit een brede visie mijn volgers en lezers informeren. Ik ben iedereen heel dankbaar die mij geholpen heeft om zover te komen op mijn pad der verlichting, op welke manier dan ook.

Onthoud één ding:

Ik ga altijd voor de Waarheid zoals die is volgens mijn eigen interpretatie en perceptie. Maar houd er alsjeblieft rekening mee dat ik het ook weleens mis kan hebben.

Mijn advies: Doe dus ook zelf onderzoek.


Weet en besef dat we Goddelijke wezens zijn


Wij mensen hebben Goddelijke gaves (Gedachtekracht en ons Zelfhelende vermogen), we zijn het alleen vergeten. We kunnen alleen de sleutel en de oplossing vinden wanneer we de aardse problemen begrijpen en in kaart hebben gebracht.

Het is als een grote puzzel. Wanneer de puzzelstukjes compleet zijn kunnen we de grote puzzel gaan maken en zien we ineens de oplossing omdat deze steeds meer in beeld gaat komen.

Ik geef hier alvast de infolink, zodat geïnteresseerden dit alvast kunnen gaan ontdekken wat er nu gaande is op ons aarde.

Infolink ► https://a-galactic-human-journey.freevar.com/Pdf-NL/20210319-Taygeta-NL-Federatie-en-aardse-problemen-mensen-zijn-de-sleutel-groep.pdf


Ondertussen worden we echt bijna doodgegooid met allerlei doemscenario's en Fake News om ons (de bevolking) maar in de 3D wereld (gevangenis) te houden:


Op social media las ik op 9 mei 2021 het volgende:

De volgende crisis zit er al aan te komen...

Dan begint de onteigening.

Basisloon en de invoer van CBDC.

GESARA is een sprookje.

Maar mensen geloven er maar in.

Ik zal zeggen bereid je voor.

En de onderkant van de samenleving, afhankelijk van uitkeringen zullen de eersten zijn die het goed gaan voelen. Aangezien eten en alles flink duurder wordt en de uitkering niet of nauwelijks stijgt.De angst voor op hol geslagen inflatie in de VS heeft de markt veroverd


(Vertaling vanuit het Engels, excuses voor de eventuele stijlfouten)

Bericht van 5 mei 2021

Vorige week kondigde voorzitter Jerome Powell aan dat de Federal Reserve haar benchmark op korte termijn bijna nul zou houden, terwijl de inflatie heter zou kunnen worden dan normaal. Powell zei:

"Nu de inflatie aanhoudend onder de 2% blijft, zullen we ernaar streven de inflatie enige tijd gematigd boven 2% te bereiken, zodat de inflatie in de loop van de tijd gemiddeld 2% bedraagt ​​en de inflatieverwachtingen voor de langere termijn goed verankerd blijven op 2%."

Maar er zijn velen die twijfelen aan het vermogen van de FED om de inflatie niet uit de hand te laten lopen. Jim Paulsen, Chief Investment Strategist van The Leuthold Group, vertelde vorige week aan CNBC's Trading Nation:

"Ik zou een behoorlijke kans maken dat het uit de hand zou kunnen lopen en van de FED en andere beleidsambtenaren [en] de obligatiemarkt eisen dat ze hun best doen. stop de oververhitting."

Sindsdien hebben verschillende anderen de opmerkingen van Paulsen overgenomen, waaronder miljardair Jeff "The Bond King" Gundlach en BlackRock's obligatiechef Rick Rieder.

Over inflatie zei Powell bij de aankondiging van het FOMC:

"Tijdens deze tijd van heropening zullen we waarschijnlijk enige opwaartse druk op de prijzen zien... maar die druk is waarschijnlijk tijdelijk omdat ze verband houden met het heropeningsproces."

Powell bleef bevestigen dat die druk "in de toekomst waarschijnlijk niet zal leiden tot aanhoudend hogere inflatie op jaarbasis - inflatie op niveaus die niet in overeenstemming zijn met ons doel van 2% inflatie - in de loop van de tijd. Het is inderdaad de taak van de Fed om ervoor te zorgen dat dat niet gebeurt. "

Als de inflatie aanzienlijk meer dan 2% zou stijgen, zegt Powell:

"Zouden we onze instrumenten gebruiken om de inflatie en uitzonderingen terug te brengen tot consistente niveaus."

Over welke tools heeft Powell het?

Rentetarieven

Zoals uitgelegd door economisch schrijver Jean Folger:

"In een systeem van fractioneel reservebankieren zijn rentetarieven en inflatie meestal omgekeerd gecorreleerd. Deze relatie vormt een van de centrale principes van het huidige monetaire beleid: centrale banken manipuleren de korte rentetarieven om de inflatie in de economie te beïnvloeden."

Gisteren zei minister van Financiën Janet Yellen dat de rentetarieven moeten stijgen om oververhitting van de economie te voorkomen. Yellen merkte op:

"Het kan zijn dat de rentetarieven enigszins moeten stijgen om ervoor te zorgen dat onze economie niet oververhit raakt, ook al zijn de extra uitgaven relatief klein in verhouding tot de omvang van de economie."

Yellen liep later terug op die verklaring en verduidelijkte dat ze geen aanbeveling deed of geen advies gaf aan de Federal Reserve, waar ze niet langer voor werkt.

Website ► https://www.outsiderclub.com/markets-preparing-for-hyperinflation/99035De echte redenen voor de Lockdown

Vernietig kleine en middelgrote onafhankelijke bedrijven om de macht van de grote bedrijven te versterken, het privébezit te vergroten en uiteindelijk de kloof tussen arm en rijk te verbreden.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/de-echte-redenen-voor-lockdown/


Vraag: Gaan de kwartjes reeds vallen?


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)