Herkenbaar?

Anoniem

Jeugdvriendin

2020

"Weer allemaal dingen opgeruimd. Lagen nog heel veel spullen van de meiden. Heel mijn leven kwam weer voorbij. Ik ben altijd slecht geweest in wegdoen. De laatste tijd gaat het beter. Overal zaten herinneringen aan en angst om iets kwijt te raken. Je wilt niet weten hoeveel vazen, kandelaren en boeken. Ik heb voor een niet zo groot huis veel te veel en eigenlijk heb je niet zo veel nodig. Toch blijf ik maar denken dat ik tekort kom. Weinig spullen is ook denk ik meer vrijheid. Je moet dingen los kunnen laten en dat was nooit mijn sterkste kant, maar echt het gaat beter".

Ik schreef haar:

Herkenbaar, het maakt je los van het verleden en verruimt je blik, zodat je open gaat staan voor nieuwe aspecten in je leven.

Succes met het opruimen, ook in je hoofd, xxx

Anoniem

FB viend

November 2020

"Godverdomme. Naast mijn You Tube filmpjes kanaal is ook mijn YouTube music en premium account verwijderd en geblokkeerd. Jaren van muziek bedoeld voor de grote geluks concerten verwijderd alles weg. Dat kan toch niet!! Ze halen al mijn jaren voorbereiding weg. Niets is er meer over. Degene de persoon die dit willens en wetens gedaan heeft kan ik oprecht vermoorden de verschrikkelijke gore vuile klootzak. Niks liefde. Ik maak die vent ook of vrouw kapot ".


Ik schreef hem:

Ja, ik begrijp je enorme frustratie. We worden helemaal op onszelf teruggeworpen. Dat is de uitdaging die overblijft...

Sterkte!

Anoniem

FB vriendin

November 2020

"Er wordt gevraagd of je niet meer in de groep zit?".

Ik schreef haar:

Jawel, maar heb het wel op een lager pitje gezet, ben nu bezig om websites te maken.

Ze schreef voorts:

Nou ja, ze vroeg het, dus ik zei: misschien is ze op vakantie

Ik schreef terug:

Ik ga mij nu bezighouden met projecten en Ronde Tafel gesprekken. Gesprekken opnemen en uitzenden van mensen die jou oplossingen en handvaten kunnen aanbieden in ons huidige leven. Omdat hier veel vraag naar is en veel mensen niet meer weten wat te doen. .

Anoniem

FB vriend

November 2020

"Hebben we eindelijk de discussie over blank en zwart gehad wat nu wit en donker is krijgen we weer gevaccineerden en niet gevaccineerden hou die bewuste discriminatie dan NOOIT OP POLITIEKE EIKELS EN BARST MET JE FESTIVALS".


Tot heden heb ik geen commentaar gegeven. Deze FB vriend schrijft mij zoveel privé berichten dat het bijna een dagtaak is om alles te beantwoorden.