Wist jij dit over zilver en goud?

20-05-2021

Hier een interessante video over de herkomst van het sprookje van "Belle and the Beast" en de creatie van "god" en kerken in Europa om je "schulden" te kunnen vrijKOPEN bleek een lucratieve business van de ontwikkelaars van het GELD en ontginning/destructie van Europa.

Peggy van O. schreef verder:

Alleen was het nooit de bedoeling geweest om al het zilver UIT de grond en bergen te halen en als je de theorie van Tesla begrijpt, snap je ook de telefoonlijn van Moeder Aarde. Dat zijn de goud- en zilveraders die over de gehele Aarde lopen en de continenten verbinden ZONDER computer...

Goud behoort ook IN de grond. De Inca's en andere oude culturen begrepen het concept van "vergulden" al eeuwen eerder om de onedele metalen te beschermen tegen oxidatie.

De goudaders IN de bodem beschermen de Zeeën en oppervlaktewateren/groden tege de invloeden van de onderliggende ijzer en zware (giftige) metalen. Als ze dus doorgaan met bijv in de Chinese Zeeën te boren voor de olie en het goud, komen er zware metalen in het Zeewater vrij en vergiftigd de zeeën en vernietigd het de koraalriffen, dus de onderzeese tuinen die dezelfde functie hebben als de bossen OP het Land: zuurstof creëren voor flora en fauna in stand te houden om de kwetsbare dampkring te BEhouden (Greenhouse-effect).

REAL God creerde in de loop van miljoenen jaren een perfect ECOsysteem naar zijn voorbeeld= Moeder Aarde. De Mens is slechts één diersoort wat onder verschillende omstandigheden, continenten, klimaten evolueerde en zich aanpaste in dat gehele ecosysteem met ONmenselijke machthebbers en grote bankiersfamilies die een NWO en geldsystemen bedachten en een computersysteem om de rest van de wereldbevolking te onderdrukken onder de noemer van een "god".

Video ► https://youtu.be/JkgmO_3m09