Over mij


Dag lieve lezer(es),

Wat mijn persoonlijke wens is voor nu?

Dat de Zon weer snel voor mij en ons allemaal gaat schijnen en dat er snel een Ommekeer komt naar een liefdevolle en harmonieuze wereld, een Nieuwe Wereld ❤️

Als kind kreeg ik reeds te horen (tijdens een uittreding naar een Moederschip) dat ik een Missie te doen heb op onze Aarde. Datgene wat ik nu aan het doen ben, mijn Waarheid te verspreiden en te verkondigen over ons Aardse bestaan. Daarvoor heb ik alles gelaten voor was het was, heb het bijltje er bij neergegooid. Het ging gewoonweg niet meer, de combinatie van hard werken, mensen helpen en ondersteunen, onderzoek doen en anderen informeren.

Daardoor ben ik echter enorm gecrashed in mijn leven, zowel financieel als maatschappelijk. Maar troost U, ik ben echt niet de enige waarbij dit is overkomen. Of herkent U het zelf ook? Langzaam probeer ik nu weer uit dat diepe dal omhoog te klimmen waarin ik terecht kwam. Ik ben trouwens niet de enige met mijn ervaring in het Moederschip volgens Anton Teuben. Wanneer je meer over buitenaards contact wilt weten kun je kijken op de website van Anton Teuben, klik hier. Ook Ans Hoornweg is interessant om eens op te zoeken op het internet, wanneer je meer over buitenaards contact te weten wilt komen. Klik hier voor meer info.

Ondertussen heb ik mijn koers bepaald en steven ik af op onze Vrijheid, Freedom for All ❤️ , ons allergrootste goed op Aarde. Ik informeer daarom de bevolking en mijn volgers over een breed scala aan onderwerpen. Opdat zij ontwaken of verder gaan ontwaken.

Op Telegram heb ik reeds een aantal gratis groepen en kanalen gemaakt waarin veel interessante en belangrijke informatie wordt gedeeld. Wil je mij of mijn Missie financieel ondersteunen door middel van een Donatie? Kijk dan hieronder wanneer je een bedrag wilt doneren middels mijn doneeractie. Een donatie is ook mogelijk door een bedrag middels PAYPAL over te schrijven met de link hieronder.

Met de ingezamelde donaties wil ik graag enkele goede websites en platforms ONLINE zien te krijgen om de bevolking te informeren. Zodat we inzicht krijgen en kunnen denken in oplossingen. Want dat is erg hard nodig!

Dank je wel wanneer je mij wilt ondersteunen of een warm hart toedraagt. Ik wens jou alvast het dubbele toe wat jij mij op dit moment wil toewensen.

Freedom for All ❤️

Go with the Flow ❤️

Waar ik te volgen ben?


Allereerst mijn persoonlijk website ► www.ikwilallesweten.nl

Middels mijn blogs ► https://www.freedom-for-all.com/

Mijn nieuwssite ► https://www.de-nieuwe-media.nl/

Middels het kanaal op Telegram ► https://www.t.me/GESARANederland

Middels Facebook Dienie Kars ► https://www.facebook.com/waarheidsvinder

Middels Facebook Dienie Wakker ►  https://www.facebook.com/dewaarheidsvinder

Middels Facebook Dienie Holland ► https://www.facebook.com/dienieaus.holland

Middels de App Signal via de smartphone, vraag dan even om mijn telefoonnummer.

NB. Ik geef mijn telefoonnummer alleen wanneer ik je al wat langer ken van Facebook.Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)