Welkom op de Reünie

06-05-2021


De Reïncarnatie Reünie:

Waarom je in Nederland woont


"The Dutch are gonna make it mainstream"

Omdat het blijkbaar tijd is voor dit bericht Ascentie/ shift

Eens in de zoveel tijd is het menselijk collectief toe aan een grote upgrade, een gezamenlijke sprong in bewustzijn & kennis. Het zal je niet ontgaan zijn dat we al een paar jaar midden in zo'n periode zitten; ook wel ascentie/ shift genaamd.

Zo['n proces kun je op verschillende manieren en op verschillende niveaus uitleggen, dus ik beperk me even tot de simpelste. We gaan met zn allen van hoofd naar hart. Van een afgescheiden 3D perspectief naar een verbonden 5D perspectief.

Gedurende zulke periodes van Grote Verandering is het gebruikelijk dat de zielen met wat meer ervaring (die het spelletje al es uit hebben gespeeld) terug komen /langskomen ter assistentie. Je kunt dit zien als een reunie van een gezellig zooitje mafketels/oude wijzen etc. die om de zoveel tijd en group ergens incarneren om het collectief een boost te geven.

De shift waar we nu in zitten staat al eeuwen en eeuwen en eeuwen op de planning.

Velen van jullie hebben zelf een hele bende incarnaties hiervoor gedaan specifiek met als doel om ervaring op te doen voor de incarnatie waar je nu in zit. Dit is de groep die al een tijdje met hun awakening bezig is, hun emotionele rotzooi aan het opruimen is geweest en daarmee steeds meer DNA heeft geactiveerd.

Dit is letterlijk hoe we de shift met z'n allen gemaakt hebben en nog steeds maken. Inmiddels zijn we al een tijdje het tipping point voor mass awakening voorbij en begint ook het grote publiek in rap tempo wakker te worden.

Nederland / Belgie


Met Nederland en Belgie is iets 'bijzonders' aan de hand.

De hoeveelheid starseeds/oude meesters etc. etc. is hier een stuk hoger dan over de rest van de wereld. Dat heeft een verdomd goeie reden. Door de hoge concentratie oude zielen in een land met extreem veel water (kom ik zo op terug) en goeie infrastructuren (zowel online als offline) ontstaat er een katalysatie proces. Als een snelkookpan.

Door de relatief hoge vrijheid van spreken en reizen is het voor deze groep gemakkelijk om elkaar op te zoeken, wederzijds te inspireren en om informatie te verzamelen. Zo ontstaat er een soort piek in frequentie (van het bewustzijn). En daar water een uiterst beinvloedbare element is gaan deze 'good vibes' letterlijk in het water zitten. Door het klimaat dat we hier hebben is er een permanente circulatie van verdamping en neerslag waardoor 'the Dutch vibes' met de wolken mee letterlijk de hele wereld over gaan.

Een ander voordeel is de Benelux geschiedenis. Elk nadeel hep z'n voordeel, zo ook kolonisatie. Nederlanders en Belgen zitten niet alleen overal, ze hebben ook het overgrote deel van de kristalhandel en waterwerken in handen, kunnen vrij reizen en zijn gewend om werkelijk alles te organiseren (tot je er soms een beetje flauw van wordt).

Groningen functioneert (in ieder geval voor mij en de mensen met wie ik vtv afspraken heb gemaakt|) als meeting point (ik ben zo vrij geweest om de boel wat op gang te helpen door in nagenoeg alle groningse grachten en vijvers kristallen te plaatsen en flink wat kristallen uit te delen en velen met mij.) Maar op den duur geldt dat voor de hele Benelux.

Zodra deze 3 landjes voldoende wakker zijn zal de reincarnatie reunie als een olievlek over de wereld uit gaan waaien (dus als je het gevoel hebt dat je niet altijd in Nederland blijft wonen; dat kan kloppen). De gedeelde kennis die ze hebben wordt dan gedeeld met de rest van de wereld.

Volgens de Kogi indianen (google tip!!) begint de grote ommekeer hier als de deken (wifi?) van straling valt/doorbroken wordt. Dus als je het gevoel hebt dat werkelijk iedereen om je heen iets met Maya's/Egypte/Atlantis/aliens/aboriginals/Arthur etc heeft; dat kan kloppen. Het is een soort incarnatie schoolreisje en we zijn met een hele grote bus dit keer.

Wat moet je met deze informatie?


Dit ligt eraan waar je in je proces zit. Ik merk dat het voor mij tijd begint te worden om de groep mensen waar ik iets mee heb afgesproken wat gestructureerder bij elkaar te gaan brengen. Maar dat is een samenwerkingsproces en geen one woman show. Dus dit leek me een mooi begin.

Hoe weet ik of dit ook voor mij geldt?


Ik heb dit bericht met de intentie geschreven alle mensen van de reunie te bereiken.

Dus als je dit berichtje onder ogen krijgt: whoop whoop, je bent erbijjjjj je bent erbijjjj (heb jij weer but don't worry, hoe oud en wijs of wappie je ook bent; je moet nog steeds de afwas doen).

Als je meteen aan iemand moet denken die je kent; stuur dit berichtje vooral door. Er volgt later ook nog een Engelse versie van ongeveer dezelfde strekking aangezien sommige mensen van de reunie momenteel nog in hun eigen land zitten om daar de boel omhoog te gooien. die komen vanzelf.

Welkom op de reunie!

Ik stel voor dat we er een feestje van maken.

XXX Ellen