Mijn verleden

Ieder mens maakt(e) ooit fouten of maakte verkeerde keuzes in zijn aardse leven...

Ik ook... Wie zonder zonde is werpe nu de eerste steen!

Of ben jij de enige die geen fouten maakte of verkeerde keuzes maakte?

Daarmee wil ik echter niets goed of recht praten...

Vergeven is de sleutel tot het Paradijs op Aarde...

Jezelf vergeven en andere mensen vergeven...

Voor de fouten die je zelf maakte en die andere mensen maakten in hun aardse leven...

Maar hoe het nu precies zit met mensen die andere mensen hebben vermoord of kinderen hebben verkracht? Daar ben ik nog niet over uit... Welke straf verdienen zij? Of moeten wij hen ook vergeven omdat ze niet beter wisten?

Of dienen zij terecht te staan voor een Volkstribunaal?

Of wordt dat opgelost door het grote plan van God?

Of door Nemesis de Verwoester?

Of komt er een Opname?

Denk hier allen eens goed over na?Was al een tijdje aan het broeden op iets...


Dit heb ik op zondag 27 december 2020 uitgewerkt...

Ben nu blij en echt opgelucht dat ik dit eindelijk heb kunnen schrijven...

Iets wat ik al langere tijd van plan was...


"Mijn crash in mijn leven"


Beste Lezer(es),

De reden dat je op deze pagina bent beland is vaak geen toeval, alles heeft een reden.

Namelijk of mijn crash, of dat jij op zoek bent naar info over mij of wat er gaande is in de wereld.

Laat ik beginnen...

Over mij wordt op het internet en in de wandelgangen van alles gezegd en geschreven.

Onaardige en hele lelijke dingen, dingen die absoluut niet waar zijn of geheel uit z'n verband zijn getrokken.

Je kunt dit deels zien en bestempelen als een karaktermoord, opdat mensen mij maar niet gaan volgen met datgene wat ik aan informatie verkondig.

Lees als eerste daarom deze website even door voordat je hier verder gaat met lezen ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel

En deze website ► https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Lees daarna dit ► https://www.ellaster.nl/2020/05/02/de-vrije-wil-om-uit-de-slachtofferrol-te-stappen/

Al enige jaren informeer ik de bevolking over wat er gaande is in de wereld.

In het jaar 2001 ontwaakte ik door de aanslag 9/11, alwaar geen vliegtuigen in de 2 torens vlogen, maar vooraf wel explosieven werden aangebracht. Uiteindelijk zijn 3 torens in een vrije val naar beneden gestort. Ook het WTC7 gebouw stortte omlaag in een vrije val beweging.

Ga maar eens kijken op de navolgende website, dan kun je het allemaal lezen en zelf onderzoeken ► www.waarheid911.nl

Kortom, ik word enorm gedemoniseerd op het internet en word met van alles bestempeld: Oplichter, knettergek, complotgekkie en complotwapppie zijn de meest gebruikte termen.

Laat nu al de complottheorieën bewaarheid worden?

Dus wie is er nu eigenlijk echt gek?

Vaak lees ik, dat wij mensen, niet mogen oordelen of veroordelen.

Dan zou je je namelijk nog niet in 5D (de 5e Dimensie) bevinden. Wel, ook ik heb er nog steeds nog moeite mee wat die corrupe (r)overheid betreft met hun betaalde huurlingen (leger en politie) en handlangers (advocaten en rechters, de zwarte togadragers).

Volgens mijn perceptie zijn veel mensen op topfuncties, die een mooie stropdas en gelakte schoenen dragen, de grootste ratten in het pak. Een aantal daarvan zijn in staat om babies en kinderen te vermoorden tijdens satanische rituelen en om meisjes en jongens seksueel te misbruiken en te mishandelen. Daarom ben ik zo enorm gecrashed in mijn leven toen ik hier kennisdrager van werd. Is dat raar? Daar mag jij nu zelf over nadenken!

Maar goed, sommige mensen scheppen er schijnbaar nog steeds genoegen in om waarheidsvinders en klokkenluiders door de stront heen te trekken. Vaak zijn dit jaloerse of gefrustreerde mensen die dit doen. Sommige mensen schijnen zich te vervelen en op dat moment niets beters te doen hebben. Eigenlijk zijn dit zielloze arme mensen zonder inhoud. Maar dat is hun padje denk ik dan en niet de mijne. Er zijn ook mensen die er expleciet voor betaald worden of juist door het moddergooien extra fans of leden naar zich toe proberen te trekken voor hun eigen winstbejag, platform of website.

Maar goed, oke, ik geef het ruiterlijk toe...

Een deel van het moddergooien heb ik aan mijzelf te danken. Aan mijn negatieve bedrijfsvoering en aan mijn naïeve gedrag van vorige jaren, wat hiertoe aan heeft bijgedragen. Graag wil ik echter hierbij enige duidelijkheid in verschaffen, wat wel gerechtvaardigd is en wat niet. Daarom zet ik diverse links onderaan de pagina waarin mijn naam 'Dienie Kars' of 'Dienie Wakker' of één van mijn bedrijven negatief wordt genoemd, zodat ook jij voor eens en altijd op de hoogte bent.

Waarom ik dit doe? Enerzijds vanwege mijn verleden met mijn bedrijf en webshops en anderzijds vanwege mijn rol op Aarde als mens, als luisterend oor, als ondernemer, als boekenschrijver, als waarheidsvinder, als klokkenluider, als journalist, als patriot en als boodschapper.

Weet als eerste dat waarheidsvinders en klokkenluiders enorm worden gedemoniseerd door betaalde huurlingen van de staat (AIVD) of fanatiekelingen, omdat het duister (satanisten en psychopaten) nu eenmaal niet willen dat de waarheid bekend wordt over hen bij de bevolking en de 13 satanische bloedlijnen. Zij die de wereld uiteindelijk tot heden nog steeds in z'n greep heeft.

Er lijkt echter momenteel nu een zeer grote positieve verandering op komst te zijn, wat wordt aangestuurd door Trump, de White hats, Q-Anon, het leger en vele, vele patriots in de wereld, waar ik ook toe behoor (patriots). Trump is verantwoordelijk voor de uitrol van NESARA en GESARA in 209 landen (die ervoor getekend hebben), wat de hele wereld zal doen veranderen in een Nieuwe Wereld op het gebied van nieuwe uitvindingen, technieken, welzijn en gezondheid.

Het lijkt er nu sterk op dat Trump een wet heeft getekend waarbij iedere burger in Amerika 2000 dollar per maand gaat krijgen. GESARA is dan ingevoerd. Maar, we zullen het gaan zien en beleven wat er wel of niet komt en wat er wel of niet waar is, "Go with the Flow" denk ik dan maar weer.

Weet en besef voor altijd dat buitenaardse kennis en technieken gebruikt kunnen worden tégen of vóór de bevolking!

Note: Wanneer iemand mij in de toekomst over mijn verleden hier ooit nog over aanvalt, aanspreekt of oude koeien uit de sloot wil halen, zal ik deze info doen toekomen. Zodat diegene precies weet wat er werkelijk is gebeurd. Hoe het heeft kunnen ontstaan, hoe ik mijn nog openstaande problemen op wil lossen en hoe ik er nu in sta als mens en als ondernemer. Dit hoofdstuk uit mijn leven wil ik gaarne met deze 'bekentenis' of noem het 'kleur bekennen' afsluiten.

Echter weet en besef dat wat ik tot heden heb meegemaakt een reden heeft gehad. Niets gebeurd zonder toeval in ons leven, omdat het zo heeft moeten zijn. Het zijn mijn levenslesssen geweest en ondertussen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, die mij nu in het dagelijkse leven goed van pas komen.

Elk nadeel heeft z'n voordeel zei een vriendin weleens tegen mij. Wanneer je laag bent gevallen bouw je een groot incasseringsvermogen en pijndrempel op en ontwikkel je veel innerlijke kracht om door te gaan en nooit op te geven.

Met mijn 3e oog (pijnappelklier) zag ik ooit twee grote en hoge bergen met op de top letters en getallen in de kleur rood en goud. Ook zag ik een keer een hele grote brug in een landschap waar zich geen water bevond. Wat zou hiervan de betekenis hebben kunnen zijn? Ooit zij een paragnost iets tegen mij, dat houd ik altijd in mijn achterhoofd.

In de zomer van 2018 brak ik in Duitsland mijn rug na een ongelukkige val van de trap. Ik ben daar nog steeds van aan het herstellen. In december 2019 zijn de 4 lange schroeven en 2 spijlen verwijderd uit mijn wervelkolom. Gelukkig kan ik nog lopen. Elke dag gaat het nog steeds een stukje beterder.

Ik sta nog steeds positief in het leven.

Ik voel me ondanks alles een gezegend en dankbaar mens!

Heb onlangs ook een blog aangemaakt waar ik tegenwoordig veel interessante en belangrijke info op publiceer ► https://www.freedom-for-all.com - Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

Heb tevens twee platforms gemaakt die als Waarheidskrant dienen voor de bevolking.

Op de onderstaande websites publiceer ik (bijna) dagelijks interessante en/of belangrijke berichten.

https://www.de-nieuwe-media.nl/ en https://www.volkwordwakker.nl/


Here we go...


Heb door mijn ontwakingsproces en het huidige systeem problemen gekregen met mijn bedrijf en webshops, wat ik graag zo snel mogelijk wil oplossen. Mijn zakelijke probleem had altijd met geld te maken. Tot heden is geld helaas nog steeds onmisbaar in onze samenleving om te kunnen ruilen voor levensbenodigdheden, onderdak, zorg, luxe etc. etc..

Hopelijk komt binnenkort door GESARA daar veel verandering in en gaan we binnenkort een liefdevol en harmonieus leven tegemoet. We zitten nu reeds in het Aquarius tijdperk. Er zullen dan humanitaire projecten ontplooid worden die ondersteund worden door GESARA fondsen. Je kunt bij mij info hierover inwinnen door mij een e-mail te zenden.

Geld is enerzijds een 'Gift' en anderzijds een groot 'gif'. Een letter verschil, de letter t lijkt veel op een kruis, is dat toeval?

Lange tijd konden banken door middel van de FED (Federal Reserve) uit het niets geld creëren. Daardoor verkreeg een groep mensen, die geplaatst werden op topfuncties (vrijmetselaars van geheime en occulte genootschappen) die samenwerkten (vaak door middel van chantage na deelname aan satanische rituelen) een enorme macht en is de onderdrukking erg groot geworden op de nietsvermoedende bevolking.

De FED is ondertussen uitgeschakeld door Trump en de banken zijn of worden nu allemaal aangesloten op het QFS systeem (Quantum Financial System). Alle banktransacties zijn dan te volgen en te traceren. De deep state zal hier uiteindelijk door worden uitgeschakeld.

Privé heb ik natuurlijk ook wel het een en ander beleefd en ervaren aan persoonlijke problemen/issues en op moeten lossen met mijzelf en met mijn huidige ex-partners. Ik heb zelf een enorme ontwikkeling van groei doorgemaakt, waardoor ik niet meer op een lijn stond met mijn toenmalige partner. Er kwamen veranderingen bij wat ik wel en niet meer belangrijk vond in mijn leven. Ik kreeg ook andere normen, waarden en verlangens.

Met sommige ex-partners heb ik nog steeds contact. Met diegenen waar ik geen contact meer mee heb kunnen de waarheid over zichzelf niet aan. Door hun narcistische gedrag en andere denkwijzes na een aantal jaar heb ik vaak een einde gemaakt aan de relatie en kwam er vaak kwam er dan wel weer een andere partner op mijn pad, waarmee ik opnieuw een relatie opbouwde. Door mijn verschillende partners lijkt het wel alsof ik meerdere levens heb gehad in mijn huidige leven, heel apart is dat.

Van mijn eerste man ben ik gescheiden omdat ik mij persoonijk nog enorm aan het ontwikkelen was en wij uit elkaar waren gegroeid wat ons ooit bij elkaar had gebracht. Ik was 16 jaar toen ik hem leerde kennen (zat nog op school, de HAVO wat ik ervoer als een gevangenis) en 28 jaar toen we gingen scheiden (1994). Heb hem een paar maanden geleden bezocht en heb enkele fotoalbums van de tijd dat we samen waren meegekregen. Er zaten ook nog enkele fotoalbums bij van mijn jeugdjaren. Was enerzijds spannend en ook leuk om mijn ex-echtgenoot weer terug te zien. Alsof ik in een andere wereld en tijd belandde. Het voelde echt heel vreemd aan. Hele rare energie was er ook voelbaar, had een onbestemd gevoel. Ik kan het slecht omschrijven. Alsof ik in een andere Dimensie belandde.

Heb in mijn leven altijd al mensen vooruit proberen te helpen die in de knoop zaten met zichzelf (door omstandigheden) of in hun relatie. Door aan hen soms goede raad en adviezen te geven konden ze beter hun pad vervolgen.

Heb 9 jaar in de psychiatrie gewerkt (1984-1993) van mijn 18e tot mijn 28e levensjaar en heb daardoor veel kennis en ervaring opgedaan, wat mij nu nog steeds goed van pas komt. Heb erg veel mensen gezien met psychische problemen. De volgende termen komen nu in mij op: psychoses, gaves, flashbacks, borderline syndroom, schizofrenie, Korsakov syndroom, verslavingen, manisch depressief en endogene en exogene depressies.

Voorts heb ik Gerechtigheid en onze Vrijheid als mens zeer hoog in het vaandel staan. Daarom doe ik nu ook datgene wat ik nu dagelijks aan het doen ben: De bevolking informeren met onderwerpen waar ze vaak nog nooit over hebben gehoord of bij stil gestaan hebben. Zodat er eens goed nagedacht gaat worden. Het is ook hard nodig, want de hersenspoeling en indoctrinatie is en was enorm bij de bevolking door de verschillende religies, het onder-wijs, de radio, TV, grote kranten etc..

Door de huidige satanische machthebbers en het corrupte machtssysteem in Nederland ben ik behoorlijk mijn motivatie verloren om überhaupt nog iets te doen in mijn leven. Ben daardoor enorm gecrashed in mijn hoofd. Mijn job (bedrijf) kon ik niet meer naar behoren doen, doordat ik een enorme drang in me had op zoek te willen gaan naar de waarheid van ons Aardse bestaan en deze uit wilde dragen middels social media. Het onderzoeken en uitdragen van informatie aan de bevolking doe ik nog steeds erg graag en met volle overtuiging.

Ja, ik ben diep gegaan en heb in een zeer diep dal gezeten, waar ik nu weer langzaam aan het uitklauteren ben. Soms vraag ik me echter werkelijk weleens af of ik dan de enige ben die zo enorm op z'n bek is gegaan de afgelopen jaren en daardoor in een negatief daglicht is komen te staan. Soms denk ik weleens dat ik de grootste crimineel ben in Nederland. Daar sommige mensen soms geen spaander heel laten van mijn eigenwaarde.

Ik ontwaakte dus in 2001 door de aanslag 9/11 in New York, maar kon nooit verder graven naar info, de diepte in zeg maar. Ik wist en voelde wel aan dat er machthebbers waren achter de schermen, een schaduwregering. Toen mijn jongste broer in de nazomer van 2015 begon over de Bilderberg groep ben ik niet meer opgehouden met lezen. Heb heel het internet afgestruind, op zoek naar informatie. Mijn bedrijf ging er gaandeweg steeds meer onder leiden, het ging snel bergafwaarts en was niet meer te redden.

Toen ik ontdekte dat onze samenleving is gebouwd op satanische grondvesten (13 satanische bloedlijnen), waarbij babies en kinderen ritueel worden geofferd en dat onschuldige kinderen ingezet worden bij precaire feestjes, waarbij mensen met topfuncties chantabel worden gemaakt, doordat ze worden gefilmd bij het plegen van seksuele handelingen met minderjarige kinderen, is er iets geknakt in mij. Ik nam mij toen voor om alles-op-alles te zetten om dat zo snel mogelijk te laten doen stoppen. Op Facebook heb ik daarom verschillende groepen opgestart, waaronder "Het Ronde Huis in Nunspeet". Ook op Telegram heb ik diverse groepen en kanalen opgestart, waaronder het GESARA kanaal.

Toen ik dus ontdekte dat er satanisten (psychopaten) zijn die kinderen satanisch martelen heb ik keuzes gemaakt die ik normaal nooit had genomen of had durven nemen, vanwege mijn eigen normen en waarden waarmee ik ben opgegroeid.

De klanten die zijn benadeeld door mijn ontwakingsproces zal ik hierover een schrijven zenden, (zodra mijn backoffice weer open is), waarom hun bestelling tot heden niet is uitgeleverd of is terugbetaald en zal ze dan alsnog mijn excuses aanbieden dat ik een periode heb overleefd van hun gedane betalingen en wat ik met het geld heb gedaan. Ik hoop dat ze dan mijn aanbod ter genoegdoening zullen accepteren wat ik hen op dat moment aan kan en wil bieden en mijn excuses zullen aanvaarden.

De bestellingen die ik nog wel kon uitleveren in die periode (omdat ik die nog voorradig had of nog inkopen) heb ik altijd wel uitgeleverd. Heb vele bestellingen dus wel uitgeleverd, maar vele bestellingen dus ook niet. Weet ook dat er al vele bestellingen zijn terugbetaald de afgelopen jaren of dat alsnog de bestelling is geleverd. Niet iedereen heeft z'n klacht ingetrokken namelijk.

Neset Temirci had het plan opgepakt, (althans dat verkondigde hij steeds), dat hij openbaringen wilde doen aan de bevolking middels een studio en dat hij onder andere de echte moordenaars van Pim Fortuyn en Els Borst bekend wilde maken. En dat Nederland een nep Koningshuis heeft (Juliana was immers een burgermeisje, bewijzen heeft Johan Oldenkamp/pateo tv) en dat nep Koning Willem transporten mogelijk maakt van drugs vanuit de Caribische eilanden naar Nederland. De bewijzen hiervoor heeft John Baselmans opgeschreven in zijn boeken en nog veel meer info. Google maar eens naar John Baselmans en zijn boek "Dimensies".

Om de studio van de grond te krijgen, Neset Temirci staande te houden en om mensen te kunnen bezoeken die interessante en belangrijke info hadden voor Neset Temirci voorzag ik Neset Temirci van contant geld of schreef dat per bank naar hem over. Of naar de rekening van zijn zoon. Ik heb Neset Temirci in totaal circa € 30.000,- geleend. Het bedrag wat ik heb geleend aan Neset Temirci heb ik niet exact bijgehouden. Echter is het meeste daarvan wel terug te leiden en te zien aan de opnames die ik deed per bank of de bankoverschrijvingen die ik deed.

Soms had ik geld gereserveerd om weer nieuwe producten in te kunnen kopen, maar soms leende ik dat geld eerst uit aan Neset Temirci, met dien verstande dat hij het dan aan mij teruggaf wanneer ik het echt nodig had om producten in te kunnen kopen. Echter gaf hij mij dat nooit terug. Heb ooit een keer contant 300 euro van Neset Temirci teruggekregen toen ik in Duitsland was. Heb daar vanaf 2005 tot 2019 gewoond. Neset Temirci had altijd wel weer een uitvlucht dat hij het geld was kwijtgeraakt, verloren of dat het gestolen was van hem en dat hij het om die reden niet kon terugbetalen.

Tevens heb ik Bart van Well financieel ondersteund die een rechtszaak had aangespannen tegen de Staat der Nederlanden wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen door hooggeplaatsten in Amsterdam in de jaren 80 en 90. Er is nog veel materiaal over Bart van Well te zien op internet.

Onder andere deze video ► https://youtu.be/EWKgjjGgcP4

Oke, ik geef nu toe dat ik zeer naïef ben geweest en dat alles anders is gelopen als dat ik had gehoopt.

In de afgelopen jaren had ik ook een website, groep en pagina aangemaakt met de naam VOLK WORDT WAKKER. Hierop plaatste ik en anderen informatie om de bevolking te informeren. Heb ook geld gebruikt om de pagina van VOLK WORDT WAKKER te promoten. Voor de website VOLK WORDT WAKKER die ik toen had betaalde ik maandelijkse bedragen om de backoffice open te houden. De backoffice is hiervan nu gesloten, omdat ik de maandelijke betalingen niet meer heb kunnen voldoen, doordat ik uiteindelijk financieel en maatschappelijk totaal gecrashed en vastgelopen ben.

Ondertussen zijn er door mijn inspanningen en inzet van de afgelopen jaren veel mensen ontwaakt of verder ontwaakt, die mij hiervoor erg dankbaar zijn. Dat doet me goed. Ik heb ze daarbij ook tools (info) aangereikt om eens bij zichzelf naar binnen te kijken.

Veel mensen zijn nu ook op de hoogte van Buitenaards contact, Ufo's en Moederschepen. Ga Gina Maria Colvin Hill eens volgen op youtube of Facebook wanneer je hier interesse in hebt. Of bezoek Ans Hoornweg haar website eens ( www.anshoornweg.nl ) of Anton Teuben ( www.antonteuben.nl ).

Kijk ook eens op het Ufomeldpunt ►  www.ufomeldpunt.nl

Het begrip argonten en negatieve entiteiten is nu ook bij veel mensen bekend geworden. Wat tot nu toe een zeer onbekend fenomeen was. Ik zal hier direct onder enkele links plaatsen voor diegenen die hier nu meer over willen weten en wat andere interessante info.

Tip: Klik de onderstaande websites eens aan en ga eens rustig lezen.

https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/

De website hieronder is ook heel erg interessant.

https://hetgrotereplaatje.nl/index.php

Engelen of numerieke getallen zijn ook interessant wanneer je dit herkent, evenals de Gidsen in je leven.

https://www.helderziende-paragnosten.nl/dezelfde-getallen-zien.php

https://www.nieuwetijdskind.com/meestergetallen-drievoudige-dubbele-getallen-engelen-doreen-virtue/

Succes met het doorlezen!


Tip: Beluister deze video eens, lees hieronder waarom.


De man hierboven links ken ik persoonlijk (Tilasmi Frigge).

De man hierboven rechts is Marcel Messing.

We zitten nu in een enorme verandering, we zitten in een stroomversnelling van veranderingen.

Marcel Messing beantwoordde in 2014 enkele vragen in het interview met de Ommekeer.

Hoe moet je je nu als mens gedragen terwijl je je huis kwijt raakt of zonder hulp in een bejaardentehuis zit?

Onze mensenrechten worden ons systematisch afgenomen!

2020 inmiddels, Dank!

The Awakening is in volle gang, de strijd is heftig maar broodnodig!

Mooie woorden 🙏

Links


Hieronder vind je verschillende links waarin mijn naam 'Dienie Kars' of 'Dienie Wakker' of één van mijn bedrijven negatief wordt genoemd. Weet ook dat er al vele bestellingen zijn terugbetaald de afgelopen jaren of dat alsnog de producten zijn afgeleverd. Niet iedereen heeft z'n klacht ingetrokken namelijk.

Waarom ik dit publiceer?

Iedereen mag het weten, zodat ook jij voor eens en altijd op de hoogte bent over mij.

Ik wens dat ik daarna een nieuwe start kan gaan maken in mijn toekomstige leven, mag dat?

Ook ik heb inmiddels geleerd van mijn verkeerde beslissingen en mijn fouten!

Namasté.


Dienie Kars (persoonlijke aanvallen)


https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/een-big-brother-app-nee-bedankt/

https://www.retecool.com/dienie-kars-is-niet-helemaal-wakker-en-dat-komt-door-5g-erhh-door-oprutte/

https://chrisklomp.nl/brandende-masten-de-terreur-van-complotwappies/

Je kunt je nu afvragen wanneer mensen artikelen schrijven zoals hierboven, door wie ze worden betaald en wie ze nu uiteindelijk dienen, het Duister of het Licht. Chris Klomp lijkt een opdracht te hebben gehad om alle Waarheidsvinders en Klokkenluiders door de mangel te halen en belachelijk te maken.

Wellicht in de hoop dat diegenen die nog niet zijn ontwaakt afhaken, zodat de Waarheid over de moordende en plunderende satanische elite (corrupte regiem) verborgen blijft voor de bevolking.

Micha Kat doet elke dag verslag van de liegende media, satanisten en psychopaten die Nederland regeren middels zijn website www.revolutionaironline.com en op de website www.weesdeweerstand.nl zul je ook veel info vinden over de criminele machthebbers achter de schermen.

Tip: Informeer jezelf en doe zelf ook onderzoek.


Webshops (mijn bedrijf in een slecht daglicht)

https://opgelicht.avrotros.nl/forum/webwinkels-f24/vogelvoederhuizen-nederland-webshop-t23981.html


Mijn aardse problemen kan ik oplossen met geld, excuses en gepaste woorden.

Kinderen die vermoord zijn door satanisten en gewetenlozen worden nooit meer levend.

Bekijk de interviews van Ronald Bernard eens, hij doet een boekje open over de satanische rituelen in de bankenwereld. Hij heeft nu een andere (gefingeerde) naam omdat hij uit die satanische wereld is gestapt.

Video Ronald Bernard ► https://youtu.be/eifJy4CdSTUSlachtoffers van satanische rituelen


Lees ook de onderstaande website eens door over Toos Nijenhuis en Anne Marie van Blijenburgh. Zij werden seksueel misbruikt en door satanische rituelen seksueel mishandeld door hooggeplaatsten.

Anne Marie van Blijenburgh is een Nederlandse ITCCS-getuige. Ze was getrouwd met Kees van Korlaar en vertelt in haar getuigenverklaring dat hij samen met zijn broer onderdeel is van een crimineel syndicaat, dat binnen Nederland bekend staat als de 'Octopus'.

Anne Marie vertelt dat de Korlaarbroers in opdracht van het Nederlandse koningshuis kinderen regelt die tijdens martelfeestjes, (waarbij de politieke top aanwezig is), worden doodgemarteld.

Anne Marie beschrijft een zogenaamd hotel in de buurt van Zwolle. Ze noemt allerlei mensen bij naam, zoals voormalig ministers en Kamerleden waaronder premier Mark Rutte en Kamerlid Geert Wilders. Ook de top van het leger en justitie zijn volgens haar bij dit soort praktijken aanwezig.

Lees verder op de website ► https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


Het negatieve van mijzelf probeer ik nu om te zetten in iets positiefs, zodat de bevolking gaat ontwaken.

Alles heeft een reden waarom iets gebeurd in je leven, ja daar ben ik van overtuigd.

Ik hoop dat we allemaal eens heel goed gaan nadenken in welke wereld we momenteel leven.

Verenig je met gelijkgestemde mensen en denk in oplossingen!

Zodat de wereld verandert in een liefdevolle en harmonieuze samenleving.


Dank voor het lezen van mijn onthullingen!


Ik sluit graag af met een liefdevolle groet ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)


Wil je reageren op mijn verleden?


Of op mijn onthullingen?

Of op mijn crash in mijn leven?

Stuur jouw reactie dan naar mijn e-mailadres info@dieniekars.nl of middels het contactformulier.

Dank je wel.