Wie is Charlie Ward?

28-04-2021


Het navolgende bericht van Ron Ambachtsheer (De Visionair) over Charlie Ward kwam ik tegen op Telegram.


Het bericht luidt als volgt:

Charlie Ward is een oude Pedo goud smokkelaar en heeft zijn ziel verkocht aan de duivel in het verleden. Na misbruik van fake Q intel / Trump is hij in de light geplaatst door de White Hats aan research Patriots.

Geen enkel Event van EBS, Nesara/Gesara of andere zaken zijn gepasseerd die gedateerd door hem aangekondigd waren. Hij tracht nu te escapen als good guy maar zal niet ontsnappen. Research Patriots en White Hats pakken hem aan.

Charlie Ward had vaak niets vermoedende eerlijke gasten aan tafel die hierdoor ook gedupeerd worden. Iedereen op de Wereld die zijn info gebruikt of Charlie Ward aanprijst zijn misleid, snappen er niks van of doen mee aan BS verdienmodellen die nergens over gaan.

Mijn eigen bijdrage (Dienie Kars):

"Janet Ossebaard deed begin van dit jaar een podcast met Charlie Ward (en vele andere Waarheidsvinders en Klokkenluiders). Micha Kat had Charlie Ward al eerder exposed."

Sorry dat ik u teleurstel met dit bericht als u het nog niet wist. Maak zelf uw analyse en keuze of deze reportage hout snijdt. Er circuleren meerdere exposers rond van Charlie Ward op het net van andere Patriots.

Zoals u gezien heeft in mijn recent geplaatste filmpjes van de conferentie wordt de sluier opgelicht en wordt de weg vrij gemaakt voor de return van Trump maar dan wel aangekondigd door zwaar gewichten en is er geen plek voor Charlatans die hier graag financieel mee willen scoren.

Om die reden wil ik geen links op mijn kanaal van TG van Charlie Ward of andere Platforms die gebruik maken van zijn info. Het nieuws was dusdanig belangrijk vandaag op de conferentie dat ik u vandaag deze info toch wilde geven met ingetapede arm ondanks dat ik u offline aangekondigd had.

Er komt groots positief (Wereld) News aan op korte termijn voor u.

De Visionair, Ron Ambachtsheer


Vraag: Klopt het wat hierboven wordt beweerd over Charlie Ward?

PS. Ik ga altijd voor de Waarheid zoals die werkelijk is.

Mocht je een andere mening hebben over Charlie Ward hoor ik dat graag!

E-mail: info@dieniekars.nl


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)